12
  • Tetsuo
    A körszakállas faszi meg úgy néz ki mint aki Dr Moreu szigetéről jött. :)
  • Mice
    "számítógépes lefedettségi hálózatok hozzáadásával"

tudom sík vagyok, de valaki kifejezné szinonímákkal is hogy mi ez?
  • [HUN]PAStheLoD
    a törvény eddig se ért sokat ... csak a pénz rabszolgája lesz , ill. most már teljes mértékben az
  • NEXUS6
    Még szerencse, hogy a net elterjedéséhez kell egy jó adag önkéntesség.

Szal, ha a júzer nem vesz gépet, meg nem fizet elő a netre akkor lőttek ennek az egész "űberbiztonságosjövőképnek", az emberek visszatérnek valami alacsonyabb szintű kommunikációra.

Ha nagyon köcsögködnek az emberek legalábbis a hardkór júzerek visszatérnek a modemozásra, vagy saját protokolt fejlesztenek ki, vagy mittom én.

Még egyszer, ha nem akarom használni akkor nincs "biztonság/megyfigyelés".
    Mongyuk erre kezdik kitalálni ezeket a kissé polgári szabadság ellenes törvényeket, amelyben megpróbálják meghatározni, hogy mi lehet a jóemberek gépén.
  • HUmanEmber41st
    Szerintem meg olyasmin dolgoznak, hogy ki tudják ütni világszerte a film és zene másolgatásokat, meg hamarabb bejuthassanak titkos oldalakra, miközben a usereket azzal vakítják, hogy mennyire biztonságos, meg vírusmentes lesz az új szabvány...nincs üldözési mániám, de a politikusok, és a pénzemberek mindig is hataloméhesek voltak és lesznek. Aki ellenőrzése alatt tudja tartani a netet az közvetve ellenőrzi a világot is...
  • Laci
    Jól vanna azt én se:))) Nem kell mindjárt megijedni:)))
  • davos80
    Én sem tartom elképzelhetetlennek, de nem hiszem, h az SG ilyet tenne.
  • Laci
    És ennek a rossz dumának a végén ott a szmájli. Mindenesetre nem tartanám teljesen elképzelhetetlennek ezt a módszert sem az ilyen cégeknél...
  • davos80
    "em tudom az intel mennyit penget az SG-nek" - rossz duma
  • [HUN]PAStheLoD
    ez főleg az üzleti ügyfeleknek való .. nem kell béreltvonal , minden dolgozójukat bedrótozhatják .. etc etc
  • Laci
    Nem tudom az intel mennyit penget az SG-nek hogy még pl. az én hozzászólásaimnál is hosszabb ígérgető maszlagait ide is bekopizzák:)))

Sok konkrétumot itt sem sorakoztattak, félek ez is kizárólag a pénzről szól, arra mehet ki a játék hogy az intelt kérjék fel az ilyen jövőbeni meghatározott szabványok szerinti hálózatkiépítésre, nem nagyon tudom elképzelni hogy az emberek biztonsága az ilyen cégeknek olyan fontos lenne:)) illetve :(( De ne legyen igazam! Remélem lesz belőle valami ebből a szövegből kikövetkeztethetőnél értelmnesebb fejleménye is...
  • NEXUS6
    Ez egy baromság!

Eddig a protokoll nem tartalmazott biztonsági elemeket, ezért a rendszer a támadásokat, vírusokat, spameket épp úgy átvitte, mint bármilyen más tartalmat.

Azzal, hogy a protokol szintjén rakunk a rendszerbe biztonsági elemeket, magát a rendszert tesszük a támadás célpontjává, a védelmi rendszer ellenőrzésével egy támadó pedig a saját céljaira, akár saját védelmére használhatja fel.

Ez a BP adatátviteli kísérlet nem látom be mennyivel hatékonyabb interneten keresztül, mint akármilyen más bérelt vonalas és TCP/IP vagy bármi más protokol segítségével lebonyolított adatforgalommal.

Szal rárakok olyan érzékeny adatokat a netre, amelyek átvitele eddig más hálózatokon keresztül történt megbízhatóan és védetten, mert nem létezett fizikai kapcsolat a net és a hálózat között.
    Majd mivel a neten ezáltal a felrakás után már sokkal több érzékeny adat van, bejelentem az igényemet a magasabb biztonságra.
    A magasabb biztonság soha nem jelent nagyobb szabadságot, bármit is mondjanak ezek a szépen öltözött urak!!!!!
    Szal ezek a korábban nem volt biztonsági előírások a későbbiekben majd az átlag júzerre is vonatkozni fognak.

Semmi közöm a BP olajfúró szigeteihez! Vigyék a netről az egészet! Ez digitális környezetszennyezés!

A békávés urak után látom Dr Akula is feltűnt, vagy ő Dr Frank Einstein lenne?;))))