Pimp my ride

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/kI_l83m5WVA
kuci06
Kell. Most. <#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Törölt felhasználó
kuci06
Ja, elég jól megcsinálták:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Iori
lol, trabit pimpelnek lengyelbe fat joeval

I love this game!

06.15, 4. évad - és nem a west coast customs-szel.
látom "kicsit" kihalt a topik <#szomoru1>

Duddits
Ez de szar! Valami szaros kis faházat alakítottak át, vagy mi a rákot.

Trailer Fabulous 1x01

majd írj, hogy milyen volt.
Brutal
Leszedtem végre én is az összest részt hát vannak benne állat alakítások,de az a rengeteg LCD + playstation kurva fölösleges

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Duddits
Hol találtad? Én nem találom.

Duddits
De állat. MIndjárt nézem.

rajongóknak:

Trailer.Fabulous.S01E01.DSR.XviD-LOKi

itt lakókocsikat alakítanak át:)
Duddits
Öcsém vazze, ezek egyre hülyébbek! 402-es részt látta valaki? Mikor a fehér roncs Toyotát tuningolták. 4 kijelzõt raktak a lökhárítóba kívûlre! 2-2, elõre, hátra.

És a 403-as részt? Mikor a fehér Pick Up-ot nyomták föl. A hátuljába mi a f@asznak annyi szart belerakni?! Semmi értelme!

Viszont az UK-s részek azok jók!

Duddits
Pimp.My.Ride.(UK).Se1Ep2.XVID

Tölthetõ.

Duddits
Nem tudod melyiken szokták adni?

U.K - Alislam
U.K - Ananova
U.K - BBC
U.K - BBC 60 seconds
U.K - BBC Breakfast with Frost
U.K - BBC Business
U.K - BBC Channel Islands
U.K - BBC Cymru
U.K - BBC Dispatch Box
U.K - BBC Liquid news
U.K - BBC Liquid news
U.K - BBC News
U.K - BBC News 24
U.K - BBC Newsnight
U.K - BBC On the record
U.K - BBC Parliament
U.K - BBC Parliament(2)
U.K - BBC Talkingpoint
U.K - BBC Workinglunch
U.K - Bloomberg UK
U.K - Channel 4 news
U.K - ITV1
U.K - ITV1 Central West
U.K - ITV1 Central East
U.K - ITV1 Central South
U.K - MTA
U.K - NTV
U.K - QVC UK
U.K - Reporting Scotland
U.K - Solent TV
U.K - WAMTV

Duddits
Köszi!

na, most már mûködik a link.
Iori
és ki a host az angoloknál? Rowan Atkinson? :D

I love this game!

most áll az a szerver valamiért.
Duddits
Nem adja be.

hát ez valami nagyon durva - a pimp my ride UK elsõ pár másodperce.
Duddits
Áz. <#nyes> De minek tesznek ennyi LCD-t??

erre a mûsorra batch file-t lehet írni. Adott egy autó, szedd szét, tegyél bele minimum negyven centis hangszórókat és legalább két tucat LCD-t, playstationt, ültesd porig, krómozd sz...á, és kész.

Duddits
Köszi

már tölhetõ a Pimp.My.Ride.S04E01.DSR.XviD-LOKi

és bónuszban az angolok is hozzákezdtek a saját reality-jüknek: Pimp_My_Ride_UK.1x01.XviD-FoV
pénz? a mûsorban elhelyezett reklámokért + az mtv-s nézettségbõl fakadó reklámbevételbõl bõven van zsé:) más ûsorokhoz képest ez a 20 ezres autószerelési költséget nézve még ralatíve olcsó is.
BránerMaister
Az elõzõ részek durvák voltak csak nem tom honnan van ennyi pénzüjûk hogy minden egyes kocsiba beletesznek legalább 3 plazmamonitoros kijelzõt?? de nemm bajjj tegyenek az enyémbe is :)))

Utálok mindenkit!

hehe, szerinted mit néztem meg most?:)

tényleg állat. eggyel megdobhatnának engem is.
Duddits
Jó, nekem 8. Akkor innét lehet letölteni. De nézzétek meg, mert szerintem kibaszott jó lett az Eclipse!

Itt fönt van egy csomó epizód, csak keressétek meg.

nem ezen van fönt. ez csak egy torrentgyûjtõ oldal. ezeket a google-lel is ugyanígy megtalálod:)
Duddits
ÉS nem is 1 PSP-t, hanem egybõl 3-at!

