41716
  • FREAK
    nekem a Morrowinddel a legnagyobb bajom az élettelensége volt

szembeállítva a Gothic-kal, ahol kevesebb ember volt, de mind aránylag egyéni, a Morrowind karakterei csupán mozgó italautomaták, bedobsz valamit, kidob valamit.....
  • PTW
    a másik dolog amit nagyon szeretnék látni a tényleges földrajzi változatosság.. legyen érezhetően változatos a vidék! ok hogy a morrowindben is van grazelands ashlands stb.. de nekem akkoris egy nagy masszának tünik

örülnék ha az Oblivionban amolyan Ultima IX, Gothic szerüen elkülönülnének a különboző tájak!!!!
  • PTW
    viszont ha a sok kutyagolást egy iszonyatos csatamén hátán tehetnéd.. egyből nem utálnád annyira nem? hehe
  • Voltan
    Hát, úgy legyen.
  • FREAK
    szvsz a Gothic 2-ben ezt pont jól volt megoldva, először csak a terület egy része volt nyitott, és azt is épp elég nagy kaland volt felfedezni

gyakran maga a természet (vadállatok) miatt nem juthattunk tovább, előbb tápolni kellett, aztán megnyíltak a kapuk, és a végére még mindig maradt egy addig teljesen feltáratlan terület

valami ilyesmi jó lenne ES4-ben is, egy kicsit ugyan benne van a forgatókönyv, de mégsem tűnik fel játék közben, meg eleve nem akar az ember olyan helyre menni, ahol biztos halál vár rá :)
  • Bandew
    Nekem maga a kutyagolás egy cseppet sem volt unalmas, csak az, hogy semmi sem élt. De itt ez már meg lesz oldva. :-)
  • Voltan
    Engem őszintén szólva egy kicsit idegsített a Morrowind hatalmas területe. Valóban ad a játéknak egy afféle valóság feelinget, de az örökös kutyagolás kissé unalmassá teszi. Attól függetlenül hatalmas játék, gyakran előszedem még mindig, de számomra nem lesz tragédia, ha lecsökkentik kicsit a játékteret.
  • Voltan
    Hú, ez már nagyon off volt... Pardon.
  • Voltan
    Tény, de azért Grebbernek már mindenki letépi a fejét, amint megjelenik. És nem mindig szolgál rá.
  • PTW
    én azért remélem hogy nem drámaian lesz kisebb a bejárható terület. ez az egyik fő dolog ami miatt imádom a morrowwindet hoogy tényleg rengeteg idő amíg az ember teljesen kiismeri magát ezen a hatalmas szigeten és mindíg jó ellátogatni rég nem látptt helyekre.....

nem szeretném a játékot pár ismert hely közötti folyamatos ingázással tülteni...

de persze ez mind mellékes, biztos vagyok benne hogy embertelen lesz a game.
  • PiszkosFred
    Hat ha ez az allitas igaz lenne, akkor a mmorpg-knek nem lenne jovojuk, marpedig ez nem igaz ;] (rossz embereket kerdeztek meg...)
  • Bandew
    Én tudom, hogy kis területen is lehet hosszú, pont ezért kérdeztem. :-D
    Mert ők azt írták, hogy az emberek a rövid játékokat szeretik.
  • PiszkosFred
    Kisebb teruleten is lehet marhahosszu, amennyiben el a vilag, es a tortenetnek megfeleloen valtozik. (varosok tunnek el, harcok robbannak ki, cehek, szervezetek kezdenek haboruba egymasasl, stb) Igy minden ugyanott jatszodik, de megis mennyivel masabb aspektusban. Lehet ilyesmire gondolnak.
  • lwb
    fene tuggya :) de szerintem méretre lesz kisebb, mert ugye az open ended dolgok miatt a főküldi hossza nem nagyon befolyásolja a játékot.
  • Bandew
    Amúgy ezt hogy "kisebb lesz" ezt a területre értik? Csak mert rögtön utána már a játék hosszúságára hivatkoznak.
  • lwb
    szerintem az open-ended gémpléjt nem bántják. senki nem fog kergetni, hogy csináld meg a főküldit időre, lesz időd mindenre mint a morroban is. ehhez szvsz nem mernek hozzányúlni (főleg, hogy ez volt a legjobb oldala a morronak)
  • lwb
    egy kis flém light és hogy pörög a topik vagy inkább topig ...
  • CS@
    Én meg azt várom a TES4 től amit a Morro –tól kaptam : A hatalmas szabadságot.
    Adja oda a császár az amulettjét oszt hagyjanak békén.
    Ne legyenek olyan hülyeségek ,hogy amíg ezt vagy azt meg nem csinálod addig biza nem jutsz előrébb.
  • Bandew
    Én grebbertől még nem láttam semmi különösen durva magatartásformát, ha meg volt is nem hiszem, hogy ő kezdte volna.
  • FREAK
    ha nem szereti, ne adjon rá okot, van ennél egyszerűbb dolog a világon?
  • Hmuda
    Ez már abszolút más tészta. Ha egyszer lépnek rá a cipőmre és elnézést kér akkor egyértelmű, hogy nem csinálok belőle ügyet. De ha már 500-adjára lépnek rá és a legtöbbjük csak beszól, akkor már nem vagyok olyan elnéző, finoman szólva.
  • Bandew
    NINCS!!! :-DDD
  • Bandew
    Nem hiszem hogy meghatározó személyiség akr lenni, csak ő sem szereti ha lefikázzák állandóan.
    De most már hagyjuk ezt a témát, mert már rögtön az eleje OFF.
  • Kandurex
    flém van? jöhetek?
  • Bandew
    Ok persze hogy odafigyelhetne, de akkor is túlreagáljuk. Miért kell leordítani? Én se ordítok le egy gyereket az utcán, ha rálép a cipőmre, pedig az anyja már biztos sokszor szólt érte.
    Amúgy pedig szvsz majdnem mindenki beleesett újreg korában ebbe a topiknyitási hibába.
    Én is nyitottam olyan topicokat amik már voltak, bár akkor még nem szedték le a fejem emiatt és nem is ment el a kedvem az SG-től.
    És ha jól emlékszem pont te zárattál be nem rég pár régi ilyen jellegű topicot, amiket te nyitottál. :-)
  • FREAK
    és akarjon = és NE akarjon (ofkorsz)
  • FREAK
    na én unom a témát, de amit a srác kap, azt csak magának köszönheti

