Go - Kart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Érdeklõdni a hillmanbrown kukac gmail pont com alatt
Sikerült szereznem pár garnitúrát, de D2-es lehet érdekelne, ha jó állapotban van. Mennyi lenne az ára?
Tavalyi MOJO D1-D2-bõl van egy pár garnitúra,40-100 kört futottak,ha érdekel
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha van még gumi, légyszi írj egy e-mailt a deak.dani kukac gmail.com -ra.
Köszi
Ha valakit érdekel használt gokart gumi az keressen.
Per pillanat DUNLOP gumik vannak olyan 50-60% állapotúak!
Üdv:Cyber
[email protected]
És amúgy csak melegen fullad? Lehet, hogy sokat kap..Megkell nézni.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Az autózás a Skodánál kezdõdik....a többi csak játék...
25ezer ft lesz ugyhogy leálitotam.<#rinya>#rinya>
de ujra elkezdem keresni a felniket<#buck>#buck>
bár picit drága az anyaghozzá sajnos...
cnc gépje van és tud nekem maratni felniket éljen<#vigyor2>#vigyor2><#gonosz1>#gonosz1><#wink>#wink><#circling>#circling><#hawaii>#hawaii><#awink>#awink>
remélem te töb sikerrel jársz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#lookaround>#lookaround>
hali! na van valami?<#lookaround>#lookaround>
ment bene,az le is ment a pénz a telefononmrol<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
kár volt öket felhivnbi<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
végre visza irtak és csak azt mondják hogy csak ujitanak<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hajrá Magyarország!
te hogy halatál vele???<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#buck>#buck>
A felni értékesítésnél van egy email, oda dobjatok nekik egy üzit. Ha náluk nincs is, biztos segítenek hogy honnan lehet szerezni. Legalábbis gondolom. :D
Hajrá Magyarország!
én is keresek felniket de nekem az is elég lenne ha valaki legalább azt megmondaná h a versenyzõk honnan szerzik be õket..elõre is kössz
valakinek nics felesleges (4db)felnije bármijen jo <#help>#help>
sürgös lene
de lehet hogy építeni kellene egyet. a probléma csak az lenne hogy akkor kéne egy pályát is csinálni :D
Hajrá Magyarország!
esetleg figyeld a vaterát, meg érdemes az ebay-t, de ott már ugye külföldrõl körülményesebb. meg több a posta, ha nem tudod valakivel behozatni.
meg különbözõ apróhirdetéseknél. ahol komplett gokartot hirdetnek, ott is érdemes kérdezni, hátha van nekik külön felni is.
sajnos nálunk továbbra sincs pálya, ezért értelme sem lenne kartot vennem, inkább motorra gyûjtök.
pedig szívesen kipróbálnám magam gokartban, esetleg versenyben is. de ilyen az én formám... :DDD
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
vagy el let adva vagy nincs
és már kerestem mindenhol<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hajrá Magyarország!