41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#104 Na ja a Morro-nál kisebb terület még mindig lehet iszonyatos nagy... :)
Ráadásul kijön egyből a construction set is, szóval lesz it terület bőven, idővel :)
DB -
#103 "a játék kisebb lesz, mint a morrowind"
Elsőre ijesztő, de ha belegondolok, hogy a Gothic 2 tere is kisebb, viszont ezerszer érdekesebb, akkor már meg is nyugodtam. -
#102 nesztek, fordítás:
- lovak és más hátasok lesznek
- a játék cyrodillban játszódik. rab vagy és a császár éppen megszökik a palotából egy szökési kísérlet után. az alagút épp a te celládon át vezet. tanúja vagy a császár halálának és amikor meghal átad neked egy amulettet és megmondja hogyan tudod megtalálni és bezárni azokat a kapukat. a császár örökös nélküli halálával a Felejtés (oblivion) kapui kinyílnak szerte tamrielen.
- 2005 telén jön ki (de jól tippeltem lejjebb )
- minden npc teljesen különböző, mindnek egyedi és saját dialógusa van. az npc-k végzik a dolgukat, dolgozni mennek, alszanak, romantikáznak, élnek, ház körül ügyködnek, sétálnak, kalandoznak, meglátogatják a családjukat a szomszéd városokban stb. pl. egy farmer nappal kimegy a földre, hogy elvesse a búzát, majd tart egy ebédszünetet és haza megy a feleségéhez este aludni.
- a játék kisebb lesz, mint a morrowind időhatárok miatt és ert a játékosok szeretik a "rövidebb játékokat". viszont ha azt vesszük, hogy mi mindent lehet benne csinálni, akkor sokkal terjengősebb lesz
- mivel megpróbálták a játékot barátságosabbá tenni a nagy tömeg számára, ezért a zárnyitás, a vértkészítés, az italkészítés mind egy amolyan mini-játékba lett megcsinálva. nem igazán villanyozott fel a hír (mármint a hozzászólás íróját, de speciel engem se)
- több mint 40 különböző ellenség. az egyik screenshoton pedig, igen srácok, egy Sárkány.
- a magazin és mindenki más, aki látta a többi fotót is azt állítja, hogy a círodillról készült képek a legszebbek, amik valaha is játékban voltak. pont. viszlát doom3, bye farcry. oblivion egy új sztenderdet állít. ami valszeg azt jelenti, hogy neked is bővítened kell a gépedet.
- igen, jön hozzá egy construction set is
(megint nem tökéletes a fordítás, sorry) -
#101 ok. tudtommal kathode tényleg bethesdás. különben egy flame heavy fórumon (ahol ráadásul a bethesdánál, már csak a bioware-t gyűlölik jobban) már rég széjjel cincálták volna. :) -
#100 állítólág néhányan kint már belekukkantottak abba az októberi újságba. itten van némi info (spoiler lehet, ha valaki megjelenéskor akar meglepődni az új fícsörökön, az ne olvassa el):
"-Horses and "other" mounts are in.
-The game is set in Cryodill. You are a prisoner and the Emperor is escaping the Imperial Palace after an escape attempt. The escape tunnel runs through your cell. You witness the death of the Emperor and as he dies he hands you an amulet and tells you to find the one who can close the gates. With the death of the Emperor and no apparant heir, the gates to Oblivion open throughout the world of Tamriel.
-Winter 2005.
-Each NPC is completely different with unique and involved dialogue. NPC's follow schedules, go to work, to bed, have romances, families, lives, do chores, go for walks, go for adventures, visit family in other towns, Etc. For instance, a Farmer will go to his fields during the day to plow his grain, may take a lunch break, and go home at night to his wife where they go to sleep.
-The game will be smaller then Morrowind due to time constraints and because players like "a shorter game". It will be more expansive in terms of things to do however ::Boggles::
-In trying to make the game more "mainstream" friendly lockpicking, Armor forging, Potion making will be made into a sort of mini-game. I'm not excited about this.
-Over 40 completely different types of enemies. One of the screenshots, yes kids, is a Dragon.
