41716
  • Bandew
    Lol honnan lenne rá pénzük...
    Hét a hackerkedésből! :-DDD
  • FREAK
    az ottani gazdagok sokkal gazdagabbak mint az itteniek, és a szakadék is sokkal nagyobb szegények és gazdagok között

van jó net, csak kurva drága, de aki megteheti, megfizeti
  • haxoror
    Hja, az Etióp hackerek messze földön hírhedtek
  • PiszkosFred
    Hagyjuk ezt az off temát szerintem. Az tény, hogy szegény az ország. De az is tény, hogy nem csak szegények lakják. Megtalálható ott minden ugyanúgy, mint a világ bármelyik másik országában.
  • David2
    jó gép nem, de jó net igen
  • Davidus
    Én nem értek hozzá:) Csak kérdezem.
  • David2
    akik pont hackerek?
  • Davidus
    Miért kell a hekkeléshez jó gép?
  • PiszkosFred
    Azert ennyire ne alltalanosits, mert akarmennyire is szegeny orszagnak tunik a koztudatban, vannak ott kokemeny gazdag csaladok, sot jomoduak is eleg sokan. Az mas kerdes, hogy egyes teruleteken pedig nagy a nyomor, de ezt botor dolog lenne altalanosan kijelenteni az egesz nepessegre vagy lakossagra. Atlagban lehet hogy alacsony, de az atlag az atlag ;]
  • PiszkosFred
    Par kep - foleg az erdoreszletnel - latszik, hogy a kepek kapcsan az xbox2-t emlegetik. Lehet, sot biztos hogy olyan gepekkel es technikaval dolgoznak a fiuk, amelyek a gyartoknal is csak tesztuzemben van, lasd doom3+nvidia, stb. Kitudja, varjuk meg az elso pc screeneket, es meglatjuk.
  • David2
    hmmm, ezt komolyan mondod? lehet, hogy ott sok a hacker, de szted mind csúcsgéppel nyomúlna? hol van nekik rá pénz? sok helyen még az áram sincs bekötve, nemhogy adsl. Én ezt nem okoskodásból mondon, hanem tapasztalaptból. Már régóta multizok egy szerverkeresővel, de román szerverre még nem nagyon akadtam.
  • Ch_Slater
    nemis rossz ötlet...
  • edios
    Ezek a képek nem lehetnek screenshotok! Ilyen grafot semmilyen gép nem tud megjeleníteni,ami létezik a világon.. Jó, lehet,hogy Pixar vagy DreamWorks többprocis renderelő gépei igen,de olyan nincs túl sok otthonban! Nem tudom mit gondolnak,1év múlva milyen lesz az átlag gép,de pl. én most vettem gépet,és nem fogom lecserélni jövőre,szóval ahhoz tartsák magukat! :)
  • PiszkosFred
    Ha belegondolok hogy az eddigi featurekat lecsokkentik (vagy minijatekka alakitjak), a jatekidot leroviditik, stb. akkor ezeket a valtozasokat a konzolok miatt csinaljak, akkor pedig grafikai teren ott kihozzak a maximumot (illetve torekszenek majd ra) es a pc-s lesz egy picit "mostoha gyerek". De kiderul, mindeneseter a kepek biztatoak, a rom meg marmar csudaszep ;]

A pletyka miszerint rabkent kezdunk pedig beigazolodott, igy ami hireket eddig ketkedve fogadtam, kezdek hinni bennuk, es ezuton kerek bocsanatot a hitetlenkedesert ;]
  • Davidus
    Amúgy olyat még nem látott a világ hogy az új generációs konzolok megjelenésekor ugyanolyan grfaot tudjon nyújtani a PC mint egy új konzol. Vagy gyenébb lesz a PC-s grafikája vagy a konzolos verzió lett visszafogva.
  • Davidus
    Nem lesz eladhatatlan mert kijön box2-re meg ps3-ra is:P
  • FREAK
    csak úgy szólok, hogy Európa hackereinek 80%-a román, és kétlem, hogy régi XT-ken nyomulnának... a szomorú helyzet az, hogy mi vagyunk leginkább elmaradva....
  • David2
    cipp cupp az újság jól rábaszott, de sztem a Bethesdát ez egyáltalán nem izgatja, hiszán már ki lettek fizetve.

