Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nagyon sok minden bevillan (tele van a fejem felesleges információval 😊 ), de többször van az, hogy 1-2 percet kereséssel töltök, hogy kiegészítsem azt, amit írok (most pl. Indiana államra, mint Garfield hazájára emlékeztem, az érvényességi idõt innen gyorsan kikerestem).

A skótdudás képsornál pedig csaltam egy kicsit 😊
Reggelente mindig megnézem az aznapi képsort - biztos voltam benne, hogy volt már dudás sztori Jonnal (harmonikás több is), de sajnos a Garfield.com-os kulcsszavas archívumot már lelõtték, így maradt a keresõ - és megtaláltam a lenti képsort itt (plusz rajzfilmekben). Kikerestem a képen látható évszám és a dátum alapján, félretettem, és vártam, hogy valaki lefordítsa az aznapit, jöhessen rá az, amit találtam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
Igen, idõsebbeknek gyakrabban kell, míg friss jogsisoknak ritkábban.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Master91
Én 2010-be kaptam, 2020ig jó.

Élet kort is figyelembe vesz?
Fura Alak
Magyarországon 5 évente kell újítani a jogsit.

FalseHeLL
Dzsini neha azert erdekel mennyit guglizol 1 mondatod elott mire leirod.😄 bevillan az agyadba ilyenkor valami amit nagyon regen hallottal lattal vagy csak rakeresel dolgokra? (foleg mikor 10 evre visszamenoen hozol fel egy garfield kockat ami majdnem ugyanaz mint az aznapi)

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Dzsini
Ugyanúgy lejár, mint a személyi igazolvány, és akkor ahhoz is új kép készül (a régi, könyv alakúban a hátsó borító belsõ oldalán volt a hely a két hosszabbítással járó új képeknek).

Indianaban (ahol Garfieldék laknak) 6 évente kell meghosszabbíttatni a jogosítványt. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
Ja, értem.Õszintén, nem gondoltam, hogy a jogosítványokat is érvényesíteni kell néha. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Csak lejárt az elõzõ, és a hosszabbításkor új képet csináltak - 54 évesen már nem néz ki ugyanúgy, mint húsz körül.

wollnerd
Mi történhetett, hogy Jonnak újra le kellett adni a vezetõvizsgát? 😄 <#vigyor1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

precision

1. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!444
2.
3. Hihihihi - Új jogosítvány fotó

Bazinga!

Pianista
<#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
haha ez nagyon jó 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Tegnapi:

- Oszoljanak, kérem!
- Ja, csak te vagy itt.

- Nem vagyok kövér!

Dzsini
Tegnapi:

- Tudod mi vagy, Garfield?
- "Leülepedett"
- Ez azt jelenti, hogy por lep be.
- Alkoss vele mondatot.

wollnerd
😄 😄 😄

Dzsini

- Csináljunk hóangyalt, Garfield!
- Gyerünk, jó móka lesz!
- Csak hanyatt kell esni a hóba...
- aztán mozgatni a kezed az angyalszárnyakhoz!
- Figyelj csak!

- További híreinkben: egy környékbeli lakos súlyos sérüléseket szenved a kertitörpéjétõl.

Ha valakit érdekel. Garfield 9 élete nem éppen az a kis humoros mese bizonyos részenként.
Ha jól rémlik részlet volt már linkelve belõle.

LasDen

- Szegenyke, ures a talad

- Csak az idozites szamit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Egéééér 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

😄
PrasCo

- Jon egészen különleges módon próbálja leküzdeni az egérproblémát.

- Megpróbál alkalmazkodni.

- Ez életem legrosszabb napja.
- Mondd: Egéééééér!
Sordoran

- Oh, hát ez nagyszerû!

- Az egerek ágynak használják a macskát!

- Készítsek kis takarókat!?
- Hát picit hûvös van.
- Ne törõdj vele.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

- Vannak szerszámaim, Garfield!

- Tudod, a férfiak és a szerszámok építették a felhõkarcolókat...

- például ezzel az izével.
- Rakd le mielõtt még valakinek baja esik.

wollnerd
😄DDD

PrasCo

- Megtaláltam a szerszámosládámat, Garfield!

- Egy férfi a szerszámai nélkül egyáltalán nem is férfi!

