41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#1104 Én kerülöm az ACE-t (ízlések és pofonok), ezért jó ideje már ezt, illetve ennek korábbi verzióit használom: http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm
Nem is volt gondom semmivel sem. Ha mégis, akkor ott a mplayer (a magyar fejlesztésű, nem a mediaplayer ;]). E kettővel nem volt még, hogy ne játszak le valamit. Próbáljátok ki, de csak saját felelőségre! -
#1103 sztem ez video hibás, mert amikor meg akartam nyitni movie makerrel, nem tudta megnyitni... -
#1102 nekem szintén ace mega, se winamp, se media pplayer nem szereti -
#1101 hmm a prob valszeg a Windfoss Media playerrel lesz... -
#1100 ti az 84megás introt mivel jáccátok le? Mert nekem ace mega codec packom van, s egy kicsit furán jácca le, pár rész kimarad, ami a kameráson látszott. -
#1099 "A Bethesda immár hivatalosan is kiadta HD minőségben az Elder Scrolls 4 múvit, úgyhogy akinek problémája vol a sekikemessel, vagy szimplán csak igazán jó minőségben akarja látni, az szipkázza (thx PiszkosFred!). "
Forrás: Hardwired -
dani92 #1098 köszi -
#1097 csak jönne már...
talán holnap, holnapután -
#1096 Lehet én is rosszul fogalmaztam, de a 25 perces video az egy 25perces prezentáció lesz az E3on (kivetítőn háttérben Oblivion anyagok, előtte Todd és Pete magyaráz, majd válaszolgat, stb). Nem maga a videó lesz 25perc, hanem az egész előadás. Persze minderről rermélhetőleg lesz videóanyag is - adja isten ;] - és akkor minden tisztázódhat. Igencsak mindenre kiterjedő előadást igértek, reméljük a pórnép - mi ;] - is élvezheti egyszer.
ui: HQn van 3 új kép, 2 ingame screen és egy render. Link a szokásos. -
#1095 többen vagyunk így ezzel azt hiszem heheh -
Chaos Mad #1094 hú baszki zsir az a tréler!
eszem faszom megáll!
csak ezért fogom a gépet bőviteni! -
#1093 Ja, és ne itt kérdezd, hanem a Morrowind topicban :)
Tyű de várom már a 25 perces videjót!!!
DB -
#1092 Sajnos a nevét nem tudom a szigetnek, de valahol fent ÉK-en van egy kis sziget, Dagon Fel környékén. Ott le kell verni pár démont, és egy Golden Saintnél lesz a gyűrű.
DB -
dani92 #1091 nem tudja senki?
-
#1090 Elég jól néz ki... hmmm... -
#1089 bots a kéárdésemért de mit lehet tudni az elözö kettö részröl?
Az Arena-ról már hallotam -
#1088 Engem is az esős erdő mozgó fákkal az, ami megfogott istenigazából. A többi is gyönyörű, de az valami nagoyn jól néz ki - még ha csak 2-3secig lehet látni akkor is ;] -
#1087 Szerintem az egész trélerben a legütősebb a szélben lengedező falombok, illetve az erdő/táj stb. Igazi nagy lépés lesz a progi!
DB -
#1086 FPS is egyben mint a Thief sorozat? -
dani92 #1085 ja előre is kösz! -
dani92 #1084 ja még valami kéne a tuneynulal 1 cleaver of st. felms. 2 a barátom szerint egy térkép de sehól sem találta meg ja és ha tudnátok adni egy honlapot az is jó csak legyenek ezek benne. -
dani92 #1083 sziasztok tudja valaki hogy hól találhato a moon and strar ring nem találom sehól kérlek segitsetek segitsetek -
#1082 Én setérek magamhoz. A zombi tetszett, de a városőrök pajzsa nem. Viszont volt náluk kardhüvely!!!! -
#1081 Újjungunk mi ;] A 25perces prezentációt túl sokszor emlitette Pete ahhoz, hogy ne kerüljön elő még az E3on. Illetve nagyon remélem hogy így lesz ;] Abban minden benne lenne, ami szem-szájnak-ingere... -
haxoror #1080 Végre bal kézben tartja azt a nyomorult íjjat
Jöhetne vmi lovas videó is :) -
#1079 hm engem spec nem győzött meg hogy egy jó játék lesz..csak arrol hogy rohadt jol fog kinézni:) -
#1078 kint a videó és semmi ováció örjöngés nyálfröcsögés???!!!!
én kész vagyok.. embertelen... remélem majd kiszivárogtatják a 25 perces bemutatót is.. egy ügyes kis dugikemes... -
#1077 Az, hogy az Oblivion ahogy az eddigi részek, teljes szabadságot ad neked, nomeg ahhoz hogy "végigjátszd" (ez a szó sosem volt jó az elderscrolls játékokra, mivel nem lehet végigjátszani, élni kell benne) nem feltétlen kell ölnöd. Lehet besurranótolvaj is, aki csak lop és bénít. Ég és föld a kettő, legalábbis a jelenlegi tervek szerint. A Morrowind beszerezhető 1-2ezer forintért, érdemes kipróbálni az Oblivion megérkezése előtt. -
mollee #1076 Hali
Megnéztem a videót és marhára tetszik!!
Lehet hogy a kérdés amit felteszek hülyeség, de ez a játék hasonlít a dungeon lordshoz?
Ugyanis most ezzel jáccok és nagyon megtetszett a műfaj, de korábban nem jáccotam se a morrowinddel se más ilyen stílusú játékkal! Mi a lényeges különbség a kettő között ha van egyáltalán?
Bocs a hülye kérdésért csak érdekelt! -
#1075 Hát ha másért nem ezért a game-ért érdemes lenne angolt tanulni. -
#1074 azért ennek lesz gépigénye... -
#1073 -
#1072 Elder Scrolls IV. Oblivion E3 trailer -
#1071 Na kijött az első Oblivion trailer. Hardwiredről tölthető a cucc, 50mb, más link egyelőre nincs, túl friss még az anyag... ;] -
#1070 Köszi, ki is raktam hírbe ;] Ma legalább 5ször néztem a hivatalos oldalt, hogy foglalkoznak e komolyabban a témával, de mindig elfelejtem a 6-9 órás csúszást, és hogy nekik most van az update időszak... -
#1069 E3 beharangozó!!! Ha nő lennék, most nedvesednék rendesen :))
http://www.elderscrolls.com/codex/team_e32005.htm
DB -
Jimmyke #1068 Thx! -
#1067 http://www.e3expo.com/e3expo/
Május 17-20, a jövő héten lesz!
DB -
Jimmyke #1066 Jó taktika. Csak számunkra nem. Mikor is lesz az E3? -
#1065 Pont ma gondoltam én is, hogy lassan 2 hónapja semmi, ezért nagyon nagyot kell durrania az e3nak, ha ennyire "felvezetik" ezzel a nagy hallgatással...