Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Igeeen?
- Vigyél a frissen sült sütikhez.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
[/spam]™
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de azt, hogy Dzsim ezt.. ill azt a szõrt Garf füle alatt minek szánta, azt nem tom 😊
(de szerintem az tuti nem a bajsza)
[/spam]™
- Vannak napok mikor egyszerûen nincs kedvem semmihez... mint például ma is.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
lol az nem a bajsza 😄
inkább akkor azok a pöttyök a bajszai (helye)
[/spam]™
- Kávé?
- Én is erre tippelnék.
- Tudom mit akarsz, Garfield.
- Belelátok a fejedbe.
- Enni kérsz!
- Jah, egyébként a kocsid meg lángokban áll.
- Vacsorára valami gusztustalan izét kapsz, amit isten tudja mibõl csináltam.
- Hát jó.
- Hé, Ubul. Most én leszek te, te meg én.
- Még csak két perce vagyok kutya, de máris útálom a macskákat.
- Garfield...
- ..te dobtad ide ezt a tekegolyót?
- Én?
- A mai szent napon kicseréljük a vécépapír gurigát!
- Héh, pajti. Jól vagy?
- Hát nem is tudom Jon. Már annyira vártam ezt a napot, és most hogy eljött, asszem vécépapír utáni depresszióban szenvedek...
- Hé, te most gúnyolódsz velem?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
jó ízlése van Garfield -nek, finom 😊
Bazinga!
- Kéne egy kis salsa*... azonnal.
* ebben az esetben egyfajta, a chillihez hasonlító, csípõs szószt jelent, asszem.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- BANG!
- A tejet én nyitom ki.
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
szal itt a mártogató kb. olyasmi, mint a barázdabillegetõ.<#vigyor>#vigyor>
- Hûha! Egy rózsaszín, barna pöttyös mártogató!
- Mára már közel állnak a kihaláshoz.
- Legalábbis ez a példány.
- Eszedbe se jusson, macska.
- Ha közelebb mersz jönni, erõsítést hívok.
- Oké, te akartad!
- Ez igen! Egy sushi bár!
- Nem egészen úgy sült el, ahogy gondoltam.
garfield.com? <#vigyor>#vigyor>
</okoskodik>
- Garfield! Beszorult a fejem a törülközõtartóba!
- Viszed innen azt a fényképezõt!
- Ugyan már... csak egyetlen képecskét a weboldalamra.
- Senki se mozduljon! Elvesztettem egy kontaklencsém!
- Kész vagytok fiúk?
- Itt az ideje a "százszorszép szertartásnak"
- Kímélj meg.
- Százszorszépeknek öltöztünk be, hogy eggyé váljunk velük.
- Jah, nem akarjuk, hogy bepánikoljanak.
- Óda egy százszorszéphez, írta Jon Arbuckle. "Ahem.. a nemes százszorszép sosem hallat hangot. Nem száll, földhözragadt."
- "De egy ilyen teremtés, mely a földbõl sarjadt ki, szemeinket nem bánthatja."
- Na mint gon...
- Jaj, ne! Mit tettem?
- Csak ígérd meg, hogy állatokról nem írsz verset.
- Oké, Janice. Megértettem.
- Van egy jó oka rá, hogy ne randizzom velem.
- Allergiás a pancsrekre!
- Hapci!
- Garfield, megettél egy egész doboz fánkot.
- És még mindig levertnek tûnsz.
- Talán bûntudatod van?
- A barátaim voltak.