-Stated by the magazine and everyone on the net who has seen the photos-The shots of Cryodill is the best looking shots of any game ever. Period. See Ya Doom 3. Bye Farcry. Oblivion-New standard. Which probably means YOU need to upgrade your system.
-It WILL come with the construction Set."
forrás: gamefaq fórum -
#99 Stopstop. Egy szoval sem allitottam hogy hazudott a Bethesda. Egyszeruen arrol van szo, hogy valaki nyilatkozott a Bethesda reszerol, o volt a kathode. Namost nekem fingom sincs hogy o tenyleg ott dolgozik e, vagy sem, ezert irtam, es irom le mindig, hogy "allitolag".
Ennyi erovel barki nyilatkozhatna szerepjatekos forumokon a ceg neveben. Elobb-utobb kiderulne a turpissag, de addig sok embert meg lehet vele vezetni. Marpedig a nyilatkozat nincs egy napos, es sok ember keszpenznek vette, es elfogadta. Mi is ezt irtuk meg a HQn, de meg mindig ottvan az a picike kis aprosag, mondhatni lehetoseg, hogy mivan akkor ha, megsem valos az emberke szemelye, illetve helyzete. (ergo semmi koze a Bethesdahoz)
Sz'al en nem allitom hogy hazudott a Bethesda, igazad van, miert tenne?, ertelme semmi. Az emberke szemelye kapcsan van bennem egy kis kerdojel. Ez persze csak egy, a sajat velemenyem. -
#98 A gépet csak a 2005-ös E3-on mutatják majd be. Idén lesz majd egy bemutató de az csak tech demó lesz. A gépet ott nem fogják bemutatni. -
#97 kathode tudtommal tényleges dev a bethesdánál. ráadásul az egyetlen, aki bemerészkedik az rpgcodex-re. :)
ha ő hazudott, akkor nem ingame, de miért hazudna a bethesda? értelmetlen lenne ... -
#96 Ezen mondjuk per pillanat tényleg marhaság parázni. Ráérünk vele még két-három évig. -
#95 Jaj, ne kezdjuk ujra az ingame vagy nem vitat ;] Kiderul 2 het mulva, nomeg errol egy allitolagos dev is nyilatkozott - ami vagy igaz, vagy nem persze. -
#94 Ki van zárva, hogy ez ingame kép legyen. -
#93 off
ps3-rol valami info van vhol? s lehet majd monitorra kotni, egeret billt csatlakoztatni hozza, vagy egy froccsontott muanyag vmit kell nyomkodnom?
on -
#92 remélem ez a mai gépen futtatják ez nem az lesz mint a doom 3 esetében, hogy persze elfut a mostani gépen, de közel nem hozza azt a szinvonalat, mint a kepeken amiket kiadtak, mert az nvidia titkos nagyagyuit hasznaltak egy mai geppel... -
steweee #91 nekem pl tökéletesen megfelelt a morrowind grafikája is. a karakterek sem azért voltak szögletesek mert nem lehetett jobbat csinálni, hanem mert a két évvel ezelőtti gépek még így sem bírták futtatni rendesen, csak a drága hájend kategória. mostanra meg kijöttek a mindenféle szépség és textúrázó modok, na azzal már tényleg gyönyörű a játék, csak pont annyira belassítja a gépemet, mint a régit az alap morro optimalizálatlanul. ha csak ua az engint használták a fiúk, de még jobban optimalizálták (mint láthattuk igen sok tartalék volt az engineben, elsőre nekem ua géppel szinte nem is ment, míg peccselve egész jó futott), és a textúraszépítő modokat felhasználták, ráadásul azzal már foglalkozni sem kellett, annyi sok jó egyéni munka van, és hozzá írtak egy sztorit, akkor kész a siker. inkább a játékmenetre és a sebességre kellene koncentrálni mint a minél újab effektekre. remélem ehhez már nem kell fél évet várni ahhoz hogy egyáltalán érdemes legyel elkezdeni vele játszani, ne legyen scriphibás -
#90 Ez az annyit tud mint a PS2 azt akarta jelenteni hogy a játékok lejátszásán meg esetleg filmnézésen kívül mást nem tud. De természetesen PS3 játékokat is lejátsza.... :P -
