The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdem tölteni 😄
(priv ftp)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Ennyit töltöttek föl eddig.
http://uploader.cjb.hu/file/obl.JPG
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Tessék! 😊
A képfeltöltésrõl nem engedélyezett.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
nembaj, csak legyen mááár meg..
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(csak viccelek, én az esélytelenek nyugalmával "várom". az 1.2-es amd-n ugyse megy, szoval majd 1 év mulva. addig meg csak kijön..)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mert hogy egyik progi se ad ilyen nagy csúnya bordó hátteret az 10000%!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Otthon, edes otthon
Hid
veres valosag
Install shot meg torrent kepekkel nem szolgahatok, ha esetleg arra gondoltal volna.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”