Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
YÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! XDXDXD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Most scanneltem a 20éves évkönyvbõl! Az elsõ csók Lizzel

Dzsini
Két érdekes link:
Arbuckle's World és Arbuckle's World Today - sajnos nincsenek aktívan frissítve, de az az alapelv, hogy minden nem-emberi kommunikációt (Garfield gondolatait, stb.) kitörölnek a képekbõl...
ami marad, az egy megkeseredett magányos ember (Jon), aki az állataihoz beszél.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
volt is már itt linkelve az a kép asszem, Jon ugrált utána mint egy kisgyerek 😊

Bazinga!

Dzsini
hmm, a Garfield wiki azt írja, hogy Liz és Jon egyik randiján egy csók is elcsattant... valaki megkeresi?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

modellmaker
lehet. de majd kiderül. mondom Garf még sehol. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dzsini
dehogyis, úgyis lesz belõle valami nagy borulás... amúgy Lizrõl régesrég tudni, hogy valamennyire kedveli Jont, randiztak is egy párszor de mindig katasztrófa lett belõle.

ÁÁÁ De jó! Helen meg összejön a másik pasival.

robotnyk
kicsit olyan mintha le akarná zárni Davis a sorozatot, nem?
modellmaker
de még Garfield sehol <#ravasz1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

CattiBrie
lol

úgy is az lesz a vége, hogy kedveli persze, mert olyan pancser - vagy ilyesmi

[/spam]&#8482;

precision
ok bejött 😊
Mondom én hogy összejön a Liz -zel :ADSF:ASD:F

Bazinga!

precision
áááh 404 nem jön be a kép

Bazinga!

modellmaker

-Várjunk csak egy percet! Te kedveled ezt a fickót?

-Tulajdonképpen, igen.
-Ez az! Kedvel engem!

-Te?
-Én.
-Elveszve érzem magam.
-Segíthetek?

(sry a fordításért de nem tok jobbat =/ )

Fantos
Köszi<#idiota>

ja most kihagyta az alkalmat.

Kata
Így lesz a "két szék közül a pad alá" tipikus esete. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Csuhai G
Télleg!! <#nyes><#eplus2>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fsgh
^^ez tök jó😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LSL
Na erre nem számítottam. Liz beadta volna a derekát...
Jaaaj mindjárt jön a mosdóbol Helen ÁÁÁ mekkora égééés lesz még ebbõl!

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

nc

De mérges a muksó😊

CattiBrie
az lehetetlen 😊)

[/spam]&#8482;

precision
a végén még össze fog jönni Jon Lizzel... 😊)

Bazinga!

RelakS
Csóri kiakadt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini

-Liz miért randizol ezzel a fickóval?
-Mi az, hogy 'ez a fickó'?
-TE mondtad, hogy tele van a naptárad...
-Csak próbáltalak lenyûgözni!
-Hát, valakivel csak el kellett mennem randira nem?
-Hé! Éppen itt ülök!

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Fantos
Nem fogja lelõni a poén-t.Meg egyáltalán lehettudni az email címét?

CattiBrie
ja, és kiderül róla, hogy õ a legnagyobb mácsó a vidéken 😄

[/spam]&#8482;

modellmaker
Írjatok egy mélt Jim Davisnek. Õ tudja a frankót. ^^

Nem. Mert ha egy összejön akkor szupi!
Vagy kiakarja hívni a dokinéni féltékenységét ezzel.

istenem -.-

Kata
Csak próbálkozik - többnyire ugye sikertelenül. De Liz kénytelen is találkozni vele legalább akkor, amikor Garfieldot vizsgálatra viszi - amit ugye elég sûrûn tesz. És ahogy olvasgattam, igazán Lizbe van belezúgva, ezért is hagyta ott a másik randiját most is, a többi randi amolyan próbálkozás. Bár azt igazán én sem értem, hogy ha Liz a szívszerelme, akkor mit erõlködik más nõkkel. Lehet, hogy több vasat akar a tûzben tartani egyszerre.

[/cserf][/fülünyúl]

Munch

Fantos
kicsit megzavarodtam hogyvanez?

Fantos
ja egyszer pl. azt mondta Garfield-nak:Garfield ma random van egy lánnyal akinek olyan az qarca hogy az óra megál...szóval....Szerinted mit vegyek fel?

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

via_mala
Áhh, nem értitek ti a férfi-lélek mélységeit...
<#crazya>

Illetve "Béla" érti, õ a kivétel, aki erõsíti a szabályt.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CattiBrie
Jon minden nõért oda van, azaz lenne

neki mindegy, csak randi legyen

[/spam]&#8482;

Kata
Jon ugye oda van Lizért, ezért féltékenységbõl álruhában közelít, hogy kiderítse, ki az az alak vele. Garfield meg a szokásos szemét módján lebuktatta. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CattiBrie
úgy értem, hogy nem értem, hogy ezt most miért kell.. mármint most minek "izél" Jon

és nem szeretem az értelemtlenséget - ezért remélem, hogy télleg jó lesz a vége 😊)

[/spam]&#8482;

én se, max elmosolyodtam

Kontrakcio
jáááj pásszeg, gárfildon az a bájusz XDD! behalok

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

precision
mert ez most egy sorozat, nem egy háromkockás poén
maga a szituáció szerintem poénos 😊 meg a fejek 😊

Bazinga!

LSL
Nem meg mondtam, hogy Garfield fogja elcseszni neki? 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

fsgh
XDDDDDD Garfield is beszált a buliba😄DD ez eddig a legjobb sorozat...

Catti: hát pedig én #6334 ennek az utolsó képkockáján még mindig tudok röhögni😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

CattiBrie
Biztos velem van a probléma, de én ezeket eddig nem tartom pojénosnak.

[/spam]&#8482;

Loál János
<#pardon1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

jazzy
aztakurvaD:😄😄
Csuhai G
<#vigyor3><#vigyor3>OMG!!!!!!!!!! 😄DDDDDDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"