56
-
Péntek #16 Ezt úgy hívják, hogy windóz :P -
Bocee #15 Én 3 év AMD használat után most egy 2.6 os P4-et vásároltam!Cserém oka az volt hogy az elmult fél évben a gépem iszonyatosan soakt szarakodott és nem votl Megbizható!Msot ezzel az Intel proccal semmi problémám nincs és megszüntek a gondjaim!
A léyneg hogy 3 év után egy AMD proci feladja a harcot???Nemtudom!3 év mulva kiderül:) -
#14 AMD-hez sajnos még mindig nincs olyan jó alaplap, mint Intelhez, de processzorban már lassan lehagyja az Intelt, főleg ha az Intel kiad még 1-2 olyan szériát, mint az első Prescott-ok. Value-ban meg már egyértelműen AMD, a Sempron hasonló teljesítményt jóval alacsonyabb áron kínál, mint a Celeron. -
dez #13 Viccelsz? Az utóbbi 2-3 évben csak sorra veszi át az Intel az AMD fejlesztéseit. És még sebességben is az AMD a jobb. Ha van még egyátaláán valami, amiben az Intel valamivel jobb (technikailag), az az alaplapi chipsetek megbízhatósága. Bár mintha ebben is fordulna a kocka... -
vizipacika #12 Ha belegondolok abba, hogy most raktam ossze 1 AMD64 3000-es konfigot es a haver majdnem masfelszer tobbe kerult csoda itel p4 3.2 prescott-jat allvahagyta, a fogyasztasrol, a 64-bitrol, meg a melegedesrol nem is beszelve. Akkor miert is beszelunk elavult technikarol ?
Nem baj veyetek nyugodtan intelt az a lenyeg, hogy x+1 ghz-n menjen, meg telen ne fazz mellette.
-
#11 Navégre:) AMD rulez:) -
Gabest #10 pl. trész-kess, ht, van nekik egy itánium2-jük is, és lehet hogy 10 év mulva már el is adnak belőle párat nekünk felhasználóknak, ki tudja mit hoz a jövő. -
Keroo #9 Akkor még tanulmányozd egy kicsit... Van még mit ahogy látom! -
RpPRO #8 -
#7 Júj!
Ez nagy flame szagú! Ezt ne!!!! :( -
Dr DeViLKiNG #6 miért a celeron nem intel proci? de... -
#5 Celeron-t ne vonjuk ide! Semmire se jó! -
Dr DeViLKiNG #4 ja, és mondj már nekem olyan intel technológiát ami fejlettebb az amdénél -
Dr DeViLKiNG #3 mondod ezt a "díjnyertes" celeronok után?
és amd ár/teljesítmény uralkodó egyértelműen -
Akuma #2 Csoda, hogy ez a fordulat nem történt meg hamarabb. AMD tulajdonosok valahogy sosem érik be a jelenlegi pc-jükkel, mindig újat akarnak :-) -
Cyrus1984 #1 Hiába nagyobb a részesedése. Intel akkor is fejlettebb technologiával rendelkezik. Ezt végig lehet követni a processzorok fejlödése révén. Pont ezt tanulmányozom. Már nem rosszak az AMD-k beismerem. Ár/teljesitményben sem rosszak. De intel az intel marad és minőség. Sztem az intelesek tudják miröl beszéltem :D