41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#13144 minimumközelivel nálam ippen csak játszható, és azt is inibuzerálással sikerült elérni. Sok jót ne várj, csak izzadságot, könnyeket és vért... vagy mi -
#13143 jááááj bocs téleg:D
sorry -
#13142 Azon kívül IC –ben nem tudok többről. -
#13141 próbálta már valaki "rosszabb" gépeken a játékot mit tapasztal? a minimum konfig éppenhogy csak megvan..:l mint anno a morrowindnél..
mondjatok valami bíztatót:DD -
#13140 Teis kurva ugyes gyerek vagy, a spoiler tag meg a kanyarba, mi? -
#13139 gyönyörűek a képek (a link-ként berakottak is) -
#13138 ICben van más megvehető ház is a faviskó helyett a nyomornegyedben? -
#13137 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na megcisnáltam a main questet:d megvan az imperial dragon armor:D kurvajolnézki:)
Mivel alapból mage a karim, ezért fegyverre semmit se pakoltam.. rájöttem kellet volna:( Nemlehet valahogy visszacsinálni? valami mod addon, v valami?:P
Másik dolog amit kérdezni szeretnék.. Nagy fight közepedte kibaxtak a Mage guildból(pedig arcmage voltam:D) És rominus kér 20 Dragon Toucot, és 20Redvalamicsoda flower.. na ezt merre találok? Venni csak Dragont lehet
de azt is csak kb 2öt:(
help plx -
#13136 okés:) -
gplay #13135 Szöveg nélkül.
-
#13134 A F.A.Q-ban van alternatíva erre is.... -
#13133 ty -
Aldrin #13132 hi! hol tudom megnézni, h egy bizonyos npc-vel milyen a viszonyom? -
#13131 szerepjátszás miatt. -
#13130 emberek, ha meg akarom találni gray fox-ot, akkor mindenképp csatlakoznom kell a guildbe? -
#13129 konzolba: tm
ezzel ki tudod kapcsolni a menübárt is.
a második szép lett:) -
#13128 picklock: #12182
"...odahuzod az elsőre, oszt pöckölgeted lassan fel többször. Mikor a leggyorsabban esik vissza a bigyó, utána következő pöcköléskor rákattintasz és az beakad. Majd jöhet a többi ugyanígy. Minél nehezebb a zár annál hasonlóbbak a leesési sebességek, azaz annál jobban kell figyelni, ill tovább pöckölgetni, hogy levágd melyik a leggyorsabb állapot. Kis gyakorlással rutinná válik..." -
#13127 de azér szerencsére sikerült néhány kép
egyik
másik
harmadik
várom a kritikát -
#13126 Thx.:) -
#13125 Dark Fissure cave
a mages guild egyik küldetésében megkapod a helyét -
#13124 nem tidjátok, h néha miért bugzik így a screenshot? -
#13123 Köszi kiproszáljuk -
#13122 -
#13121 Ööö.. az RPG mivolta miatt nem nyitjátok kézzel a (very) hard zárakat, vagy mert nem tudjátok hogy kell (ami 20x le lett írva)? :)
1 lockpick-el ki lehet nyitni őket, akár elsőre -
#13120 Hol is van ez az oltár? -
#13119 A goblinok is jógáznak néha
Szegény patkány kimúlt ettől a precíz létfontosságú szervet ért lövéstől
-
#13118 Leirkálom a lakásberendezéssel kapcsolatos felfedezéseimet:
Ha veszel egy lakást és kapsz hozzá mozgatható tárgyakat(kaja, váza, pohár, homokóraSTB) és ezeket elmozdítod, széjjel hajigálod/rugdosodSTB majd elhagyod a házat legalább 4napra akkor jönnek a jó tündérek és szépen visszaraknak mindent a helyére.
Viszont ha az adott tárgyat felveszed az inventorydba(ettől törlődik a parentja) majd leteszed akkor már nem fog többet visszakerülni a helyére. A házhoz kapott ingredientek(húsok, gyümölcsök, zöldségekSTB) végleges kiirtására az editorban való letörlésükön kívül egyenlőre nem találtam működő módszert ezek mindenképp „visszaspawnolnak” 4nap után a helyükre, ha felveszed és lerakod akkor is odarak egy másikat. -
#13117 Hiányolom a múzeumot a játékból. Mekkora móka lenne már ellopni egy ékkövet egy jól őrzött múzeumból :) -
matkovec #13116 hat jo te jartas vagy benne es ugyes vagy en kb 3 oraja jatcom -
#13115 ez gyors volt -
Landor #13114 -
#13113 -
#13112 Azért az tök jó, hogy 20 óra játék idő alatt gyakorlatilag egy zárat sem törtem fel, ugye, mert becsületes a karakterem, .....megláttam ezt a két glass daggert, 1 perc alatt átvedlettem tolvajjá olyan szintre, hogy két load után 1 picket se törtem bele -
matkovec #13110 nagyon szepen koszike a segicseget nagyon rendesek vagytok meg 1 szer koszike -
#13109 + még kiegészítés:
4. Onnantól ,hogy a nekromanta megcsinálta neked életed első használható blacksoulgemjét, már te is tudsz készíteni:
Beleteszel egy soulgemet az oltárba, és rányomsz egy SoulTrap-et. -
#13108 Na, a fene egye meg, tényleg csak replikák az üvegtőrök:
-
Anotino #13107 Ha fejlodik a skill konnyebb lesz. De kis ertekekkel is ki lehet nyitni very hard zarakat. Minden pockot pocogtess meg 4-5szor. Nezd meg mikor zuhan vissza a leggyorsabban a helyere. A leggyorsabb zuhanas utan pockold fel ujra es nyomd meg az egergombot kb amikor a plafont erinti a pocok. Ekkor van a legnagyobb eselyed arra hogy beakad. -
matkovec #13106 rablo beállítottságú vagyok -
#13105 #12182. kereső alul -
#13104 Nem, gyakorolni kell, fejleszteni az adott skillt. Esetleg, ha mágus beállítottságú a karaktered, akkor magas szintű lock varázslattal lehet próbálkozni.