Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
egyébként szimplán megszokásból.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
[...] Te romboló állat! Te sátán!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Macskaszõr vagyok.
- Macska vagyok.
- Haszontalannak tûnsz.
- Fogadok, hogy nem mindig gondolod ezt.
* lehet, hogy bennem van a hiba, de nem lelem a poént..
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
- Hagyd már abba a vedlést!
- Hûha! Ez pont ellenkezõleg hatott!
- Szia nagymama, Jon vagyok.
- Hát egy kicsit szomorú vagyok, senki se akar randizni velem...
- Azt mondta azért mert egy béna alak vagyok...
- Biztos vagyok benne, hogy ezzel csak a javadat akarta...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Hello cica!
- Úgy látom jó kedved van
- A gazdám azt mondta, hogy jó kutya vagyok.
- Néha irigylem a kutyákat
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bazinga!
- Hé!
- Elmúlt a fejfájásom!
- Visszajöttem.
mert akkor most itt mindennap megsértjük a paws koprájtját?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de ennek itt külön hangulata van
lckrz.try.hu
- Valami nem stimmel a gatyáimmal..
- Aha..
- Talán azért, mert azok az ingjeid, észlénykém.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amúgy szerintem az elsõ képen nem stimmel a szórend, de lehet hogy most hülye vagyok.
- Az a legrosszabb abban, ha egy élettelen tárgy bosszant, hogy nincs semmilyen racionális mód arra, hogy visszavágj.
- Szerencsére én nem vagyok racionális.
- Apám, hogy te milyen kövér vagy!
- Hé fiúk! Nézzétek már ezt a zsírosbödönt!
- Ehetõ tárgyat észleltünk a radaron, uram!
- Periszkópot!
logo: Azt akarod, hogy féltékeny legyek?
- Gyere reggelizni Garfield!
- Na milyen a kávé?
- Nem rossz.
- Király.
- Ma hogy kérik a tojást fiúk? Túlsózva vagy zsírban úszva?
- Maradnék a szokásosnál. Oda tudná kozmálni egy kicsit?
- Megpróbálom.
- Isteni vagy Irma.
- Ezt hagyta rád a lámpa..
-Nos, hogy fogtok lejönni arról a fáról
-Én nem tudom hogy fogok lejönni
-Ubul ellenben...
-Hé Garfield, hogy jössz le onnan?
-Úgy hogy használom a fejem... és a Jonét, és Ubulét is (Tetszik ahogy az utolsó kockában mindketten kifeküdtek)
-Az óriási reggelik földjén vagyok
-Ez a hatalmas palacsinta finomnak látszik
-De jó álom volt
-Hol a takaróm?
-Üdv itt, Nermal
-Garfield, hol van Nermal? Csak nem raktad bele a kenyértartóba?
-Hála istennek!
-Miféle állat tesz ilyet, amit Jon gondol rólam?
-Nyüsz!
-Ó, fogd be Ubul!
-Jó reggelt...
-...Garfield
-A kávé idegessé tesz