Sony Ericsson K500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nekem jó az a gomb, ha meg nem akarom használni akkor meg nem használom és kész 😊
nem értem a kérdést 😊
nem a billentyûzetet akarod lezárni? <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Meg tudná valaki mondani, hogy a telcsi
oldalán levõ wap gombot hogy lehet kikapcsolni?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
nem a rendszer/ eszközökben kéne állitani vmit?
észreveszik egymást, de kb 2 sec ig él a kapcsolat. // win98 alatt próbáltam, a szoftvere nélkül, de infrás kapcsolatnak akkor is kéne lennie..
*hihi ** *
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vettemn egyet 13k-ert
ennyit megert
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
legalább olcsó
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Amúgy tudásához mérten annyira nem, Nokia 6230-hoz képest meg fõleg nem drága
szerintem a mobil kétféle lehet:
1. alap, tud küldeni sms, lehet vele telefonálni
semmi csilivili szar nem kell
2. mp3 lejátszó, telefon, fényképezõ, web browser, icq, msn, e-mail, pendrive egyben
és mindez max 130 gramm
meg az egesz ahogy van, meg csak 80g
eszemmel tudom, hogy K700-at erdemes, nem azt a holt buta K500-at
de mondjuk a Mot E398 20k-ert nagyon is megerte volna, mas dolog, hogy baromi unszimpi volt
tudom ezek nem ervek 😊))
mondjuk szerintem mind ketto fostalicska, mert normalis telefon onnan indul, hogy teheto bele SD kartyesz, csakhogy en 100e+ sajnalok kiadni egy mobilra, meg 50-et is
K500-at megkapom 20-ért, K700 minimum 50, de inkább 60
elõfizetéssel
szal
a vodafonEEEEE egy fika cég
amivel több az a nagyobb kijelzõ/128*160 vs 177?*220/ a nagyobb memória a bluetooth és a fm rádió...hülye kérdés de ezek után ki akar K500-at??????????????????
Ha 500-azt akarsz mindenképp akkor vegyél Vodásat, máshogy nem éri meg
Sony-Ericson K700i-s telcsihez videolejátszó programot keresek sz.gépre.
Ki tud róla valamit?
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
még a k700 41mb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]