12
-
#12 A körszakállas faszi meg úgy néz ki mint aki Dr Moreu szigetéről jött. :) -
Mice #11 "számítógépes lefedettségi hálózatok hozzáadásával"
tudom sík vagyok, de valaki kifejezné szinonímákkal is hogy mi ez?
-
#10 a törvény eddig se ért sokat ... csak a pénz rabszolgája lesz , ill. most már teljes mértékben az -
#9 Még szerencse, hogy a net elterjedéséhez kell egy jó adag önkéntesség.
Szal, ha a júzer nem vesz gépet, meg nem fizet elő a netre akkor lőttek ennek az egész "űberbiztonságosjövőképnek", az emberek visszatérnek valami alacsonyabb szintű kommunikációra.
Ha nagyon köcsögködnek az emberek legalábbis a hardkór júzerek visszatérnek a modemozásra, vagy saját protokolt fejlesztenek ki, vagy mittom én.
Még egyszer, ha nem akarom használni akkor nincs "biztonság/megyfigyelés".
Mongyuk erre kezdik kitalálni ezeket a kissé polgári szabadság ellenes törvényeket, amelyben megpróbálják meghatározni, hogy mi lehet a jóemberek gépén. -
HUmanEmber41st #8 Szerintem meg olyasmin dolgoznak, hogy ki tudják ütni világszerte a film és zene másolgatásokat, meg hamarabb bejuthassanak titkos oldalakra, miközben a usereket azzal vakítják, hogy mennyire biztonságos, meg vírusmentes lesz az új szabvány...nincs üldözési mániám, de a politikusok, és a pénzemberek mindig is hataloméhesek voltak és lesznek. Aki ellenőrzése alatt tudja tartani a netet az közvetve ellenőrzi a világot is... -
Laci #7 Jól vanna azt én se:))) Nem kell mindjárt megijedni:))) -
davos80 #6 Én sem tartom elképzelhetetlennek, de nem hiszem, h az SG ilyet tenne. -
Laci #5 És ennek a rossz dumának a végén ott a szmájli. Mindenesetre nem tartanám teljesen elképzelhetetlennek ezt a módszert sem az ilyen cégeknél... -
davos80 #4 "em tudom az intel mennyit penget az SG-nek" - rossz duma -
#3 ez főleg az üzleti ügyfeleknek való .. nem kell béreltvonal , minden dolgozójukat bedrótozhatják .. etc etc -
Laci #2 Nem tudom az intel mennyit penget az SG-nek hogy még pl. az én hozzászólásaimnál is hosszabb ígérgető maszlagait ide is bekopizzák:)))
Sok konkrétumot itt sem sorakoztattak, félek ez is kizárólag a pénzről szól, arra mehet ki a játék hogy az intelt kérjék fel az ilyen jövőbeni meghatározott szabványok szerinti hálózatkiépítésre, nem nagyon tudom elképzelni hogy az emberek biztonsága az ilyen cégeknek olyan fontos lenne:)) illetve :(( De ne legyen igazam! Remélem lesz belőle valami ebből a szövegből kikövetkeztethetőnél értelmnesebb fejleménye is... -
#1 Ez egy baromság!
Eddig a protokoll nem tartalmazott biztonsági elemeket, ezért a rendszer a támadásokat, vírusokat, spameket épp úgy átvitte, mint bármilyen más tartalmat.
Azzal, hogy a protokol szintjén rakunk a rendszerbe biztonsági elemeket, magát a rendszert tesszük a támadás célpontjává, a védelmi rendszer ellenőrzésével egy támadó pedig a saját céljaira, akár saját védelmére használhatja fel.
Ez a BP adatátviteli kísérlet nem látom be mennyivel hatékonyabb interneten keresztül, mint akármilyen más bérelt vonalas és TCP/IP vagy bármi más protokol segítségével lebonyolított adatforgalommal.
Szal rárakok olyan érzékeny adatokat a netre, amelyek átvitele eddig más hálózatokon keresztül történt megbízhatóan és védetten, mert nem létezett fizikai kapcsolat a net és a hálózat között.
Majd mivel a neten ezáltal a felrakás után már sokkal több érzékeny adat van, bejelentem az igényemet a magasabb biztonságra.
A magasabb biztonság soha nem jelent nagyobb szabadságot, bármit is mondjanak ezek a szépen öltözött urak!!!!!
Szal ezek a korábban nem volt biztonsági előírások a későbbiekben majd az átlag júzerre is vonatkozni fognak.
Semmi közöm a BP olajfúró szigeteihez! Vigyék a netről az egészet! Ez digitális környezetszennyezés!
A békávés urak után látom Dr Akula is feltűnt, vagy ő Dr Frank Einstein lenne?;))))