Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Szeretnél egy jót sétálni a parkban Liz?
- Igen, szeretnék.
- Király!
- Jöhetek én is?
- Miért ne.
- Mr. Bizonytalanság
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Azért kicsit még féltem Jon-t, tõle minden "kitelik", olyan izé tud néha lenni. <#hehe>#hehe>
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
anúgy ahogy nézem, a dokinéni már szilárd... (mármint Jonnak össze jött)
nagyon jó 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Hoho! Nézzük a "Diliházi ápolók bosszúját"!
- Szerintem inkább az "Áruló rózsákat".
- Nos, akkor azt mondom nézzünk birkózást!
- Még mit nem, elõször a "Végzetes szerelmet"!
- Látod Ubul? Mondtam, hogy ez jobb mint egy valóság show.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DFTBA ಠ_ಠ
KoЯn
KoЯn
Turnbuckle = Fordulóvödör <#idiota>#idiota>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
-Helló Mr. Turnbuckle...igen, jól megvagyunk
-Olyan jók, mint a kisangyalok
-Nos?
-Rossz számot hívhattam
-Fogadok, hogy a jó öreg Miss Lillian tudja mit akar ez a két drágaság...házikészítésû sütit!
-Percek alatt elkészül!
-...melegen és frissen a mosogatógépbõl.
-Hoppá!
- Lizzel megint randink lesz...
- és most felfogadtam egy állatgondozót (bármi jobb?)
- Asszem egész jól fogadták.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- Nem kell aggódnia semmi miatt Lardmuckle (Zsírkupac😊) úr. Jól megleszünk.
- De ha mégis aggódna, csak hívjon fel..
- Köszönöm, lehet, hogy...
- Egész este nálam lesz a telefon.
- Ezért még nagyon megfizetsz.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
gyerünk skacok az állat szitter itt van. Bemuatotom nektek Lilliant
jóó helloooooo
te biztos az egyik kopasz macska vagy (?)
Hangyákat égethetne azokkal a lencsékkel
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."