41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#1144 -
haxoror #1143 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#1142 van egy oan gyanúm, h ezeket a képeket a tailerból vagdosták ki... -
zsilike #1141 apám ez nagyon durva lesz'''''''''''' -
Jimmyke #1140 Egy a sok közül :) -
#1139 Van egy olyan érzésem h. nem a mennybe vezet. :D -
#1138 Megjelent pár kép.
Vajon ez lesz a pokol átjárója?
-
#1137 Gamespotos Q&A a játékról -
#1136 Futni fog, hogy mennyire kell lebutitani a grafikat, kiderul. -
GrimReaper78 #1135 Most olvastam Gamespot-on egy interjút, alfa fázisban van a játék, emg a nagy bugvadászat meg tesztelés, és volt egy jópofa sztori. Az egyik fejlesztő mesélte, hogy játék közben épp' egy csontvázat figyelt, hogy vajon hova a túróba kószál, erre az felkapott egy korábban eldobott fegyvert, hogy majd jól elpüföli :D -
GrimReaper78 #1134 Na, kezdődik...
Mik vagyunk mi, bazze? KiQrt jósok?! -
Szirob #1133 Szerintetek mediumon el fog futni ez a játék ilyen gépen? Abit ic-7, 3 GHz P4 HT, 2*512 mb ddr dual, Geforce 6600 (nem GT). -
haxoror #1132 Remélem hogy idén kijön az Oblivion mert nagyon várom :)
Ráadásul akkor hamarabb lehet embereket átcsoportosítani a Fallout3 fejlesztésére :) -
#1131 ha nemlenne csillivilli grafikája akkor emg azlenne a baj mér ilyen csunya..... -
#1130 Ezt a fejlesztőknek írd. :) -
#1129 ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy hiába részletes graf, ami persze egy drágább konfigot igényel, ha nincs meg a játékélmény mellette, a nagy klasszikusokat sem a grafikájuk miatt szerettük meg.
Szvsz oblivion esetében sem kell erős grafikus teljesítmény, ha a közepes felbontás mellett is szép grafika meg tudja adni a játék varázsát, legalábbis naon remélem... -
#1128 Akkor most bővebben magyarul? -
#1127 részletes grafika =/= a szép grafikával
részletes grafika =/=a teljes játékélménnyel -
#1126 Minden interjúban el lett mondva, hogy megjelenéskor kapható highend cuccok kellenek a PChez - mégiscsak nextgen játék a konzoloknál, PCn is hozni kell a szintet. Elmondták azt is, hogy kisebb gépeken is fog futni, de mindenképen kell egy combos gép majd.
Az elder scrolls játékokban az a szép, hogy nem lehet végigjátszani. Mert van tízenegynéhány céh, mindegyik saját karrierrel. Az hogy a játék fő küldetésvonala a Blades kémszervezet feladatainak a megoldása, attól még közel sem "játszottad végig" ha megoldottad, és kinyírtad szegény Dagoth Ur barátunkat. Ez a szép az ES játékokban, a szabadság, az interaktivitás és az újrajárszhatóság. És akkor a modokról még egy szót sem szóltunk ;] -
#1125 A Morrowindet nem lehet "kivégezni" hamar, ha 24/7-ben játszol, akkor sem. Megcsináltad az összes céh/dunmer ház/város/frakció küldetéseit vajon? :) Láttad az összes dungit? :))
DB -
GrimReaper78 #1124 Én általában - sajnos - elég hamar kivégzem a játékokat. Igaz, ami tetszik, azzal 8-10 órát is játszok naponta. KOTOR2-t is így pörgettem végig egy hét alatt. Tehát így azért nem fog 1-2 évig eltartatni a végigjátszás...
Ami a megjelenítést illeti, nagoyn remélem, hogy azért optimalizálva lesz, hogy ne csak a 6-os, 7-es nVidia családon fusson el. -
#1123 Ha a hónap helyett évet írtál volna, akkor helyeselnék ;] Így viszont kénytelen vagyok azt mondani, hogy nálam 1-2 év a minimum... Morrowind sem mai gyerek, és mai napig az egyik legnépszerűbb. Nem lesz másként az Oblivionnal sem.
(azt meg halkan jegyzem meg, hogy a játékosok nagy részének a megjelenést követően fél, egy év múlva lesz olyan konfigja, amin nem csak elfut, hanem talán élvezhető is lesz.. ez is Morrowind "séma";]) -
GrimReaper78 #1122 Hát, azt hiszem, 1-2 hónapra meglenne a tuti szórakozás -
#1121 Már a legelső fél hivatalos álláspont dec15-ről szólt. Persze szkeptikusan fogadta mindenki, mondván úgyis csúszik mostanság minden, lesz abból 2006 tavasza is... Meglátjuk ;] Mindenesetre az E3as Xbox2 mizéria miatt még midnig fenntartással kezelem a 2005q4 időpontot, de én lennék a legboldogabb ha még idén meglephetném magam a játékkal. -
GrimReaper78 #1120 Na, végre valami jó hír: a Bethesda bejelentette, hogy az Oblivion az XBOX 360 egyik debütáló játéka lesz. Nomármost a box ugye novemberben érkezik, és ha feltételezzük, hogy párhuzamosan (és egyaránt jól) halad a fejlesztés, akkor tényelg minden esély megvan rá, hogy idén Karira PC-re is megjelenjen. Bizonyíték itt. -
Jimmyke #1119 Vááá :) Király -
#1118 "Finger: I've heard that cliff racers have gone extinct. THANK YOU!
Todd Howard: Yes, they do not live in Cyrodiil."
;] -
#1117 Te tudod -
#1116 Varj ;] -
steweee #1115 fog menni full grafikában 1 giga rammal, gef 6600 gt-vel és 3000+ amd -vel? mert ilyenre akarok fejleszteni, de ha a videokártya kevés neki akkor még inkább várok -
#1114 csendbe várjuk az uj infokat de ha nincs hát nincs:D -
#1113 Itt megállt az élet? -
#1112 Van fent egy nosoundos videó is, amibe sokkal több a harci jelenet, az is király...egy demót el tudnék viselni a játékból, de tuti nem lesz, mert az előzőekhez se jött ki. -
#1111 heh, ez tiszta faca! kiírtam cd-rwre a cucost, s utána a tvn néztem, naon ott volt! -
#1110 egy hasznos konvertáló progi, ami divxhd dvdt tud csinálni
50megás lett, igat a minősége a divxhd nem éri el, de a kamerásnál sokkal jobb -
Chaos Mad #1109 ye htxvm! -
#1108 www.elderscrolls.com azon belül média -
Chaos Mad #1107 az hol az a 84 mb-os? kell! -
#1106 Na. Hardwireden és az Oblivion HQ-n is van két első benyomás a demóról, a GameSpot és az ActionTrip értékelésében. Érdemes elolvasgatni. -
#1105 sztem az lenne a legjobb, ha vki átkonvertálne egy mindenki számára müxő verzióra, sőt h még asztali dvdn is le lehessen jáccani...