Ami a gépigényét illeti, kb már kispekulálták, hogy amikor a játék megjelenik, az átlag gamereknek mein konfogja lesz(természetesen nem Román átlag gamerek viszonylatban), s arra tervezték. Ha ez nem így lesz, akkor pedig ők fognak rácseszni, mert a játékuk, akár mien jó, eladhatatlan lesz.
  • PiszkosFred
    Béna vagy nem béna, akkor is az első képek ;] Szóltam is az asszonynak, hogy készítse fel a gyereket a helyzetre, mert mostmár tuti, hogy a jövő évi nyaralás helyett gépet veszünk :DDD

Azért szép dolog ez a net. Valaki kifizet egy rakás pénzt az exlusive spotok és egyéb infok miatt, erre a bejelentéstől számítva 2 nap mulva mar ezen csámcsog mindenki ;] (minőségileg is lesznek majd jobb képek, tuti, még az újság megjelenése előtt..)
  • baratis
    Hát emberek, ha ezek a képek valóban a játékból jöttek, akkor ma elkezdek minden hónapban tíz rugót félre tenni az új gépre. :)
    Nekem ez a játék kell!
  • Chaos Mad
    vááá
    az az erdös lovagos kép kegyetlen!
  • Bandew
    De ezek csak béna digit képek.
  • Bandew
  • Bandew
    Amúgy megnézve a házikó bedeszkázott ablakait, arra következtetek, hogy itt is minden épületet külön betölt. :-(
    Így nem lehet belülről szemlélni a kinti időjárást.
  • Hmuda
    Már vannak szkennek? hol?
  • Bandew
    Szvsz amikor hátulról mutatják a csáveszt ahogy ül a lovon, előttem meg az erdő és a hegyek, az marha jól néz ki!
  • FREAK
    le van :)
  • Hmuda
    Figyeljetek srácok, ez a hülyegyerek csak kiéli magát a neten, mert biztos kissebségi komplexusa van IRL. Egy csomó topicba beböfög minden hülyeséget és elmegy. Le kell szarni. :-)
  • Bandew
    Hát ez a fajta viselkedés az, ami már engem is bosszant! :-D
  • FREAK
    akárhogy is nézem, azért jött :D

biztos megunta a RB Rally jól kicsítelt verdáit
  • FREAK
    biztos hogy már akkor is megvolt a Radeonod? :D
  • Bandew
    Figy most ha azért jöttél ide, hogy pofázz meg jól beégesd magad (Freak korát illetően), akkor sztem jobb ha elhúzol innen!
  • FREAK
    nehéz idők várnad rád, ha minden szart elhiszel, amit az interneten olvasol :)
  • Ch_Slater
    még jó hogy nem teszik kötelezővé a Föld lakosságának hogy jászanak vele...
  • fitutufi
    nah mind1
    csak ne basztassátok grebbert
    na csájó
  • fitutufi
    FREAK
    Életkor: 14 alatt

hát ez MegaLOL
    aki ilyan korba van az ne pofázzon be az ugymond "nagyobbaknak"
    vegyél vissza
    mert lesz itt ne mulass :D
    hát ez LOÁL
    (ez a gamma meg egy fos de bocsi)
  • fitutufi
    mi ez a fos gamma
    Freak te meg ne szidd a grebbert mert megjárod
  • Hmuda
    Cép kici Daedroth, jó kici Daedroth. Vááá. :-)
  • Ch_Slater
    nos ezek alapján a kinézettel nem lesz gond. ha nem tolják el a játszahtóságot, és megjelenik gyorsan (mondjuk 2005-ben bármikor), akkor nagyon jó lesz. fúúú, most nagyon kalandoznék ott...
    bár ezek szerintem xbox képek, de kit érdekel.
  • tajfun
    Hat igen, ez mar nem az a 320*200-as Arena. :)