72
Pimp my ride
  • Bucser
    Egyöreg motornak nem mindig elég ha megtakarítod... a kopott fogaskerék nem lesz jobb, ha lerozsdátlanítod csak tisztább és esetleg nem kopik tovább attól még ugyanolyan kopott lesz...
  • KG21
    volt párszor olyan, hogy teljesen szétkapták a motort, kipucolták, aztán újra összerakták. Szal effektíve nem költenek rá, de azért néha azt is rendbe teszik.
  • Bucser
    Ahogy néztem csak optikai tuning van.. szal lehet szétesik aza szerencsétlen motor attól még faszán néz ki:D
  • Iori
    Punk'dba multkor összezuztak egy komplett házat :O
    pénzből biztos nincs hiány nekik, sztem egy főműsoridő beli reklámmal meglehet tuningolni egy ilyen verdát
  • Shodan
    Szerintem iszonyat jó műsor, most néztem végig az első évadot.
    Az a legjobb hogyha megnézitek akkor mindig mások dolgoznak a kocsikon.. big dane meg az ehez hasonlók csak ott állnak és magyaráznak.

X to the Z xzibit :)) legjobb
  • Mentol
    Én is szívesen benevezném a kocsimat egy ilyenre... Amúgy a NEMolcsó optikai tuning vajon kinek a brifkóját terheli?

Egyébként tényleg jópofa műsor, de ha az amerikai átlag ilyen szellemi szinten van.... :-|
  • ALCATELGOD
    Ez így van!!! WV baja-nál is megcsinállták a motrot is ._))
  • CSOCSO
    elvileg ezt lattam.... de nem biztos..
    most mutattak egy uj autot..
    big ron nevu koloke volt aki az ablakon maszott ki a kocsibol... nah .. alladek autot csinaltak neki..viszont a legmeredekebb hogy aranyozott (20 karatos volt aszem) felniket raktak fel neki...
    ami 1 darab dragabb volt mint maga a kocsi!!!!!!!!!!
    HAT HULYEK EZEK?????????????
    szerintetek hany napig lesz a felni a kocsin? ha van esze a csavonak leveszi eladja jopenzert, vesz egy uj motort az autoba meg par fasza felnit...
    de akkor is.. nem egyszeru.. nem aprozzak el ezek a west coastosok:)
  • winnie
    pimp.my.ride.s02e02.dsr-lol - a hétfőn bemmutatott legújabb rész. xzibit egy állat:)
  • Hentes Bill #23
    motorilag nem igazán? lol, én a 7végén láttam a műsort először, kb 3 autó felújítását láttam, de azt úgy ahogy van újraépítették, csak a váz maradt meg :D
  • winnie
    pimp.my.ride.s02e01.dsrip-lol - fakker link:)
  • winnie
    elkezdődött a 2. évad - kijött a [DSRip-LOL)pimp.my.ride.s02e01.dsrip-lol
  • CSOCSO
    legzsirabb mikor elindul:) loal
  • Alien
    most kezdődött az MTV-n
  • Narancs
    mikor van?
  • BránerMaister
  • Gnome
    szerintem hülyeség 10-15 éves autókat optikailag tuningolni mert az az autó igyisugyis elromlik csak idő kérdése...

az még egy érdekes rész volt amikor annyira szar volt a gyerek autója hogy vettek neki egy újjat aztán azt tunningolták...nah aztmár énis elfogadnám.

ennek ellenére elég szórakoztató a sorozat csak "X to the Z"-t nembirom:P
  • winnie
    általában 18-20ezer dolcsiból hozzá ki az autófelújítást. és ez mindig személyreszabott.

a tavaszi első évad 15részes volt, ősszel majd vissza fog térni X!

tényleg adja itthon is az mtv? szerintem baromi szórakozató, bár asszem maradok a netes nézésnél, nekem sok a 8-10 perc reklám közben.

sorozatos torrent oldalakról volt tölthető (éés asszem tölthető most is) Pl. innen (a keresőbe be kell írni, hogy 'pimp':)
  • CSOCSO
    azt rakjak bele amit szeret az auto tulajdonosa... ha szereti a plajsztesont akkor raknak bele egyet.. erted?? egyaltalan nem hulyeseg szerintem.... orultem volna ha a szar ford tempomat megcsinalkodjak igy:)
    viccen kivul.. 500-1000 dolcsis felniket dobnak fel.. a spoilerek is altalaban minimum 100 as /darab!... plusz a belso.. egyeni ulesek meg ilyen dvd lehatszo olyan dvd lejatszo??... PFFFF...vagy 1 millat koltenek az autora.. szerinted hulyeseg?...
  • Gnome
    nemcsak negerek vannak benne:P....asszem a "szerelok" fele mexikoi szarmazasu.....egyebkent nekem nincs vele semmi bajom...csak eleg hulyesegeket raknak az autokba(beepitett kivehetetlen fenykepezogep a napellenzobe DJpult az auto hatuljara etc etc....
  • Alien
    szerintem jópofa ahogy így megcsinálják a verdákat
  • Sadun Tryst
    ez 1 idióta néger műsör...
    mást se látni csak, nagydarab négereket, meg azt hallgatni, h: "yo! dog!" vagy "bling-bling-bling!"
    szal szar műsör...
  • Alien
    jaja , van itt is, az MTV-n :)
  • I.C.ram
  • Jano
    Keményen Cult, mi?
  • CSOCSO
    arrrol hogy van az xzibit srac es ilyen kis csoves kolkok autot ujitjak fel.. motorilag aszem nemigazan.. de kivulrol belulrol "gyonyoruve" teszik... neha ha latom akkor meglesem...
    makosak azok a kis kolkok...

magyarorszagon is adjak ezt a musort?
  • fifi
    Miról szól a dolog?
  • [Walaki]D`Lair
    Mivan röfipofa bekötötték a TV-t?
  • Galy
    byez
  • BránerMaister
    Láttátok már az MTV-n szokott menni. kurva jo kis műsor.
  • Galy
    Hi
  • BránerMaister
    Hello!