mint már mondtam, az álljon a "tömeg" elé, akinek van "kész műsora", különben meg gyakoroljon szépen csendben, és akarjon meghatározó személyiség lenni, mert ahhoz több kell

részemről gyereknevelés OFF, az Oblivion grafikájára visszatérve pedig maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk, de már most nem látom be, mitől kéne egy Doom3-nak fél évnél tovább grafika-királynak lennie (főleg hogy már most nem az)
  • Hmuda
    Csak azokat az újregeket szokták leszólni aki látványosan hülye, pl aki a pofájába ordító KERESŐTHASZNÁLJ! felkiáltás ellenére is megnyitja egy game 23. topicját. Mások teljesen normálisak és senki nem is cseszegeti őket, mert nem adtak rá okot.
  • Bandew
    Most ez lényegtelen. Én nem a grafikáról beszélek (felőlem akármilyen lehet, mert nincsenek igényeim ezen a téren), hanem arról, hogy elég grebbernek csak beköszönni egy topicba már rögtön szarral dobálják. Nem védem meg semmi ilyen, de be kell látni, hogy kicsit elfajult az SG. Már minden újreget leköpnek és egyeseken (pl. grebberen) rajta is marad ez a bélyeg.
  • Braveheart
    de azt is vedd figyelembe hogy a 2 említet fps-nek a játékideje csak kis töredéke lesz az ES4-nek
  • Bandew
    Nem okoskodott csak megkérdezte, hogy ez milyen játék (nahát istenem én sem tudtam születésemtől fogva mi az az Elder scrolls), és megemlítette, hogy szerinte nem fogja verni grafikailag a D3-t és a FC-t (ez pedig egy saját vélemény, amit tiszteletben kell tartani, ráadásúl van is benne ráció).
  • FREAK
    környezet és értékrend kérdése

én nem megyek okoskodni antropológiai fórumokra, és elvárnám, hogy itt se garázdálkodjon minden alulfejlett érettségifóbiás PC-buzzancs

ennyi, ez a gyerek ITT kevés
  • Bandew
    Azért én csönben megjegyezném, hogy amiket itt leírtál azok olyan hiányosságok amitől nem lesz kevesebb egy ember.
  • FREAK
    csak figyellek egy ideje, először rákérdezel, milyen játék az Elder Scrolls (ennyi erővel menj be egy templomba, és kérdezd meg, milyen újság ez a biblia), aztán jössz ezzel a gagyi grafikás "DOOM 3 über alles" dumával, és ehhez hozzátéve a tényt, hogy az összes hulladék játéknak van pofád topikot nyitni, erre jutottam

foglalkozz legóval vagy ilyesmi, labdázz a srácokkal, magas ez még neked
  • grebber
    Érted! Kinek ugatsz?És mér?
  • Bandew
    Na most egy igen érdekes képet festettél le, amit még elképzelni is vicces. :-D
  • Bandew
    Jaja nekem is egyből a Gothic ugrott be. :-D
  • FREAK
    te nem akarsz elmenni nyaralni úgy 10-15 évre? akkor gyere vissza, ha kinőtted ezt a fájdalmas gyerekkort, és nem zöldek a füleid, valamint nem látni friss tejfölt a képeden (a tojáshéj a seggeden már nem is érdekes...)
  • DonnieBrasco
    Akkor nézd meg a screenshotot. Kb. mint Quake 1 és Quake 3 között, a Doom3-hoz képest.

DB
  • grebber
    Lol d3 és FC viszlát. Ja persze mer eltelik addgi 1 év.Grafban nem hinném hogy oda fogja verni őket.