Scrapland

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Valakit érdekel egy eredeti magyar feliratos kiadás?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Valaki tudna küldeni magyarosítást?
KÖSZI
[email protected]
Qwerty4
Megkaptam a megoldást:

"I found out the fix, by the way.
In the install path, make a folder called Save.
Ie: C:\Program Files\Enlight\Scrapland\Save
Everything works. I was kind of curious if it would be something that simple.. Thankfully it was."

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

Nem enged menteni.Mi van ezzel?Ezt dobja ki mentéskor:

Qwerty4

Én is szeretném kérni a magyarosítást

[email protected]

Köszi
Én is írtam mélt, kéne a magyarítás. :)
Köszönöm!
Csá!
balee4
Írtam e-mail-t, kellene a magyarítás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ha kell a magyarítás akkor ne a régi címre küldjétek hanem amit késõbb írtam.
[email protected]

Én ingyen elküldöm!
[email protected]

ittlátok egyet de pár száz forintba kerül
jobban nem kerestem

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

elakadtam a vége elõtt. játszik még vele vki, mert végigjátszást még angolul sem talok hozzá !

Hello
Ha valakinek kell a magyarítás írjon és elküldöm.
[email protected]

A mostani 7. számban megtalálható a játék magyarosítása. Nem egészen teljes mint a készítõje írja, jómagam még nem próáltam, de fogom.
Akinek kell elküldöm, csak dobjon meg egy privivel egy mailcímmel és küldöm.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

DJ YAYO
-.-

Régen ezt úgyanígy kiírta csak csináltam valamit és elindult, csak már nem emlékszem mit!
De azért kösz!

Az van ,hogy integralt alaplapi video kártyád van és az jó szar így a játéknak kevés. A játék setupban vegyél le mindent az alapra.

Jó tanács:
Vegyél 1 videókártyát. Kis pénzbõl már lehet egészen jókat kapni.
DJ YAYO
Figyeljetek!
Nekem sajna nem indul, fojton ez jön ki!

Mit tegyek?

nekem is pc guru-ból van meg
szóval ne álljatok le a kérdésekkel
mert nekem megvan és már végig is vittem
mi a téma?
SZASZTOK!!
GyPeter
ja és a régi gép egy celeron 2,6; geforce mx 4; 512 ram, az enyém meg itt van alul
a régin se és ezen se fut már

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

GyPeter
nekem a pc guru ból van meg csak az a baj hogy amikor indítom fekete lessz a képernyõ és valami intro hangja megy
aztán megnéztem a feladatkezelõben és nem válaszol
régebben még simán ment
mit tegyek?

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Legyen már meg vkinek!!!!!
nincs meg senkinek?? :(
Nekem is küldje már el vki, plz,
címem:[email protected]
naon megköszönném
nekem is küldje már el valaki a magyar fájlokat, please
[email protected]
nekem is küldje már el valaki
[email protected]
címre, elõre kösz
kopaszrobert
[email protected] -ra is küldhetnétek egyet ,ha megkérem

GW: Axino Hun;

RoboBlitz

ha jól látom a képek alapján ennek amilyen folytatása, ha nem is sztori szerint

Sziasztok!
Ha már így küldözgettek a a [email protected] ra
nyomhatnátok egyet.
Köszi Batuk
Hi! Valaki nekem is küldje el a magyarosítást lécci az [email protected] címre! Köszi!
AMDFan2
Hali!Nekem is kellene a Magyarítás mert a PC Guru angolul adta!Légyszi valaki küldje el nekem. [email protected] elõre is köszi

Az AMD legyen veletek!

Nekem is jól jönne a magyarítás lécci vki küldje el amúgy a tempeben mit kell csinálni h elindúljon a teleport??? [email protected] köszi
valaki nekemh is elkuldhetne a magyarítást.nagyon megkoszonném .Ja és amikor a rendorfonok pokerezik le kell fényképezni amikor csalés akkor hozzaszolsz es vége .e-mail cimem:[email protected]. és kérlek kuldjétek el . lécci
Üdv Mindenkinek! Örülnék, ha valaki elküldené a magyar nyelvi fájlokat a következõ címre: [email protected]!
Elõre is köszönöm!
rokika
Sziasztok! Tudja valaki mit kell csinálni, amikor a rendõrfõnök pókerezik? Elõre is kösz.

Az Erõ legyen mindenkivel!:D

Sziasztok!!! Megköszönném ha valaki nekem is elküldené a magyarosítását ide [email protected]
Sziasztok!Ha valakinek meg van a játék magyarul,és nem nagyon megterhelõ neki,akkor nekem is elküldhetné a magyar nyelvi fájlt!Elõre is köszönöm,ha megszán vele valaki!Címem:

[email protected]
Ez az üzenet nálam is jelentkezett, he az LG íróba tettem, a Toshiba olvasóban nem. Egyébként ott is fut, csak az autostart nem mûködik. Nem tudom mi lehet az oka.
Na figyi én írtam a sevenm kiadónak akik kiadták itt magyarországon a gémet. Vagyis annak a hölgynek aki foglalkozik a magyarításokkal. És azt válaszolta hogy találnak valami mindenkinek megfelelõ megoldást. Úgyhogy addig is várunk
Vagyis inkáb úgy mondom, hogy akinek megvan magyarul az legyen olyan szíves és küldje el nekem a langauge mappából a hungarian nyelvfájlt. Léccilécci

[email protected]
Daweskie
Vki dobja már el nekem is a magyarítást...
[email protected]
THX

...-wanna to cure noobz-...

Legyetek szívesek küldjetek nekem magyarítást hozzá!!!!!

[email protected]

köfi fépen
Nekem is lenne 1 bajom ezzel a gameval ezt írja ki: File could not be opened: '2d/fonts/Terminal8.alpha.MST' mit csináljak?
Rip
Sziasztok!

Hátha valaki még játszik ezzel, vagy emlékszik:
Kérdésem az, hogyan lehet fényképeket csinálni? Mármint akkor, amikor nem direkt ez a cél (pl. még az elején a bizonyítékok lefényképezése). Egyszer valahogy véletlenül lefényképeztem egy rendõrt, és kaptam 4000$-t. Azóta sem sikerült.

Elõre is köszi!

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Mustang2005
Elakadtam:egy olyan fazonnal kéne beszélni aki a mayorral beszélget, de elküld!?

HELP!!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Voltan
Heh, csak most látom, hogy kb mindezt már leírtam... Sorry.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Emlékszem, mikor elõször fölraktam. El voltam ájulva tõle, a grafika nagyon ott volt, a hangulat és a sztori is, de ahogy elmélyedtem benne, kiderült, hogy a játékmenet sajnos meglehetõsen egyszerû és pokoli monoton... Nagy kár ezért a cuccért, igazi klasszikus lehetett volna egy kicsivel több energiával, így viszont csak közepes. Mindenesetre a Stapler-eket imádom benne, nagyon aranyosak :)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

néha ha van rá idõm megcsilok egy egy küldit.inkább a grafika és az ötletes sztori a jó benne,maga a játék csak a körítés mellé, míg mondjuk egy autóversenyesnél vagy lövöldözõsnél nem ez a helyzet

Oldal 1 / 3Következő →