Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skótdudás képsornál pedig csaltam egy kicsit 😊
Reggelente mindig megnézem az aznapi képsort - biztos voltam benne, hogy volt már dudás sztori Jonnal (harmonikás több is), de sajnos a Garfield.com-os kulcsszavas archívumot már lelõtték, így maradt a keresõ - és megtaláltam a lenti képsort itt (plusz rajzfilmekben). Kikerestem a képen látható évszám és a dátum alapján, félretettem, és vártam, hogy valaki lefordítsa az aznapit, jöhessen rá az, amit találtam 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Indianaban (ahol Garfieldék laknak) 6 évente kell meghosszabbíttatni a jogosítványt. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
- Oszoljanak, kérem!
- Ja, csak te vagy itt.
- Nem vagyok kövér!
- Tudod mi vagy, Garfield?
- "Leülepedett"
- Ez azt jelenti, hogy por lep be.
- Alkoss vele mondatot.
- Csináljunk hóangyalt, Garfield!
- Gyerünk, jó móka lesz!
- Csak hanyatt kell esni a hóba...
- aztán mozgatni a kezed az angyalszárnyakhoz!
- Figyelj csak!
- További híreinkben: egy környékbeli lakos súlyos sérüléseket szenved a kertitörpéjétõl.
Ha jól rémlik részlet volt már linkelve belõle.
- Szegenyke, ures a talad
- Csak az idozites szamit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Jon egészen különleges módon próbálja leküzdeni az egérproblémát.
- Megpróbál alkalmazkodni.
- Ez életem legrosszabb napja.
- Mondd: Egéééééér!
- Oh, hát ez nagyszerû!
- Az egerek ágynak használják a macskát!
- Készítsek kis takarókat!?
- Hát picit hûvös van.
- Ne törõdj vele.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
- Vannak szerszámaim, Garfield!
- Tudod, a férfiak és a szerszámok építették a felhõkarcolókat...
- például ezzel az izével.
- Rakd le mielõtt még valakinek baja esik.
- Itt az ideje véget vetni a ...
- Itt az ideje belevágni valamibe.
Arra mindenképp jó, ha menet közben (vécén, fürdõszobában, stb.) nem akarsz ilyesmire mobilnetet pazarolni / a letöltött képsorokat angolul lapozgatni valami kis képernyõn. Ha ez neked megér havonta 350/700 forintot, akkor hajrá.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
*sóhaj*
- Nos, kint hóvihar van...
- Ki ne mondd.
- belep minket a hó...
- Ki ne mondd.
- a kábeltévé is elment...
- Ki ne mondd.
- és a forró csoki is elfogyott.
- Ki ne mondd.
- Mi lehetne még rosszabb?
- Kimondtad.
- Eltûnõdtem, Garfield...
- Azt mondják, a macskák tiszta állatok.
- Mi történt veled?
- Lázadó vagyok.
- Száz forint a gondolataidért, Jon!
- Vajon az orrszõrök közvetlenül összekapcsolódnak az aggyal?
- Egy ezres, ha soha többé nem kérdezed meg.
- Köszönöm!
-VAU!
- Túl hangos.
-Vau
- Túl halk.
- Sosem vagy elégedett?
- Túl nyafogós.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Megöregedni szomorú dolog.
- Annyi álom, ami betöltetlenül maradt...
- Talán soha nem fogok skót dudán játszani!
- Megszakad a szívem.
- Jon elmélkedik az életérõl
- Az örömök, a bánatok...
- Sosem fogok skót dudán játszani
- A járatlan utak...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Rossz kedvû vagyok.
- És csak egy dolgot tehet ilyenkor az ember.
- Add tovább.
- Ajjaj.
*sóhaj*
- Akárhányszor próbálok valami romantikusat mondani Liznek, rosszul jön ki.
- Egy kis gyakorlás kellene.
- Te leszel Liz, és mondok neked valami romantikusat.
- Lássuk csak... ehhez mit szólsz?
- A szemeid olyanok, mint egy-egy tál barnamártás.
- Hú, jobb vagyok, mint gondoltam!
- A mártásnál elolvadtam.
- Õ volt a kedvenc csacsim.
- Három lába volt, üvegszeme és egy foga.
- Hiányzol, Afrodité!
- Meg kell szereznem a filmjogokat.
- Csak két dologra van szükségem az életben, Liz.
- Egy jó asszony szerelmére...
- Illetve egy aprólékosan kifaragott zokni fiókra.
- Te ismered ezt az embert?
- Nem.