156
Go - Kart
-
Bacsa Szabolcs #116 jaja -
#115 hát...én a városban sem nagyon tudok gokartosról.
de lehet hogy építeni kellene egyet. a probléma csak az lenne hogy akkor kéne egy pályát is csinálni :D -
Bacsa Szabolcs #114 nekem pont a forditotja van motorom és már néha unom ugyhogy elkeztem gokartot épiteni mert az ucánkba sok a gokartos és már elegem van hogy nézem öket -
#113 kerestem több helyen is de sajnos nem találtam.
esetleg figyeld a vaterát, meg érdemes az ebay-t, de ott már ugye külföldről körülményesebb. meg több a posta, ha nem tudod valakivel behozatni.
meg különböző apróhirdetéseknél. ahol komplett gokartot hirdetnek, ott is érdemes kérdezni, hátha van nekik külön felni is.
sajnos nálunk továbbra sincs pálya, ezért értelme sem lenne kartot vennem, inkább motorra gyűjtök.
pedig szívesen kipróbálnám magam gokartban, esetleg versenyben is. de ilyen az én formám... :DDD -
Bacsa Szabolcs #112 nem baj de nekem használt felni kel mert enyi pénzem nincs -
#111 bocs elnéztam ezek gumik voltak. -
#110 ITT vannak felnik, igaz német az oldal és új felnik. Egy garnitúra 35-40 ezer forint. -
Bacsa Szabolcs #109 már néztem meg kérdeztem hogy van e felni ük de sajna nincs
vagy el let adva vagy nincs
és már kerestem mindenhol -
#108 ITT szétnézhetsz, vannak különböző alkatrészek. Hátha van felni is. -
Bacsa Szabolcs #107 köszi szépen a segitséget -
#106 sajnos nem tudok -
Bacsa Szabolcs #105 sziasztok
kelene egy kis segitség van valakinek eladó gokart felni????
a segitséget is eröreis köszönöm -
#104 Ma voltam a Silverkart-on. Nagyon király pálya! És a gokartok is jók... -
lTommyl #103 hátja...valaki nem tud egy olyan fórumot ahol válaszolnak is az ember kérdésére??
ui.:remélem erre válaszol is valaki... -
#102 Hát... Elég kihalt az a topik...:S -
#101 Hello!
Nektek melyik a kedvenc gokart pályátok? Nekem a KartFarm és a Budaring. Nektek -
lTommyl #100 vagy legalább valaki azt mondja meg h hol lehetne új felniket venni...igazából mind1 h milyen gokartra...előre is kössz -
lTommyl #99 üdv!
K100as versenygokartra keresek felniket(4db-ot).gumi nélkül csak felnit, használt is érdekel.
tomi2800 KUKAC freemail PONT hu
előre is kössz -
#98 Hello!
Hol lehet használtan kapni jó állapotú 20-40 lóerős gokartot kb 150 000-250 000Ft-ért?
Thx! -
lTommyl #97 heló! én most fejeztem be egy gokart építését, van tervrajzom is igaz én nem az alapján építettem, hanem kissé átterveztem, de ha ez segít akkor http://pboursin.club.fr/kart1.htm itt minden megtalálható és a képekre rákattintva kijönnek a műszaki rajzok. jó építgetést csáó! -
#96 Most találtam rá erre a topikra.
Nagyon szeretem az autósportot, a gokartozás is komolyan érdekelne, de sajnos nálunk nincs lehetőség erre, egy jó 60 km-es körzetben legalábbis tuti. Régebben a város szélén volt egy pálya, de csak pár hónapig, mire ki tudtam volna menni, megszűnt. Talán 1x sikerül kipróbálnom és elkezdeni esetleg versenyezni.
Ti hány évesen kezdtétek? (én most vagyok 17). -
borcsokbuksi #95 helló azt szeretném kérdezni hogy nincs e valakinek gokert tervrajza Ha van valakinek bármilyen tervrajza létszi külgyétek el e-mailben: [email protected] -
lTommyl #94 heló mindenkinek! az lenne a kérésem/kérdésem h nincs-e valakinek gokart vázhoz tervrajza vagy valami, amiből rájöhetnék h hogyan is néz ki egy ilyen valójában. nem feltétlenül egy gyári verseny gépre gondolok hanem egy otthon is könnyen elkészíthető hobbi járgányra.előre is kössz
email: lfsmagyarorszag KUKAC freemail PONT hu -
#93 Az elso kepen a masodikan o a 32-es es a harmadikon 1 -
#92 Heloka teszek fel par kepet meg 98 bol mikor az ocsi meg versenyzett 6 evet mentunk 2 bajnoki cim 2 masodik 1 harmadik es 1 negyedik helyzese orszagos szinten, a utana mikor befejeztuk elkezdtek a gazdagok kezebe venni a sportot es tonkrettek az egeszet nalunk legalabb is szlovakiaban igy jart az egesz sajnos pedig jo volt versenyezni igaz vitte a penzt meg az idot de jo hetvegeket toltottunk el a palyan es a treningekkel is. Nagyon jo barati kor volt mikor mi mentunk.
-
#91 Aztagatya mindenit! Hogy is működik ez?
Az a helyzet, hogy még saját gokartom sincs. Ezért keresek valami támogatót, szponzort, hogy tudjak indulni gokartba, vagy esetleg valami másba. Ezért kértem a segitséged. -
fb2 #90 Duddits, itt van a SportVue amit Elliott tesztel a gokart palyan. Ez kaphato lessz gokart osoknak, Utcai Motorosoknak, es persze ezt foglya hasznalni a Versenyen is.
