41716
  • magus
    ingame mi? persze...

Amúgy várom énis, kivancsi leszek ra.

• hiba
    mit jelent nalatok az emberi es es mikor? :) /ps3
  • Chaos Mad
    na ez megy a kedvencekhez :)
  • hiba
    jee kiraly imaim meghallgattattak, morrowindbol hianyoltam a lovat :))
  • PiszkosFred
    kinem=kinek, mindenki=minden, gyújteni=gyűjteni

(jajanyám, fáradt vagyok eheh)
  • PiszkosFred
    Mérgelődni lehet, sokra nem megy vele senki. Ez van. Mai szemmel nem meglepő hogy paks kell a játéknak, dehát ezzel tisztában van mindenki. Lesz lehetőség kisebb konfigokon is játszani - mint ahogy mindig is van - de a mai világban a vizuális élvezetért fizetni kell sajnos. Hogy ez mennyire szemétség, és mennyire nem, mennyire üzlet és mennyire nem, kinem mennyi pénze van erre és mennyi nem, ne itt menjünk bele. Előbb jöjjön ki egy béta, vagy demo, vagy bármi kézzel fogható, és mindenki kiderül. Addig pedig lehet gyújteni a pénzt a CD/DVD megjelenésre, mert biztos nem lesz "olcsó" (kérném a megszállott warez emberkéket az anyázások mellőzésére, köszönöm)

Engem ami igazán érdekel, az a lovaglás. Fentről lenézni a mögötted loholó Cyrodiil-i városőrökre - márpedig a császárváros sugárútjain biztos vagyok benne hogy végig fogom kergettetni magam velük... (ha lesz rá még idő)
  • Davidus
    Amúgy asszem én is be(vissza)szállok a konzol hajóba és veszek egy PS3-at. Most szerencsére emberi áron fog nyitni a gép.
  • Davidus
    Ráadásul mire kijön addigra már itt lesz az új videokártya generáció amiről azt csicsergik hogy geforce szintű ugrás lesz.
  • Davidus
    Nemtom miért ilyen hihetetlen hogy ez real time. Az EQ2 is majdnem így néz ki pedig az idén jelenik meg:P PS3-on meg meg ez a graf gagyesz lesz egy FFXIII-hoz képest:)
  • Braveheart
    azért is kérdeztem rá :D
    hm de ahogy elnézem el kéne kezdenem gyűjteni egy atomerőműre...
  • PiszkosFred
    Meg viccnek is rossz lenne, hogy ekkora korlatot raknanak a jatekba a sracok, egy jatszhato karaterrel ;] Brrr...
  • Bandew
    :-P
  • Braveheart
    hmm az a mondat pont kimaradt :D
  • Bandew
    "A pasas a borítón valójában a "játékos karakter", akivel mostanában a legtöbbször játszunk."

Ha értelmezed ezt a mondatot rájussz, hogy nem. :-D
  • Braveheart
    hm de ugye nem csak ezzel a manusszal lehet majd lenni?
  • Bandew
    :-D
  • haxoror
    szervezzünk egy rajtaütést a NASA központon némi hardware cuccosért
  • lwb
    "Ez egy olyan kép ami valós játékon belüli elemekből épül fel. A pasas a borítón valójában a "játékos karakter", akivel mostanában a legtöbbször játszunk. Természetesen a borító miatt lett úgy beállítva, de nincs benne semmi grafikai ügyeskedés vagy egyéb bűvészmutatvány. Ez nem is egy high-poly render amit csak átvezetőképekhez használunk vagy valami. Így fog kinézni a vértje, amikor játszol a játékkal. Ugyanez igaz a lóra, az arcára és a kastélyra a háttérben - mind játékon belül tárgyak, amelyeket valós időben renderel az engine-ünk."

(kicsit gagyi a fordítás, de siettem. bocsi)
  • FREAK
    ja realtime, csak 0,01fps, ezt elfelejtette említeni :D

hát nemtom, én szkeptikus maradok :D
  • lwb
    "It is a shot using real in-game assets. The guy on the cover is actually the "player character" who we use most often when we're playing the game right now. Obviously he has been posed by hand for purposes of the cover, but there is no graphics magic or sleight-of-hand going on. It is not a high-poly render or something that we're only using for cutscenes or anything like that. That is how his armor will look when you play the game. The same for the horse, his face, and the castle in the background - all in-game assets that are rendered in real time by our engine."

ezt egy bethesda developer mondta az rpgcodex fórumán (forrás).
  • PiszkosFred
    ;]]]
  • FREAK
    nekem jó ürügy lesz PS3-at vagy XB2-t venni :D
  • ollie
    kár, hogy most 3 évig senki sem fog ide írni, mert a játék csak akkor fog megjelenni
  • _Vegeta_
    Tyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű /örül/

Na ez miatt jatek veszek uj majd gepet. :DD
    Ertelmes hozzaszolas rulz.
    Lehet eloveszem megin a 3at, aztan addig jatszok vele mig ki nem jon a 4. :>
  • FREAK
    gondolom, nem az elején, kiadás előtt legalább egy évvel......
  • lwb
    én jövő karácsonyra tippelek. de ez csak tipp.
  • BBird
    grebber: rengeteg topicot te nyitsz, erre nem tudod milyen játék az Elder Scrolls? :-))

Amúgy érdekes, hogy még semmit nem tudni a játékról, máris teleírjátok... :-) Aztán majd győzze keresni az ember, hogy hol vannak a konkrét elakadásokra a válaszok, vagy egyéb segítségek. :-))
  • FREAK
    de ha mindenki így gondolkodik, akkor pont nem éri meg, mert egyszerre jön ki kurvasok játék, és az rizikósabb, mint holtszezonban kiadni egy nagy produkciót

de ehhez már nem igazán értek
  • PiszkosFred
    Hat szerintem marketing szempontbol nem lenne rossz megvarni a kovetkezo E3at, ECTS-t, stb, hogy nagyobb legyen a durranas.
  • FREAK
    tudtommal a PS3-at 2005-re ígérték, nyilván az XBOX2 sem késhet sokat, ez meg pont jó lenne indításnak :D
  • Braveheart
    Hmm hány év múlva jelenik meg? 1-2?
  • FREAK
    hát ez valószínű, nagyjából én is így gondolom

mivel nem realtime render, így az már mindegy, mivel renderelték
  • lwb
    kicsit komolyabban: gondolom - mint a modellek a férfimagazinok elején - ez is kicsit ki lett kozmetikázva. mozgásban a monitoron nem így nézne ki. amúgy valszeg a háttér csak "kamu" és a lovas fickó az egyetlen, ami "ingém". legalábbis szvsz, aztán lehet h tévedek. :)
  • FREAK
    na igen, akkor viszont örülünk :)
  • FREAK
    megjegyzem, sajnos

nekem hiányzott a régi "nagyvilág" feeling
  • lwb
    lehet xbox2-es a kép vagy ps3-as. :D
  • FREAK
    akkor viszont biztos, hogy nem game engine, a #26-ban leírtak miatt

MA ezt játék motor nem rendereli le
  • Bandew
    Mivelhogy az ő szigetükön játszódott. :-D
  • FREAK
    nem csak rajz, nyilván a modell már valós, de kétlem, hogy ezt egy mai PC akár csak megközelítőleg realtime renderelné, épp eleget dolgoztam 3ds max-szal, ahhoz, hogy lássam a különséget

persze ha a Bethesda valahogy szerzett egy 2007-es PC-t, akkor lehetséges :D
  • lwb
    már 2 éve sunyiba fejlesztik ...