26244
-
#6867 Jah szerintem is használtabb a magyarban, bár inkább a "Ne szívd a fogad" :) -
#6866 direkt ferdítettem fogszívásra, mert (legalábbis) szerintem találóbb, de tőlem lehet ajakharapdálás;) -
W B #6865 :) -
#6864 -
Gabo #6863 Szerintem az ajkába harapott, hogy nehogy hangosan felröhögjön. -
#6862 Igen, szerintem is: Hagyd abba az ajakharapdálást! :) -
#6861 meg egyébként azt is mondta -
#6860 Fogszívás? Én úgy látom, hogy az ajkába harapott :) -
- Azon tűnődöm mit eszik rajtam Liz, Garfield...
- Talán a kemény, de mégis érzékeny külsőm fogta meg?
- Hagyd abba a fogszívást! -
#6858 én elöszőr nuladik képről azthitem hogy pizza és odálkoztam mik azok a kagylószerü izék -
#6857 De már többször is előfördult, hogy a randi Jonhoz ment, most hogy ez így szóbakerült. Pont azért h Garfield tudjon mondani rá vmi poént -
#6856 és tényleg ezt látja ha lenéz :D -
Cat 02 #6855 =) -
#6854 Ja, ha már az apróságok voltak említve:
Garfieldnek tök jó a papucsa a nulladik képen :). -
#6853 nézd, ha már a strip gagyi, akkor így legalább van min röhögni. -
Prof William #6852 Bizony. Csak akkor mindig vuisítás vaqgy pofon lett a vége, mert Jon mindig akkor próbélta ki az alkalomhoz illő öltözékét. :) -
Cat 02 #6851 sztem ők a hátsó ülséen ülnek és van egy sofőr ^^ -
donoki #6850 jaaa
ez volt a mai? :D -
#6849 ez továbbra is csak egy képregény, szal get a life plz -.- -
#6848 Amcsiban ugyanúgy balos kocsik vannak mint itt.
Néha olyan apróságokon ki tudtok akadni, hogy az már vicc. Liz ment Jon-hoz, na bumm. Máskor is volt, hogy a nő ment hozzá randi előtt. Ő már csak ilyen lovagiatlan. Nem hiába olyan béna a nőszerzésben, ez is egy apróság a sok közül. -
#6847 Angliában meg Ausztráliában van jobbkormány tudomásom szerint (lehet még máshol is), Amerikában szerintem balos kocsik vannak. -
#6846 viszont azokon a képesoreokon amikor Gaefield és Jon megy valahova kocsival és szemből mutatják őket kkor Jon a bal oldalon vezet;) (vagyis jobb de ha a kocsival egy irányban vagyunk akkor bal:) ) -
#6845 szerintem liz ment kocsival érte hisz mint herczeg/scrat írta az amcsiknál jobbkormány van. szal' tök kész;) biztos a vacsarát meg a mozit is a nő fizette..
egyébként az is furcsa, hogy egy étteremben is ugyanazt a "fasírt+fehér trutyi mártással megcsorgatva mellé borsó" kaját eszi(k).. :) -
#6844 Jon: :))))))))))))) -
#6843 1. nagyon laza a csávó, h nem ő megy a csaj elé
2. nyakkendő rulez! :D -
#6842 öregszel .) -
#6841 Liz biztos meglepte John-t higy már ott várta az ajtóba. :) vagy. Liz elbuszozott John-hoz utána meg tovább mentek kocsival. :D -
W B #6840 De az iletlenség, hogy Liz ment el Jonért -
#6839 #6829 -
donoki #6838 mait valaki? -
#6837 témában nem lesz hiány a következő időkben sem, pl. mikor házasodik meg John? :) -
#6836 Még annál is fülébebbig ér a szája. :D -
#6835 Hát ezt végig röhögtem! :DDD -
#6834 vagy ez jobbkormányos? -
#6833 de Jon vezet.... -
#6832 Liz ment el érte? -
#6831 macho ez a Jon :) -
W B #6830 szétröhögtem a fejem! -
- Becsuk
- Asszem meg sem kell kérdeznem, hogy ment a randija. -
#6828 kösz