27
-
kukacos #27 Lementek bizony, batiszkáffal, még 1960-ban...
http://www.ocean.udel.edu/extreme2004/geology/trieste.html
-
_Vegeta_ #26 En ugytudtam lementek korbenezni vmi 10-11ezer km melybe.. -
_Vegeta_ #25 Mapot a Celestiahoz, h jobban nezzen ki! Mi oly erthetetlen ezen ? ;D -
#24 Oda biztos nem :) -
#23 Mit keresel rajt? Hőelvezető nyílást? -
_Vegeta_ #22 Asszem lementek vmi tengeralattjaroval. Jo hely lehet. :D
(meg mindig keresek mapot a mimashoz) ;D -
#21 Látta? Az mit jelent? Olyan mélyen még senki emberfia nem volt.. térképen meg mindenki látta akinek atlasza van. -
_Vegeta_ #20 Uu errol jut eszembe, h kene vmi nagyfelbontasu map a mimashoz a celestiaba.. tud vki ? :D -
asdasdasd #19 Biztos amcsi irta a cikket.. -
Cat #18 11 034, de az egy tengeralatti kráter, és összesen nem látta egy tucat ember, mig a grand kanyont soktizmillió -
#17 Ja, a Föld legmélyebb pontja a Marianna árok, ami kb 9 km mély emlékeim szerint. -
#16 Arányaiban a földön ez egy hold nagyságú kráternek felelne meg. -
Cat #15 sztm az arányok érzékeltetésül irták, ugyanis a grand canyon a legnagyobb földi hasadék, és igy jobban átérezni hogy egy icipici holdon a legnagyobb Földinél is nagyobb kráter van -
#14 "A kis képet uraló hatalmas Herschel kráter körülbelül 130 kilométer széles és 10 kilométer mély. A Grand Canyonnál is mélyebb Herschel..."
Namost ezzel az erővel azt is lehetett volna írni, hogy a "Duna medrénél is mélyebb". A Grand Canyon a 10km-nek kb a tizede, 1372 métert dobott ki a Gugli. -
#13 szerintetek a halálcsillag ötletének van köze ehhez? -
#12 LOLOLLOLOLOLOLO -
#11 Tudtam, hogy Lucas a Birodalom embere!!!!!!! -
Dr DeViLKiNG #10 ez már a 4. (?) rebuild... ezek után senki ne lepődjön meg, ha egy pillanat múlva a semmivel leszünk egyenlőek...
meg, ezek szerint a swnek is van valóságalapja :DD -
Gabest #9 Dehát a halálcsillag felrobbant, a saját két szememmel láttam! -
#8 a halálcsillag álcázóberendezését láthatjuk. Ha jól megnézitek, épp egy tie fighter közlekedik a bolygó felé. Már 215 éve álcázza magát. Majd szétlövi a Szaturnuszt hogy mi behódoljunk. Tudom -
tajfun #7 Akkor most az Endorrol taplaljak az energiapajzsot vagy a Szaturnuszrol?
:) -
#6 de :D
amúgy az hogy -200 fokos abból hogy következik hogy a kialakulás után nem sokkal csapódott bele az ami belecsapódott ? :) -
#5 A föld körül is van űrtörmelék, részben pl. műholdak de attól még csak 1 holdja van, nem? -
Cat #4 az aszteroidaöv szikláit nem számoljuk a holdak közé -
Xantia #3 Nem értem, hogy lehet csak 33 holdja a Szaturnusznak. Úgy tudtam, hogy a gyűrű apró darabokból áll, és nem összefüggő aranygyűrűből. Így 100.000 feletti a holdjainak száma. -
rolika #2 mekkora komoly lehetett az a becsapódás!
biztos folyóssá vált, azért alakult ki (és szilárdult meg) a csepp alak... wow! -
Hutch #1 :PPP