Sony Ericsson K500

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
milyen url?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hol van az url ????????????????????????????????????
Aquir
mi az hogy kikapcsolni? 😊)

nekem jó az a gomb, ha meg nem akarom használni akkor meg nem használom és kész 😊
nem értem a kérdést 😊

nem a billentyûzetet akarod lezárni? <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

malefic
Hi!
Meg tudná valaki mondani, hogy a telcsi
oldalán levõ wap gombot hogy lehet kikapcsolni?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Duddits
<#nyes>

Aquir
vettem szép kék elõ-hátlapot, nagyon jól néz ki =)

nemcsakfeel
igen, csak a szoftvere XP -s 😞

eszközkezelõben nincs ötletemi mit állítsak az infrán.

*hihi ** *

Aquir
nemtom, én letöltöttem a szoftvert, bedugás után restart, azt ment

nem a rendszer/ eszközökben kéne állitani vmit?

nemcsakfeel
k700 am infrán nem akar normálisan kapcsolódni <#nemtudom><#nemtudom>
észreveszik egymást, de kb 2 sec ig él a kapcsolat. // win98 alatt próbáltam, a szoftvere nélkül, de infrás kapcsolatnak akkor is kéne lennie..

*hihi ** *

Duddits
Én most lehet, hogy K500-at kérek. De lehet, az is, hogy 6600-át.

Aquir
én most vettem karácsonye 😊

Duddits
Hol vettél ennyiért??

ChevyG
:-)
Mike at home
<#banplz>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ChevyG
Mike at home
szerintem meg a hsz-ed mehet a kukaba

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ChevyG
szerintem:
Mike at home
megoldottam a K500i problemamat
vettemn egyet 13k-ert

ennyit megert

Laalee
hát nyáron valóban szar télen van elég zsebem, idáig sikerült megoldani. 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ja tudásához képest elég jó árban van
Mike
hát ezé meknézem magamnak ezt a K500-at, aztán majd elválik

legalább olcsó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

jah csak az hogy hordod a gatyazsebedbe....én is így gondoltam hogy egy jó pda+átlagos mobil de méretileg kivitelezhetetlen...
Laalee
a 2. ponttal csak az a baj hogy MAXimálisan 320*240 es felbontásban ezek gyakorlatilag használhatatlanok, de a legtöbb mobil ennek a felét jó ha tudja. jó pendrivenak meg mp3 nak nem kell nagy felbontás 😄 meg akkor már inkább egy pda gsm modullal.

jah gsm boltba úgy hogy oda van irva hogy +áfa..ha meg nem kérsz áfát akkor a garancia félév stb-stb...szal inkább megveszem elektroworldbe 130-ért
Föleg nem mert van már fügetlenül s700 118-ért is!

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

majd a voda lenyomja az árát😄
Amúgy tudásához mérten annyira nem, Nokia 6230-hoz képest meg fõleg nem drága
Mike
jaja, csak iszonyat drága 😊

S700 nagyjából eleget tesz a második pontnak..
Mike
nemtom
szerintem a mobil kétféle lehet:
1. alap, tud küldeni sms, lehet vele telefonálni
semmi csilivili szar nem kell
2. mp3 lejátszó, telefon, fényképezõ, web browser, icq, msn, e-mail, pendrive egyben
és mindez max 130 gramm

Laalee
minek mobilba SD kartya? (meg fényképelõ😄 )

Laalee
asszem. most volt a szóróújságukban. este néztem.

Mike at home
le kene szokni a mondjukozasrol 😞

Mike at home
K500-nak vmiert jobban tetszik a menuje
meg az egesz ahogy van, meg csak 80g

eszemmel tudom, hogy K700-at erdemes, nem azt a holt buta K500-at

de mondjuk a Mot E398 20k-ert nagyon is megerte volna, mas dolog, hogy baromi unszimpi volt

tudom ezek nem ervek 😊))

mondjuk szerintem mind ketto fostalicska, mert normalis telefon onnan indul, hogy teheto bele SD kartyesz, csakhogy en 100e+ sajnalok kiadni egy mobilra, meg 50-et is

Mike at home
ami most nyilik?

Laalee
k700 50K a saturn ban. függetlenül.

Mike at home
fostalicska live menurol nem is beszelve

Mike at home
vodatol en nem veszek semmit

hol 50-60 elõfizuval a vodánál a K700?????Annyi vitamaxxal....s lassan ennyi függetlenül
Mike
hm

K500-at megkapom 20-ért, K700 minimum 50, de inkább 60

elõfizetéssel

szal

a vodafonEEEEE egy fika cég

60-65 függetlenül a K500, 65-70 a K700...
amivel több az a nagyobb kijelzõ/128*160 vs 177?*220/ a nagyobb memória a bluetooth és a fm rádió...hülye kérdés de ezek után ki akar K500-at??????????????????
Ha 500-azt akarsz mindenképp akkor vegyél Vodásat, máshogy nem éri meg
Duddits
Hát én is csak memóriára saccolok. De tök király! Már egy csomó helyen látom ezt a telót. Ja és lehet már kártyafüggetlenül kapni 60-65 körül.

Vologdavr
Üdv!
Sony-Ericson K700i-s telcsihez videolejátszó programot keresek sz.gépre.
Ki tud róla valamit?

\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"

balintka
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy ez a teló miben tud kevesebbet a K700i-hez képest? Annyit már tudok hogy 12mb
még a k700 41mb.

Duddits
a Vodánál F500i lesz, vagyis külön vodás teló. Telókereskedõknél már láttam olyat.

balintka
Azt hiszem a vodánál nemsokára lesz...

Duddits
Köszi az oldalt.

Taranov
Akkor ne is! Borg szava... 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
www.ppcom.hu

Duddits
Miért?

Borg azt mondta nem szabad itt mondanom semmit .... 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]