156
Go - Kart
-
Gabor_(HSF) #156 elsők 1000-2000-ig hátsók 1500-2500-ig,attól függően mennyire kopottak -
dieselG #155 2 darab sosem használt gokartkerék eladó.
Érdeklődni a hillmanbrown kukac gmail pont com alatt -
Maxxter #154 Hello!
Sikerült szereznem pár garnitúrát, de D2-es lehet érdekelne, ha jó állapotban van. Mennyi lenne az ára? -
Gabor_(HSF) #153 Hali...
Tavalyi MOJO D1-D2-ből van egy pár garnitúra,40-100 kört futottak,ha érdekel -
Maxxter #152 Hello!
Ha van még gumi, légyszi írj egy e-mailt a deak.dani kukac gmail.com -ra.
Köszi -
cyber #151 Újra vannak gokart gumik 50-80%-ig és vannak új de nem gyári felnik is több fajta!Kérésre képet is küldök! -
cyber #150 Sziasztok!
Ha valakit érdekel használt gokart gumi az keressen.
Per pillanat DUNLOP gumik vannak olyan 50-60% állapotúak!
Üdv:Cyber
[email protected] -
#149 Hát, több oka is lehet, én először egy alapos karbi tisztítással, emg egy légszűrő tisztítással kezdeném.
És amúgy csak melegen fullad? Lehet, hogy sokat kap..Megkell nézni. -
#148 Hallo, jár itt valaki BPG re? -
#147 -
#146 van egy gokartom,eleg jo allapotban.csak a motra szarakodik.MOBRA motor van benne.folyton fullad le mikor felmelegedik a motor.mi lehet? -
Tomy66 #145 SZIASZTOK H VALAKINEK KELL GOKART ALKATRÉSZ AZ TUD HIVNI A 06206677666 -
Bacsa Szabolcs #144 kösz -
lTommyl #143 hát én 2500ft/darab + posta költségből kijöttem(összesen 11eft) igaz h használtak de hibátlanok és hobbi célra tökéletesen megfelenek...de további sok sikert a kereséshez -
Bacsa Szabolcs #142 sajnos nem mert igyis baráti áron de nagyon drága
25ezer ft lesz ugyhogy leálitotam.
de ujra elkezdem keresni a felniket -
lTommyl #141 na hogy áll a felni project? ugynézki végre én is szereztem 4 db-ot..nem volt egyszerű de ugynézki megvannak -
lTommyl #140 jaa úgy más -
Bacsa Szabolcs #139 nem drága baráti áron fog számolni -
lTommyl #138 na az jó
bár picit drága az anyaghozzá sajnos... -
Bacsa Szabolcs #137 lehet hogy tudok felniket szerezniaz egyik barátom faterja
cnc gépje van és tud nekem maratni felniket éljen -
Bacsa Szabolcs #136 hát nekemis lefagy mikor a felnik-re lépek ijen egy geci oldalt -
lTommyl #135 én találtam egy oldalt ahol elvileg árulnak felniket de a főoldal után lefagy az egész... de ha segítek akor http://www.intrepid.hu/uzl.php
remélem te töb sikerrel jársz -
Bacsa Szabolcs #134 szeva!! hát nem jutotam semire mindenhol kerestem de edig nem jutotam semire -
lTommyl #133 © Bacsa Szabolcs
hali! na van valami? -
lTommyl #132 pfff akkor én meg sem próbálom felhívni őket... -
Bacsa Szabolcs #131 de mondták hogy hivjam fel öket azt egy 10-20 percig csak a zene
ment bene,az le is ment a pénz a telefononmrol
kár volt öket felhivnbi -
lTommyl #130 heh nekem nem írtak vissza... -
Bacsa Szabolcs #129 sziasztok
végre visza irtak és csak azt mondják hogy csak ujitanak -
#128 különben bármelyik, felnikkel foglalkozó cégnek írhattok mailt, valaki csak ír vissza és valaki csak foglalkozik gokart felnivel. -
lTommyl #127 nekem sem írtak vissza és szerintem nem is fognak...bár a remény hal meg utoljára -
Bacsa Szabolcs #126 © lTommyl
te hogy halatál vele??? -
#125 lehet :D -
Bacsa Szabolcs #124 [email protected] itam de még nem válaszoltak lehet hogy hétvégén nincsenek is bent -
lTommyl #123 okés majd én is szólok -
Bacsa Szabolcs #122 oké majd szolok -
#121 ha hasznát vetted jelezz! -
Bacsa Szabolcs #120 kösz aranyat érsz -
#119 EZT találtam most nektek!
A felni értékesítésnél van egy email, oda dobjatok nekik egy üzit. Ha náluk nincs is, biztos segítenek hogy honnan lehet szerezni. Legalábbis gondolom. :D -
lTommyl #118 hali
én is keresek felniket de nekem az is elég lenne ha valaki legalább azt megmondaná h a versenyzők honnan szerzik be őket..előre is kössz -
Bacsa Szabolcs #117 hali
valakinek nics felesleges (4db)felnije bármijen jo
sürgös lene