Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- Zöldségzabáló idegenek a világûrbõl!
- Na ez érdekes lesz.
- Vezess a brokkolidhoz.
- Örömmel.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- A mai napom semmittevéssel fog telni.
- Khhmmm
- Amatõr!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-)))
Minden relatív ! -)
Logóba: - Böff
- ...és a macska evett, és evett, és evett...
- és evett, és evett...
- Míg végül nem maradt mit enni.
- Útálom a szomorú befejezéseket.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Ma az égvilágon semmi sem történt.
- Mindenki csak tévézett.
- Részletek 11-kor.
- Oh..a csupa irónia csatorna.
- Egyikünk ebben a szobában volt az megölte Mr.Thompsont, és ez a valaki pedig nem más mint...
- Oh..csak egy kérdést. Igen nos, az a csákány az öné?
- Öh..ez felmentõ tényezõ?
- Pedig nézhettem volna azt is, ahogy száradnak Jon zoknijai.
(öh, ebben nem vagyok biztos. egyéb ötlet?)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- Jobban nézne ki ez a szoba kevesebb macskaszõrrel.
- Nincs itt macskaszõr, kivéve azt, ami rajtam van.
- Hé!
Talán ez a legjobb: "Ugyan, ma van a születésnapja."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kámmooooonnnn!!! <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez olyan kislányos, naaaa papa légyszi stílusú akart lennie, jobb nem jutott az eszembe.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.