Duddits
Baszki!! Most nézem a legujjabb epizódot, a 308-asat és az Eclipse PSP-t raktad!! Kúrva jó lett!! Nézzétek meg!! Itt fönt van egy csomó epizód, csak keressétek meg.

felirat? olyan nncs és nem is lesz
Hung koszt júú nó:D:D
nekünk mikor lesz ilyen müsorunk,lada 1500 tunying liba fos szinyben:P
lang14
valaki tud segíteni a pimp my ride feliratokkal és letöltésekkel kapcsolatban? kellenének :)

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

kijött a pimp my ride 3x01
dikki*yysw
abban rendberakták a teljes motort, darabokra szedték és újra össze.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

KG21
jah meg aztán azok a csóró niggák, akik a mqsorba jelentkeznek, mind olyan környéken laknak, ahol biztos nem rámolják ki a DVD lejátszót, TFT monitorokat és egyéb cuccokat a kocsiból :)))

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Bucser
lefuladni nem azért fullad le a verda, mert béna, hanem mert szarul van beállítva az alapjárat:D Azt seperc átállítani:) vagy pedig X volt a béna megin... De szerintem tuti, hogy nem tuningálnak benne motort (30 éves járgányokban már néha teljes csere kéne, vagy újragyártatni az alkatrészeket nincs az a majom aki vállalná ingyen....) Szal maradnak a csillivilli+ a plüssözésnél, meg adnak neki egy nagyonfrankó fényezést.. (mondjuk az más kérdés, hogy abban a takonyzöld mustival amit az egyik részben csináltak én nem mennék ki az utcára.. elõször a felnit lopják le majd végighúzzák az oldalát:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KG21
azért csak ért vmit, mert abban a részben X lefulladt a verdával a mûhelybe menet, aztán a végén már nem tünt annyira betegnek az a motor :)

Bucser
Egyöreg motornak nem mindig elég ha megtakarítod... a kopott fogaskerék nem lesz jobb, ha lerozsdátlanítod csak tisztább és esetleg nem kopik tovább attól még ugyanolyan kopott lesz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KG21
volt párszor olyan, hogy teljesen szétkapták a motort, kipucolták, aztán újra összerakták. Szal effektíve nem költenek rá, de azért néha azt is rendbe teszik.

Bucser
Ahogy néztem csak optikai tuning van.. szal lehet szétesik aza szerencsétlen motor attól még faszán néz ki:D

Iori
Punk'dba multkor összezuztak egy komplett házat :O
pénzbõl biztos nincs hiány nekik, sztem egy fõmûsoridõ beli reklámmal meglehet tuningolni egy ilyen verdát

I love this game!

Shodan
Szerintem iszonyat jó mûsor, most néztem végig az elsõ évadot.
Az a legjobb hogyha megnézitek akkor mindig mások dolgoznak a kocsikon.. big dane meg az ehez hasonlók csak ott állnak és magyaráznak.

X to the Z xzibit :)) legjobb
<#worship>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Én is szívesen benevezném a kocsimat egy ilyenre... Amúgy a NEMolcsó optikai tuning vajon kinek a brifkóját terheli?

Egyébként tényleg jópofa mûsor, de ha az amerikai átlag ilyen szellemi szinten van.... :-|

ALCATELGOD
Ez így van!!! WV baja-nál is megcsinállták a motrot is ._))

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

CSOCSO
elvileg ezt lattam.... de nem biztos..
most mutattak egy uj autot..
big ron nevu koloke volt aki az ablakon maszott ki a kocsibol... nah .. alladek autot csinaltak neki..viszont a legmeredekebb hogy aranyozott (20 karatos volt aszem) felniket raktak fel neki...
ami 1 darab dragabb volt mint maga a kocsi!!!!!!!!!!
HAT HULYEK EZEK?????????????
szerintetek hany napig lesz a felni a kocsin? ha van esze a csavonak leveszi eladja jopenzert, vesz egy uj motort az autoba meg par fasza felnit...
de akkor is.. nem egyszeru.. nem aprozzak el ezek a west coastosok:)
pimp.my.ride.s02e02.dsr-lol - a hétfõn bemmutatott legújabb rész. xzibit egy állat:)
Oldal 1 / 2Következő →