Gyermeknevelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha netán mégis van ideje erre valakinek, akkor még pluszban azt is Lkell magyaráznia annak a gyermeknek, hogy a másiknak mért lehet, van, stb.,hogy megértse. Szal sok idõ türelem és kitartás kell hozzá részünkrõl és KÖVETKEZETESSÉG
(A megfelelõ helyen és idõben kiosztott fenyítés is sokat jelent(de ezt Ltalálni! mûvészet!!)
de úgy látom mostanában néhány helyen "az adjunk meg mindent a gyereknek és legyen meg az õ akarata" dívik, nem tudom miért
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
) Ezaz. Szarjuk le azt a büdös kölyköt, majd az anyja megneveli. És csodálkozunk hogy esik a szinvonal ahová csak nézünk...Persze csak ha lesz tüntetés, ahol lehet 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
azzal, hogy megpróbálod nevelni nem fog változni semmi mert nem vagy neki senki
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nevelés...
A lényeg, hogy a gyereknek helyes értékrendje alakuljon ki, ha ez megvan, akkor sok gon nem lehet.
Jelen esetben valószínûleg már kialakult az alapértékrend (6 éves kort emlegetnek ezzel kapcsolatban), azaz innentõl sokkal nehezebb nevelni, ha valamit formálni kell rajta.
A 2 szülõ hasonló 'követelményeket' állítson fel vele szemben, a legjobb, ha ezt négyszemközt megbeszélik, semmiképp a gyerek elõtt.
Kitartás, ha kell szigor, de sok dícséret és jutalmazás, ha arról van szó.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha túlságosan elkényezteted, akkor majd azt hiszi, hogy õ mindent megtehet, ha meg túlságosan megfegyelmezed, akkor pedig azt fogja hinni, hogy te nem szereted, ellene vagy.
Az arany középút megtalálása nem könnyû, de megoldható.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nagyon nehéz ügy, szerintem a rengeteg figyelem megmutatja, hogy mi is az, amire igazán szüksége lehet.
a legfontosabb talán az, hogy mindig érezze, hogy szeretik, és hogy van kihez fordulnia ha bármi baja van.
a kettõ között kell megtalálni az ideális utat, azaz ahogy engem neveltek 😛