Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nothes
jah, meg persze a dátum miatt;]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

nothes
azt nem mondtam, hogy nem vicces, csak azt, hogy nem találom a rejtett poént;]
egyébként szimplán megszokásból.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

RelakS
dátum? Meg hátha megmondja valaki ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

batman
csak egy kérdés, ha nem haragszol. Amennyiben nem találsz egy ilyen sort viccesnek, milyen indíttatásból raktad be? 😊 Komolyan érdekel.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

VinylToy
A macskaszõr amit levedlett és el kezdett beszélgetni vele, már úgy gondolja nincs szüksége Garfieldra, így Õ haszontalan, erre mondja Garfield, hogy míg rajta volt (a szõr) addig biztos nem ezt gondolta. Én legalább is ezt gondolom.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nothes

- Macskaszõr vagyok.

- Macska vagyok.

- Haszontalannak tûnsz.
- Fogadok, hogy nem mindig gondolod ezt.

* lehet, hogy bennem van a hiba, de nem lelem a poént..

Clarke
Milyen elégedett magával Garfield😄DD

William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"

Clarke
Hûha! Ez kilazított néhány szõrszálat!

William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"

szupi

nothes

- Hagyd már abba a vedlést!

- Hûha! Ez pont ellenkezõleg hatott!

Hmuda
Csak hogy legyen valami:

- Szia nagymama, Jon vagyok.
- Hát egy kicsit szomorú vagyok, senki se akar randizni velem...
- Azt mondta azért mert egy béna alak vagyok...
- Biztos vagyok benne, hogy ezzel csak a javadat akarta...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
Szerintem egy másik betütipusal jobb lenne

LasDen
nah mivan kihalt a topik?????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ollie
😄

LasDen

- Hello cica!
- Úgy látom jó kedved van

- A gazdám azt mondta, hogy jó kutya vagyok.

- Néha irigylem a kutyákat

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

David01
Ja és a linket ne felejtsd el nekünk elmondani 😄

precision
csináld meg az összes eddig megjelent képsort így, zipeld be és töltsd fel valahova 😄 😄 😄 😄

Bazinga!

nothes

- Hé!

- Elmúlt a fejfájásom!

- Visszajöttem.

herczeg
csak jövõre fog kopirájtot sérteni amikor megjelenik... addig nem képezi a kiadó tulajdonát amíg meg se csinálta... bár lehethogy akkor se...
mert akkor most itt mindennap megsértjük a paws koprájtját?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

modellmaker
csak máskor ne. 😉 köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

akkor vedmeg a képregényt. mint én is.

de ennek itt külön hangulata van

sztomy69
Talán vmi féle hasznom van belõle? Vagy tudják h én csináltam, honnan veszik, h nem egy másik oldalról szedtem le? Azért raktam be így, mert vannak emberek (mint én is), akik így szeretik olvasni a képregényeket.

lckrz.try.hu

nothes
szerintem ez így sérti az Mo-n kiadó cég kopirájtját, de ezt majd egy nálam okosabb megmonnya

sztomy69

lckrz.try.hu

nothes
nem, a garfield gyûjteményben láttam, csak már nem tom hol. a 2000 elõtti stripekben asszem, de mind1.

Kicsikiraly
volt egy hasonló #8191

DFTBA ಠ_ಠ

Na EZ Jon!

sztomy69
Leszabad magyarítani ezeket a képregényeket? Azért úgy mégis másabb olvasni!

lckrz.try.hu

CattiBrie
hangosan kezdett el "cincogni"/"beszélni"

hangot adott ki

[/spam]™

nothes
nekem ez nagyon gyanús. mint ha láttam már volna ezelõtt..

nothes

- Valami nem stimmel a gatyáimmal..

- Aha..

- Talán azért, mert azok az ingjeid, észlénykém.

modellmaker
valahogy érzékeltetni kellett, hogy a többi egérnek kiabál. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Fantos
és kapot is mert megszólalt

nothes
höh, észre se vettem:]

igen az...

mumpic
Még arra gondoltam hogy a Jim Davis felirat nem az utolsó vagy elsõ kockán van, de tüzeteseben végignézve atöbbit, összevissza van.

mumpic
Garfield felállt? Megváltozott a háttér színe? Nem gondolat, hanem szövegbuborék van az egér felett?

Amúgy szerintem az elsõ képen nem stimmel a szórend, de lehet hogy most hülye vagyok.

Hogy az egér megszólalt?😊

LasDen
õõõõ.....semmi???

a második képsor, második képe! na mi nem stimmel?

az elsõ kivételével mind nagyon jó!

LasDen
utolsó elõttin hogy mi lesz belõlük.... xDDDD<#idiota><#wilting><#nevetes1><#hehe><#zavart1>

nothes

- Az a legrosszabb abban, ha egy élettelen tárgy bosszant, hogy nincs semmilyen racionális mód arra, hogy visszavágj.

- Szerencsére én nem vagyok racionális.

- Apám, hogy te milyen kövér vagy!

- Hé fiúk! Nézzétek már ezt a zsírosbödönt!

- Ehetõ tárgyat észleltünk a radaron, uram!

- Periszkópot!

logo: Azt akarod, hogy féltékeny legyek?

- Gyere reggelizni Garfield!

- Na milyen a kávé?

- Nem rossz.
- Király.

- Ma hogy kérik a tojást fiúk? Túlsózva vagy zsírban úszva?

- Maradnék a szokásosnál. Oda tudná kozmálni egy kicsit?
- Megpróbálom.

- Isteni vagy Irma.

nothes

- Ezt hagyta rád a lámpa..

hát, bíz megette a takaróját...

-Nos, hogy fogtok lejönni arról a fáról

-Én nem tudom hogy fogok lejönni

-Ubul ellenben...

-Hé Garfield, hogy jössz le onnan?

-Úgy hogy használom a fejem... és a Jonét, és Ubulét is (Tetszik ahogy az utolsó kockában mindketten kifeküdtek)

-Az óriási reggelik földjén vagyok

-Ez a hatalmas palacsinta finomnak látszik

-De jó álom volt

-Hol a takaróm?

=)

PrasCo
Az a pofa a második közepén... 😄DDD

-Üdv itt, Nermal

-Garfield, hol van Nermal? Csak nem raktad bele a kenyértartóba?

-Hála istennek!

-Miféle állat tesz ilyet, amit Jon gondol rólam?

-Nyüsz!
-Ó, fogd be Ubul!

-Jó reggelt...

-...Garfield
-A kávé idegessé tesz

most eset le...