Sony Ericsson K500

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
#91 Keresd meg a szoftverletöltéseknél a szoftvert ha a telefont nem ismeri fel a gép.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Burdi
hali all,

k500i-hez vki megtudna dobni 1 driverrel (DCU-11) USB kábelhez...
mer ahogy csatlakoztatom a géphez,
felismeri, de nem telept hozzá semmit, és így nem is lehet használni...

elõre is BIG thx<#worship><#worship>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

acsati
nincs meg valakinek a magyar akasztófa 128x160-as felbontásban?
Aquir
ja ilyenis van htx 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

De ha ez nem jó, akkor a következõ: k500

Walk the Talk.

Nyugodtan felpakolhatod. A két telefon között eltérés fõleg a kijelzõben van.

Walk the Talk.

Aquir
nem kompatibilisak ezek az k500i-vel? vagy rá lehet arra is tölteni ezek közül valamit? 😊

Nagyon frankó site, és free: k510i

Walk the Talk.

Aquir
vagy letöltesz, ha van infra port akkor gépen keresztül esetleg.. meg amilyen adatszállítás lehetséges még

JoeGunn
VAn egy k510i-m. HOgy tudnék játékokat rátenni?

Aquir

Hali!

Lenne egy kérdésem. Van egy kollégám, akinek K500 van és szeretné laptopon keresztül használni. Telefonálni, smst irni stb... Letöltöttünk egy programot, de nem mûködik vele 😞 Hol halljuk amit mondanak, hol nem. Tud valaki valami megoldást? Köszi!!

By: Syasya

Aquir
Prószáld ki ezt ("Probierz"-re nyomj rá), ha ez nem lenne jó akkor én is a Google-t ajánlom további keresésre 😊

Saddalim
nemtom, gugli "amr player download"

Bocsi, hogy belep-fázok de az "amr" fájltipust mi játsza le?? Vagy csak át kell irni?

Saddalim
jaj de ez "ál-midi", tehát nem midi, csak annak van írva. azért akarom megtudni a valódi kiterjesztést, hogy arra átírhassam, oszt banzáj

Aquir
Windows Media Player, Quicktime lejátssza a midit, nem? 😛 😊

Saddalim
? 😛

Aquir
WMP? =)

Saddalim
mi ok? nekem nem, mer' le akarom jáccani 😄

Aquir
akkor oké 😊

Saddalim
de midi (.mid)...

Aquir
egyszer megnéztem a fájlt amit áttöltöttem gépre, én ugy emléxem nem midi-ben ment 😊

Saddalim
helo
nekem k500i-m van, de tuttommal az i-k és a nem i-k nagyon hasonlitanak egymásra...
szóval ebben van egy musicdj nevû cucc, ami ÁLLÍTÓLAG midi-ben ment, de a gépen semmilyen midi-lejáccó nem jácca le.
van valami spec. program ami lejátsza "ezt a fajta" midit vagy valami módszer amivel "sima" midi-vé lehet alakitani?
thx Sadd

Aquir
még van, és semmi gond sincs vele 😊

mivan kihal a topic? Má muindenki elatta a k500asát?

Jó csak a figyelmetlenebbek kedvéért odaírtam! Én is majdnem elkezdtem ezt az izét, de szerencsére idõbe észrevettem hogy mi van

Aquir
ok 😊 ami oda is van írva figyelmeztetõleg

A garancia! Így érthetõbb???

Aquir
milyen gari veszik el?

Érdekel vkit a kamerahang kikapcsolása (nem az ingyenes számos fölhívásos megoldásra gondolok, hanem, ERRE ??? Az oldalon lapozzatok lejjebb ott írja le a móccerét!
CSAK AZA KÁR HOGYHA EZT MEGCSINÁLOD ELVESZIK A GARI!!!!!!!!!!!!!

Aquir
Most vagy kicsit pontatlanul fogalmazol, vagy hülyeség a program, vagy én nem értem

Ha te magad szerkesztesz térképet az "kicsit" pontatlan lesz, nem? <#idiota>

daeemoon
Útvonal tervezõrõl nem tok, de téképet, amit magad szerkeszthetsz, olyat igen! http://vpm.atw.hu http://k500ifanpage.atw.hu és 2 fórum http://pappfer.hu (keresd a fórumot) http://sehqforum.atw.hu Nem olyan rég a getjarra is felkerült a szoftver, amúgy VPM néven találod meg

Szassz!
Hol lehet a telefonra olyan alkalmazást ingyen letölteni ami ilyen útvonaltervezõféle?
Mike at home
a tesódnál lehet a gond
mint látod, tavaly november óta gyûröm a telefont, a joynak azóta sincs semmi baja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Narancs
Valahogy sejtettem. Az én T310-esemen is tökéletes, lassan 3 éve. És nálam nincs is rés.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Aquir
csak nála

nálam tökéletes (1éves) 😊

Narancs
Hali srácok!
Nektek nem szar a joy a telón? Öcsém mióta megvette szenved vele, kb 2 hét alatt bedöglött, kicserélték, újabb pár hét és megint döglõdik. Azt hiszem tudom a hiba okát, de biztos még nem vagyok benne. Szal a joy és a kerete között (a luk amiben van) van kb egy miliméternyi rés, ahol a por meg a zsebkosz bejut, emiatt elkoszolódik és nem mûxik rendesen a joy. Azt szeretném kérdezni, hogy ez csak a tesóm telóján van így, vagy nálatok is van rés?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Hello mindenkinek,

csinálunk egy online kérdõívet, amely a mobiltelefonnal kapcsolatos szokásokat hivatott felmérni, aki szeretné kitölteni klikk:

Nagy Mobil Kérdõív
Aquir
nincs benne eredetileg magyar menü beállításokban?

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy angol menüs k500i-m és lehet-e magyar menütre frissíteni?

Köszi...

Díjazom az ízlését... 😊
Legfeljebb majd elviszem a szolgáltatóhoz, vmit csak tudnak kezdeni vele.
Azért köszönöm a segítséged!
Aquir
akkor a telód nem szereti a másik telefont 😊)

ha mindenféle hívásbeállítást megnéztél akkor nem tom mi lehet 😊

Néztem én azon már mindent. Amúgy mindenki tud hívni, csak talán ez az egy szám lehet, ami nem. A híváslistát néztem, ott piros visszafelé forduló nyíllal vannak jelölve az ún. "visszatartott" hívások, és ez mindig oda kerül. Tehát számot sem ír ki, így nem tudom visszahívni.
Aquir
ez tehát nem hívástartás hanem elutasítás? hívásbeállításokat megnézted? 😊

😄D Ettõl az is kitelik! 😊
Szóval csöng, egye-kettõt, és mire felvenném elhallgat. A híváslistán pedig "visszatartott" hívásként jelenik meg.
Aquir
a telefon automatikusan felveszi magát? 😊

Hello!

Nem, az nem lehet, mert még hozzá sem nyúltam a telefonhoz, amikor már a csörgés megszakad és kiírja: "visszatartva".
Aquir
nem duplán nyomtál egy funkcióbillentyût?

például azzal a gombbal, amivel fogadod a hívást, azzal a billentyûvel a hívás közben már várakoztatod a telefonhívást 😊

Sziasztok!

A következõ problémára várnék megoldást: K508i telefonon néhány bejövõ hívás megszakad, és ezt írja ki: "visszatartva". Ez mit jelent, és lehet rajta vhogy változtatni?
Oldal 1 / 3Következő →