#89 mer neked az barati ar jovan hat - nem egy hajoban evezunk az igaz
-
#88 persze olvastam , csak azt is odairtad hogy annit tud majd mint a ps2 amit most olyan 150korul adnak
igy nem is vettem figyelembe :) -
#87 mondjuk mindez egy plusz érv a konzol mellett (bár a Morrowind boxon sem ment mindig 30fps fölött...) -
#86 Csakhogy most a fiuk titokban, mondhatni sunyiban fejlesztenek mar 2 eve, remelem ezuttal lesz idejuk ra, nem pedig arra hajtanak hogy a bejelentes utan minel hamarabb piacra keruljon... -
#85 szvsz mindig dönteni kell a határidő és a megfelelő optimalizálás között :D -
#84 Na igen, és reméljük a Bethesda ezúttal komolyan is veszi a fejlesztés ideje alatt azt a szót hogy "optimalizálás" ;] -
#83 na igen, ez jogos kérdés, bár két év alatt szerintem négyszeresére nő a teljesítmény a mai ütemmel számolva
ez az egy előnye van a hosszú fejlesztéseknek, hogy többnyire mire végetérnek, a gép, amire optimalizálták a játékot már rég nem high-end -
#82 atlagpcnek -
#81 Kérdés az, hogy az a gép, amin ők most "tesztelnek és ilyen képeket gyártanak", 2 év mulva átlagpcnel fog e számítani NÁLUNK? -
#80 naná, de ha ez egy MAI gépen fut (márpedig láthatod, ezt állítják), akkor egy egy-két év múlva átlagnak számító PC-n simán futnia kell
nem mai átlag PC-re gondoltam, ez világosan kiderül a szövegből -
sanyiiiii #79 Idönként még a Morro is meg tudja izzasztani a mai átlagpécét szal ez lehet elhamarkodott kijelentés volt.
Nah mindegy megyek Morrowind CD-t keresni. -
#78 mondjuk a jó hír, hogy HA ez a graf egy mai géppel lett futtatva, akkor két év múlva, mire kijön, egy sima, kis átlag PC is elég lesz neki :D -
#77 nemjó a link...nincs rajta semmi..
-
sanyiiiii #76 LoL -
#75 Az alap PS3 200 euro !!! remélem így észre lehet venni:P -
#74 lol. ezt komolyan gondoltak? off kicsit, de ez egyszeruen szanalmas -
#73 Látom végigolvastad:P -
#72 Mielött letámadnátok szólok hogy ezt nem én találtam ki hanem hivatalos SONY infó. playstation.com-on volt kihírezve valamikor az év elején. Akit a saját szemével akarja látni az keresse meg;) -
#71 heeh 700 ojro - barati ar
de nem az enyem :( -
#70 "Új generációról" beszélnek, és....
...eddig nagyon biztam benne, hogy a scriptrendszer es a vilag kapcsan ertik ezt, de latva az állitolagos ingame kepet, felek hogy inkabb grafikara ertik. Ennek ellenere ez csak egy ember gondolatmenete - az enyem - melynek semmi valosagalapja nincs mas, mint egy kep ;] Az pedig nem sok. Igy en is bizok benne hogy vege a statikus vilagnak, es minden cselekedetnek kovetkezmenye(i) lesz(nek), es nem csak parbeszedekben...
2 het mulva kiderul a monstre cikkbol, hogy mire szamithatunk. -
#69 A játékokat meg lehet majd venni a neten és le is lehet őket szépen tölteni. Persze csak a 600 eurós PS3-al;) -
#68 Max átmegyünk ausztriába érte;) 2 féle PS3 lesz. A home server 6-700 eurós áron amiben van vinyó meg full net támogatás. A másik verzió 200 euró és annyit tud mint a PS2. -
Braveheart #67 Én nekme csak az nem tetszett a morrowindben hogy minden olyan statikus volt, csak az élőlények mozogtak... -
#66 mennyire emberi? nem játszák el azt, hogy a puttuo kozep europaiak csak akkor vehetik meg a gepet amikor mar nincs ertelme? -
haxoror #65 én speciel a plazmavetőt(AvP rulz) hiányoltam dehát nem vagyunk egyformák