41795
  • FREAK
    én a Gothic után érdektelennek találtam a Morro történetét, semmi motivációt nem éreztem, hogy azt csináljam, amit kéne....

Gothic 2 után meg már legyinteni sem érdemes rá, szóval nagyon össze kell szedniük magukat, hogy az ES IV beszippantsa a játékost

a TÚL sok szabadság is megölheti a játékélményt, és szvsz itt pont ez történt
  • Chaos Mad
    igy ezt mondod, de az más amikor elöször ülsz le a morro elé.
  • Chaos Mad
    ez igaz, elöször azt sem tuttam mi a f*sz van, amikor ott áltam egy gatyában a faluban
  • Hmuda
    Szerintem kimondottan jó sztoria volt az újászületett megváltóval, a császár legendaimádatával, Dagoth Ur őrülségével, stb.
  • FREAK
    a Morrowind se nagyon büszkélkedhet a sztorijával szal...
  • Hmuda
    De persze megoldható lenne, de az rengeteg munka lenne, márpedig majdnem mindegyik mmorpg abba a hibába esett, hogy egy idő után semmi újat nem mutatnak és a készítőknek semmi motivációja nincs a további fejlestésre, csak dől a lé és nekik az elegendő. Kár lenne a TES-t ilyesmivel rontani.
  • FREAK
    nem látom, be miért ne játszódhatna MMORPG az ES világában

az első 2 epizód térképe elég is lenne, szerintem életképes ötlet

akinek meg sztori kell, az játszik a single epizódokkal
  • Hmuda
    Hát eddig nem nagyon volt példa rá, hogy egy mMORPG-nek húdejó története lett volna. Csak volt egy előzmény (ami a legtöbbször irtó sablonos) és aztán mehet a mobhent (talán az SWG ami ezen megpróbált túllépni több-kevesebb sikerrel, de ott sincs történeti haladás).
  • Chaos Mad
    azért biztos megtudnák csinálni
  • Hmuda
    Azt inkább ne. Nem lenne nyerő, a TES mindig is a remek történetről szólt, ami MMORPG-nél majdhogynem elképzelhetetlen.
  • Chaos Mad
    csinájjanak Elder Scrolls MMORPG-t!
  • Esrohnoil
    Addig ias játsszon Enclave-t aki nem ismeri még. ;)
  • Esrohnoil
    Hmm... Talán 480*360-ban amekkorák a képek talán menne folyamatosan ilyen kinézettel a gépemen. :D
  • PiszkosFred
    Mindenhol csak ekkorak sajnos. De azt tegyuk hozza, hogy ezek "nextgen" konzolos kepek, pontosabban ezek mind xbox2. PS3, PCs, es "egyeb" screenek meg nincsenek, illetve ha valaki tud rola szoljon nekunk is ;]
  • PTW
    amik a HQ-n vannak... azokat én csak most láttam.....
    nem a szkennelt magazinosak hanem annál újabbak

embertelen keményeek csak kár hogy ilyen picik..
  • Davidus
    milyen új képek
  • PTW
    atya úristen!!!!!!
    milyenek az új képek....!!!!!!!!!!
    SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍROK
    heheheheheh
  • grebber
    Megnéztem az összes képet a HQ-n és ha a game tényleg olyan lesz mint a képeken nagyon nagyot fog ütni.
  • sanyiiiii
    Nah valaki valami új infot rakjon mááá fel:)
  • PiszkosFred
    No, a HQ-ra felkerültek a GI féle képek. Cím lentebb 1 cmrel ;]
  • PiszkosFred
    Hat nagy resze a jatekosoknak meg mindig tanulo, igy nekik gondolom kevesebb idejuk maradt szeptemberben. De hamarosan kesz lesznek a nagyobb totalkonverziok - tamriel rebuild, wizard islands, stb - igy talan lesz megint elet errefele is.
  • baratis
    Nagyon nagy a csönd mostanság minden téren. A morrowind fórum is leült egy kicsit.
  • PiszkosFred
    Hat ha lenne, mar mi is szolgalatba vettuk volna azt az accot, es felraktuk volna a kepeket... De hamarosan cska meglesznek.
  • baratis
    Nincs valakinek véletlenül egy belépője a scrínsotokhoz a gameinformer oldalára? :)
  • PiszkosFred
    vannak uj kepek, csak elo kellene fizetni az ujsagra...
  • via_mala
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Ch_Slater
    kiújult az aranyerem...
  • sanyiiiii
    nah valmi új info??
  • _Vegeta_
    En arra gondoltam, h olyan gepeken amit barki megvehet akinek van ra léje.
  • Hmuda
    Hm. Jó lesz a 20-30 közötti időszak. Evil Genius, Oblivion hírek. Nyami. :-)
  • PiszkosFred
    23 utan igertek kis infomorzsakat, az ujsag meg ha jol megy 26 kornyeken robbant. A tobbi meg utana...
  • Hmuda
    Gondoltam, csak mégis hátha. :-)
  • PiszkosFred
    Hat nemsok, hivatalos meg aztan plane ;]
  • BBird
    Szerintem viszont nem olyan szegények azok a fejlesztők, hogy "normál" gépeken kelljen dolgozniuk...
  • Hmuda
    Semmi hír?
  • _Vegeta_
    Jezusom mennyi uj hozzaszolas.. Intrikak, talalgatasok, szkenn kepek, ez igen! :>

Sztem azok ingame kepek, kicsit atalakitva h szebbek legyenek. ;D Btw a fejlesztok is normal gepeken dolgoznak, nem prototipusokon. :D
  • LcE
    Nem talált még senki véletlenül friss, olvasható scanneket? A digi gépes változatok elég gyengusok és legfőbb szívfájdalmamra csak nagyon kis szövegrész vehető ki rajtuk.
  • edios
    Ne szivassátok Őket,lehet hogy majd jövőre nekik köszönhetjük,hogy tudunk játszani a nem dobozos oblivionnal!
  • FREAK
    így van, annyit lopnak, amennyit akarnak
  • Bandew
    Lol honnan lenne rá pénzük...
    Hét a hackerkedésből! :-DDD