-
fb2 #89 akkor az jo. Ahogy mondtam Elliott ott van Nyiregyhazan (Nyirtelek) a nagyszuleinel, es a Rabocsi Tibor al dolgozik eggyutt a csapattal es a versenyen. Tibor az Elliott Magyar verseny manager e, es talan nem is kerhetnek ettol jobbat. GondolhatoD... a Tibor Rally Cross bajnok. Most a jovo hetvegere keszulnek a Hungaroring re, de ha van kedved tudsz veluk beszeli az utan. A fiam meg nem nagyon beszel magyarul csak a leftontosabb magyar szavakat. Igen, F. Csaba a volt baratom, eggyutt jartunk iskolaba. Kivancsi vagyok, milyen gokart vazat hasznalsz? Mennyire ertesz a beallitashoz stb. A fiam tegnap (vasarnap) dolgozott a gyerekekkel a gokart palyan, allitotta nekit a vazat stb, es teszteltek a SportVue Heads Up Display't. Itt kuldok egy kepet rola ha erdekel, meg gondolom lattatok is a weboldalan. -
#88 Bakker! Pont most nézem a weboldalt (www.elliottladik.com) és emlékeim szerint ezt már régebben néztük!! Régebben szerettünk volna egy találkozót is vele(tek). -
#87 Ez a baj. Nincs semmilyem gépem. :-S Kb 3-4 éve versenyzem rendszeresen amatőr szövetség(ekbe). Igaz, idén volt szerencsém indulni a kecskeméti országos versenyen, mert a Budapest Gokart Bajnokságba (http://www.budapestgokart.hu) én voltam az egyik leggyorsabb és van náluk egy ilyen nyeremény. A hétvégi váci versenyen megint én voltam az egyik legjobb, így megint indulhatok majd. Igaz, sajnos csak 2x engedik egy évben, és a családal úgy döntöttünk, hogy a máriapócsi versenyen fogjuk lemenni a 2. futamot, mert oda még rokonok is tudnak jönni.
Megkérdezhetem a fiad nevét? Ugyanis apám egyik haverjának van egy amerikai rokona aki versenyzik. -
fb2 #86 Duddits, a Fiam Magyarba koltozott harom hete, es ott fog elni amig a szezonnak vege van, vagyis October. O indul a Suzuki Swift kupa ban a hetvegen, es ugy nez ki hogy indul valami magyar gokart bajnoksagon a RabocsiRing en, Mariapocson Julius 9en ha az idoje engedi....mivel hogy Julius 9 szinten a Suzuki verseny a Hungaroring en. A szonszori kerdes az nagyon kemeny sajnos. Tenyleg nem tudom magyarban a gokart milyen nepszeru stb. Americaban gokart osok nem kapnak szponszorokat, sot meg auto versenyzeshes sem. A legjobb megoldas, mikor megprobalsz felepiteni egy Business-to-Business Lehetoseget, tehat: ossze hozni egy ket vallalkozast, ahol a te 'borravalod' az, hogy 'szponszoralnak'.... Sajnos a mai napokban egy auto versenyzonek nem csak gyorsnak kell lennie hanem inkabb vastag penztarcanak. Ha a kettot ossze tudod hozni, akkor van egy nagy nyeres. Gondolom nem erre a valaszra vartal, de megnezve a web oldalaidat, ugy latszik hogy hellyes uton jarsz. Kulonben milyen geped van, es miota gokart ozol? -
#85 Tyűűű, nagyon vagán!
Esetleg nem lehetne arról szó, hogy szponzorálnátok engem? Vagy esetleg csak segiteni szponzort keresni? -
fb2 #84 Ja, sajnos nics meg az a kep mikor ez tortent, de a lenyeg az hogy a versenyzo 'fek-tesztet' csinalt a fiamra, es a fiam felment a versenyzo hatan, teljesen fel a fejere, es a bukosisakon rajta hagyta a gumi nyomott.. Sajnos ez arert volt, mert a csapat (ellensegunk :)blockoltak a fiamat 10 korun keresztul, es ebbol neki elege volt.... Szoval ez tortent. -
#83 Atya úr isten -
fb2 #82 Es a 2004 Juliusi Tri-Cities, WA. USA (Seattle hez kozeli palya)Utani versenye........
-
fb2 #81 Itt van a 2004 es gepe a versenyek elott tesztelesnel....
-
fb2 #80 Sziasztok, gondoltam feltoltok egy par kepet a fiam jarganyarol 2003 ban amikor meg gokart versenyzett....
-
#79 Ez ám a gokart!
-
KicsiKriss #78 Hello mindenki!
2006. februárjában elindult az MNASZ Országos Amatőr Gokart Bajnokság versenysorozat amibe még mindig várjuk a versenyzni vágyokat.
Ez a sorozat azokat célozza meg akinek nincs annyi pénzük, hogy a "nagy "bajnokságban induljanak, ezért, hogy a kedvet egy kicsit fokozzam egy pár dolog:
-14 db M.Schumacher féle gokarttal csináljuk ezt a sorozatott.
-a nevezési díj mindössze 6500ft/verseny
-1*i 2000ft versenyzői igazolvány kiváltáshoz.
-minden futamon VIP verseny
és a díjak, hát fergetegessek.
Egy link a kedvcsináláshoz:
MNASZ-OAGB
Gyertek és próbáljátok ki, nem rossz dolog!
Üdv mindenkinek -
zoolee #77 bocscs én ált minden ott vagyok !