1342
Spanyol foci szerelmeseinek
-
#820 A_:S?DAS:_DASDASD:_SDAsdsdaDASDASDasda -
Monoton #819 hááát... szerintem a Barcelona :asdasdasd -
#818 buék
szerintetek ki nyeri idén a La Ligát? (ajj,de szeretem ezt ilyen helyzetben megkérdezni...:D) -
#817 amíg ő van ott,addig nekünk az csak jó...:D -
Monoton #816 sztem Koeman megőrült :SSS -
#815 Jó trükk ha esetleg megnyerik a két utólsó mecset akkor minden megvan oldva ha meg nem akkor nem talált...:D -
#814 pedig Canizares igencsak jól védett ellenünk is,kapott gólokról nem nagyon tehetett. -
Monoton #813 Koeman megtalálta a Valencia fekete bárányait
Külföldi labdarúgás
A holland szakember az év utolsó két meccsére nem nevezi Santiago Canizarest és David Albeldát, akik a szakvezető szerint az elsőszámú bűnbakok.
-
Monoton #812 :asdasdasd torrentlinket :______vagyvalami mást :D -
#811 Ráadásul az egyik a kapus volt és már nem volt több cseréje a Getafe-nak...:D -
#810 jómeccs volt am :D
Getafenel 20percig Contra (jobb bekk) volt a kapus :D -
Monoton #809 :SSS durva ,,, ésnemláttam :( -
#808 meg 14 sárga :DDD -
#807 4 piros lap az Atletico-Getafe meccsen!! -
#806 szép csoport:D -
#805 Spanyolország-Svédország összefoglaló -
Monoton #804 -
#803 képek -
#802 sajnos az u17-es csapat nem tudott győzni a döntőben,így csak ezüstérmesek lettek a fiúk.
nem baj,szép volt! -
#801 mostmár igencsak elkéne egy helycsere,és minden rendben lesz.azután már csak a csoportelsőségre kell hajtani.még az a szerencse,hogy Dánia nincs közel,mivel ők még csak 7 meccset játszottak... -
#800 szerencsére az észak-írek kikaptak és a svédek sem tudtak nyerni :\
-
#799 Izland 1:0-ra vezet Spanyolország ellen ráadásul a spanyolok emberhátrányban is vannak... -
#798 pf -
#797 :D -
Monoton #796 nemkell ide spam meg flém thx :D -
#795 akkor ide kéne először hívni Tomit is(ForzaInter),ő is kíváncsi lenne rá ^^ -
#794 naaaa,mesélj!!!! -
#793 Végül voltam a meccsen! (Barca-Inter) -
Monoton #792 Görögország - Spanyolország 2-3. Sergio Ramos nem kapott lehetőséget.
-
#791 szuperkupa visszavágó a Bernabéuban,ugye a Sevilla ellen a legolcsóbb jegy csak 75€! -
#790 most néztem,Real meccsre már van 80€-tól(~20 ropi) jegy.ez már mindjárt jobb. -
#789 oda sincs írva,h milyen pénzem,de valszeg euró.mindenesetre nincs odaírva semmi sem.
ez sztem vmivel hitelesebbnek tűnik. -
#788 barca.com-ról -
#787 az nagyon olcsó -
#786 Megtaláltam, bocs! 25-90 ig vannak jegyek. -
#785 A Barcelona oldalán nem látok csak tavalyi tikett árakat. 60€ körül már van jegy, de nem tudom, h nem-e a tagoknak ennyi. Idei jegy vételnél mindenhol kulcsot, meg jelszót kér.
Nekem úgy tűnik, mintha tagsági nélkül nem is adnának jegyet. Ha valaki tudja, h ez h megy, akkor segítsen kicsit. Köszi.
Van egy Barca-Inter 08.29 én. nem lenne rossz arra bejutni. -
#784 hát nézd:ha PL meccsre akarsz menni,és még drukker is vagy,akkor megéri.
Máténak azt hiszem még 20 rugójába sem volt a tagsági,de tudod,ezt minden évben meg kell újítani,ami szintén nem kis pénz.
ha Spanyolországban akarsz vmelyik klubnál tag lenni,az húzós,mert minden elsőosztályú meccsre drága a jegy.még az ottélőknek is.
namost,vegyük a Realt.ha egy hónappal a meccs előtt bejelentkezel egy Real Madrid-Levante meccsre jegyért,valószínüleg kapsz.egy Arsenal meccsnél már más a helyzet,ott arányában véve sokkal több a bérletes és a stadionjuk is kisebb,ergo könnyebb megtölteni,de a Realnál sokszor akad 50-100 üres szék,főleg kisebb csapatok ellen.persze egy Barca,Sevilla vagy Valencia ellen teltház van,és ezekre a meccsekre már idény előtt jegyet kell foglalni,amint megtudtad a bajnoki menetrendet.
nos,tagsági 60 rugó,jegy újabb 60,aztán még az utazás,szállás,kaja,költőpénz...és persze minden évben meg kell a tagságit újítani(gondolom)meccsre meg úgyis kapsz jegyet,azért,meg h olcsóbban kapj jegyet,azért nem érdemesz tagnak lenni. -
#783 de szerintem van. kevesebbet fizet a jegyért, kap ajándékokat, bármikor amikor van kedve, kimehet, mivel tag, stb stb :] -
#782 egy meccs miatt nem éri meg tagnak lenni... -
#781 leírtuk hunbasser meg én. : ] amelyik csapatnál akarsz meccsre menni, rendelsz tagságit, ez álltal olcsobb lesz a jegy és megrendeled a jegyet, kimész, megnézed. ennyi : ]