Spanyol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Nekem is 2 kedvencem,jó meccsnek ígérkezik,de nem tom nézni sajna ugyh ha vmi történik akkor pls írjátok!
két kedvenc válogatottam 😛 /nemdivatozok -.-/
REAL MADRID
azokat a parasztlengõket 😄DDDDDDDDD
REAL MADRID
nekem robinho vs gravesen bunyora emlékeztetett, ami régebben edzésen történt 😄 (a "verekedés" része) de az h összekötekednek, odaszol fabiano, diogo megfordul, puff HEADSHOOT 😄 az a zidaneos
Amúgy tisztára olyan volt mint Zidane meg Materazzi. Fabiano már otthagyta volna, erre utánaszólt Diogo 😊 Csak Zidane már rutinosabb volt 😄
am verekedés ááá<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
http://www.youtube.com/watch?v=toLdss5Fh34
L. Fabiano vs. Diogo (Zaragoza 2 - 1 Sevilla)
From :semprepalermo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Raúl és Ronaldo vették át a díjat
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
mondjuk az tény h több szurkolo kiváncsi náluk egy realra v egy barcara mint a nemzeti11ükre....
de akkoris õk a SPANYOLOK!!!!!!!!!!!!
DB biztos jobb lenne...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Aragones mennnyen a ***csába
REAL MADRID
Villarreal - Levante 1-1
Zaragoza - Betis 2-1
Deportivo - Atletico 1-0
Bilbao - Celta 0-1
Espanyol - Racing 2-2
Mallorca - Sociedad 0-0
Recreativo - Getafe 1-2
Sevilla - Gimnastic 2-1
Valencia - Osasuna 1-0
Real Madrid - Barcelona 2-0
REAL MADRID
Raúl 10 éve ottvan a válogatottban mindig (akkor is amikor rossz formája volt)
erre két meccs alatt lõ 3 gólt és nem hívják be O_o
hát ez egy köttttttsög
REAL MADRID
REAL MADRID
A svédek elleni meccs keretébõl Luis Aragones kihagyta a Real Madrid csatárát Raúl valamint a Valencia szélsõjét Joaquint. Az utóbbi, most megszólalt és keményen bírálta a mestert.
Ami talán a mérkõzés elõtt nem tesz jót a válogatott moráljának, de reménykedjünk benne, hogy a keretben szereplõ játékosokra nem fog kihatni Joaquin beszéde: „Ami most a válogatottnál folyik, az vicc. Káosz van és Luis sem tudja, hogy mit tegyen. Tudom, hogy ezek a szavak nem segítenek abban, hogy visszakerüljek a csapatba, de én így érzem.”
A játékos szavaira szinte azonnal reagált az õsz hajú mester, és a következõket válaszolta: ”A nemzeti tizenegy soha nem vicc. Valóban elvesztettünk egy olyan meccset, amit nyernünk kellett volna (Észak-Írország ellen – a szerk.), de ez nem jelent káoszt. Az elmúlt 29 meccsünkbõl mindössze kettõt buktunk el. Joaquínra visszatérve, õ azért nem kapott most meghívót, mivel nem vagyok elégedett a formájával. Ha megérdemli a válogatottságot, majd újra beválogatom.
Hogy ki jön ki gyõztesen a háborúból azt mindenképpen a holnapi meccs fogja eldönteni. Hiszen, ha nyer a spanyol válogatott az egyébként nem könnyû svédek elleni találkozón, akkor Joaquin hoppon marad.
de inkább szocializálódj spanyol futballon,mint bundázós maffiafocin -.-
ReaL MaDRid x siempre
21:00 Futball - Spanyol bajnokság
Barcelona - Valencia (élõ)
huhh,ez meccs lesz a javából,remélhetõleg döntetlennel a végén<#vigyor>#vigyor>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.