26243
-
#62 Amúgy pls legyen már mindenki olyan kedves, hogy aki tud angolul az egyből fordítsa! -
#54 höhö :) -
#53 HAAACK :) -
#52 [add to favorites] -
#47 Hagy=Had :) -
#46 :DDD
kár, hogy ezt nem lehet lefordítani -
#45 ez mekkora :D
-
#44 oks :) -
#43 Modera topikban kéred szépen, és általában meg is adják. Aztán ezt a sok köztes rizsát kitörölheted, és mehet töményen a Garfield! :) -
#42 levél biztosabb, [email protected] -
#41 oks, azt hogyis? Levél, vagy modera topikk? -
#40 -
#39 Nagyon tuti topik, máris a kedvencek között van. :)
De majd az off beszélgetések legyenek itt mellőzve... RelakS, kérj házigizda titulust a topikra, és a szpem dumát majd tudod törölni! -
#38 huá! -
#37 Köszi, nem is abba kötöttem bele ;) -
#36 bocs, de télleg jó -
#35 ez topiK!!! a topigok a gumiban vannak -
#34 jó topig -
#33 -
#32 20 évvel később nézegetik jon-al ezt az első képregényt..
- te Garfield tudod nagyon sokat változtunk..
- "feed me." -
#31 Hogy nézett még ki szerencsétlen macsek :D -
#30 1978 június 19, az első képsor:
-
#29 az :) -
#28 -
#27 Mééééééééég Garfield-et :D -
#26 LoL, best topik on SG! :D -
#25 mai :) -
ÁÁÁ, egér!
Gyerünk. Ma van a szülinapja. -
#23 -
#22 -
#21 -
#20 LOL! :-D -
#19 -
#18 télleg :D disgusting=undorító :D -
#17 -
#16 ja, nehezen is viseltem amikor unokaöcsik nézték, és egy monoton hang bemondta, hogy "placcs"... :D kicsit a 80as évek hangalámondásos videóira emlékeztetett :)))
a "doesn't smell too disgusting"-ot meg nézd át újra, ritka a kettős tagadás angolban, de azért ott van egy :) -
#15 Azt gondoltam, hogy hangot festenek. Legjobb szvsz, ha nézem a Bátor, a gyáva kutyán a Cartoon network-ön, mert abba minden ilyen szart lefordítottak :D -
Ennek a macskakajának nem túl étvágygerjesző a szaga.
Óh, Nos...
Attól még megeszem -
#13 azért segítgetek, hogy ha következőre belefutsz (esélyes a mennyiséget ismerve ;))) ) akkor már meglegyen :) amúgy hangfestő szavak ezek az angolban is :)) -
#12 akit érdekel az megszerzi bármelyik filecserélőről, vagy letöltögeti a garfield.com/ucomics.com-ról :)