- Hogyan kell ezt kinyitni...?
- Add vissza a férfi-igazolványodat.

- Itt az ideje véget vetni a ...

- Itt az ideje belevágni valamibe.

Dzsini
Nem találsz mást benne, mint amit online (fõleg Garfield és Orson képsorok, bónuszként a magazinban egy kis Snoopy, Marmaduke, Kázmér és Huba), néha egészen tanulságos (értsd: félre-) fordításokkal.

Arra mindenképp jó, ha menet közben (vécén, fürdõszobában, stb.) nem akarsz ilyesmire mobilnetet pazarolni / a letöltött képsorokat angolul lapozgatni valami kis képernyõn. Ha ez neked megér havonta 350/700 forintot, akkor hajrá.

Narxis
😮

akkor megnézem, thx

SzirmosSzisza
Bizonyos magos oldalon fent vannak a magazinok, nézd meg, hogy neked megéri-e azért a tartalomért fizetni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Szerintetek érdemes elõfizetni a magazinra és/vagy a zseb-garfieldra? Mintha már beszéltünk volna errõl de nem emlékszem, hogy mi lett az eredménye. 😄 Azért jutott most eszembe mert láttam, hogy mennyi lenne az elõfizetés és nem tûnik drágának.

*sóhaj*

- Nos, kint hóvihar van...
- Ki ne mondd.

- belep minket a hó...
- Ki ne mondd.

- a kábeltévé is elment...
- Ki ne mondd.

- és a forró csoki is elfogyott.
- Ki ne mondd.

- Mi lehetne még rosszabb?

- Kimondtad.

PrasCo

- Eltûnõdtem, Garfield...

- Azt mondják, a macskák tiszta állatok.

- Mi történt veled?
- Lázadó vagyok.
PrasCo

- Száz forint a gondolataidért, Jon!

- Vajon az orrszõrök közvetlenül összekapcsolódnak az aggyal?

- Egy ezres, ha soha többé nem kérdezed meg.
- Köszönöm!
Dzsini
Ez kimaradt (február 5):

-VAU!
- Túl hangos.

-Vau
- Túl halk.

- Sosem vagy elégedett?
- Túl nyafogós.

Dzsini
Sajnos egy ideje lekapcsolták a kulcsszavas keresõt az archívumban 😞

citromhéj

- (sóhaj)
- Gondolom Garfield nem jön
- "Nyaúú"

LasDen
Garfield.comon meglehet találni ha tudod mit keresel

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Google

precision
Dzsini egy két lábon járó lexikon 😊

Bazinga!

Daell Drow
Hogy csinalod ezt?
Dzsini
És egy kis archív 1989-bõl:

- Megöregedni szomorú dolog.
- Annyi álom, ami betöltetlenül maradt...
- Talán soha nem fogok skót dudán játszani!
- Megszakad a szívem.

citromhéj

- Jon elmélkedik az életérõl
- Az örömök, a bánatok...
- Sosem fogok skót dudán játszani
- A járatlan utak...

Fantos
A jó öreg hammerspace 😄

citromhéj

- Húúú! Almáspite!
- Többször kéne a hátam mögé néznem

😄D
Molnibalage
Világbajnok. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

FalseHeLL

- Rossz kedvû vagyok.
- És csak egy dolgot tehet ilyenkor az ember.
- Add tovább.
- Ajjaj.

Dzsini

*sóhaj*
- Akárhányszor próbálok valami romantikusat mondani Liznek, rosszul jön ki.
- Egy kis gyakorlás kellene.
- Te leszel Liz, és mondok neked valami romantikusat.
- Lássuk csak... ehhez mit szólsz?
- A szemeid olyanok, mint egy-egy tál barnamártás.
- Hú, jobb vagyok, mint gondoltam!
- A mártásnál elolvadtam.

Dzsini

- Õ volt a kedvenc csacsim.
- Három lába volt, üvegszeme és egy foga.
- Hiányzol, Afrodité!
- Meg kell szereznem a filmjogokat.

FalseHeLL

- Csak két dologra van szükségem az életben, Liz.
- Egy jó asszony szerelmére...
- Illetve egy aprólékosan kifaragott zokni fiókra.
- Te ismered ezt az embert?
- Nem.