Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
loool 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

LSL
hova lett az egere?<#nemtudom>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

úristen! nagyon jó

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mumpic
😊)))

Dzsini

Garf1: Miau miau miau
Bajuszka232: Miú miú miú

CsizmasKndr113: FFFFFFFFFFFF!!!
Bajuszka232: FFFFFFFFFF!!!!

CsizmasKndr113:FFF! FFF! MORR!!

.Ezek a macska-chatszobák néha nagyon eldurvulnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PrasCo
...és ha tudná, hogy a vektorfelépítés miatt oda tetszõleges értéket is beírhatna! <#vigyor1>
CattiBrie
Macintosh*

[/spam]&#8482;

Zsolti9014
nem feltétlen onnan, a kép alján mindkét vezeték eltûnik, nem látni, hova mennek.

Hajrá Magyarország!

Macintos számítógép. 😊

LasDen
érdekes, hogy az egér a billentyûzetbõl jön..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jah. Az érdekes az "inkább", ami a mondat elején szerepel. Mintha Dzsini elfordított volna valamit.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Ezt eddig is nem is tudtam, thnx 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
A 12016-ot nem értettem, hogy "inkább betûméret" - a betûméretet a nyomdászatban (és onnan származtatva a számítógépes kiadványszerkesztésben is) pontban mérik - nekem ezzel nem volt gondom, azért sem írogattam alá magyarázatot.
(Tipográfiai pont: A méter legkisebb általánosan használt egysége, a milliméter túl nagy volt, ezért nyomdai mértékrendszer alapja a tipográfiai pont, aminek a mérete 0,376 milliméter. (wikipedia))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ivan924
Ha valaki elölrõl olvassa (szokás szerint) elsõ gondolata az lehet, hogy játszik (mint ahogy én is gondoltam). Csak az "Ah...72" és a nagy betûs "Feed me" mutatja, hogy itt betûméretrõl lesz szó, és nem egyéb pontokról 😊 Bocs, ha szájbarágós lett, elsõre nálam nem esett le, kellett egy röpke tizedmásodperc, mire kapcsoltam. Hiába, reggel van még...

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Mind1, igazából így is jó 😄

Dzsini
mi a probléma<#kerdes>

Inkább betûméret nem ? 😛

Dzsini

.12...36...48...ahh, 72 pont.
ETESS MEG

precision
😊)

Bazinga!

CattiBrie
MACSbook 😊

[/spam]&#8482;

precision
na, Jon -nak macbookja lesz?! 😊

Bazinga!

Dzsini

-Ezek az új laptopok nagyon jól néznek ki.

-Talán vennem kellene egyet.

-Mit gondolsz?
.Soha nem fogják helyettesíteni a macskákat.

precision
😄DD

Bazinga!

LSL
Amit a Robot Chicken fel is dolgozott 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
looool

RoR zsozso
😄DDDD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

- Garfield!
- Mondd?

Kata
😄DD

Csak hogy mindenki értse a poént: a halál közelsége, a haldokló, vagy a halál gondolatával szembenézõ személy a következõ öt érzelmi állapoton megy keresztül: tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini

-Nem vagyok vesztes... nem vagyok vesztes... nem vagyok veszes...

.Jon egy önsegélyezõ könyvet olvas.

.Elsõ fejezet: tagadás.

PrasCo
Pontosítok: A hölgy van a kirakat felõl. <#vigyor1>
LSL
Én úgy tudom mindig, indoklás meg az volt, hogy minket csapjon le a kocsi vízzel v üssön el elõbb...

mumpic
Csak akkor kell az út felõl lenni ha keskeny a járda.

modellmaker
De ha menetirány szerinti oldalon sétálnak, akkor a férfi amúgy is az út felõl van. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kis OFF:
kivétel van akkor, ha a férfi és a nõ a járdán sétál, mert akkor a férfi mindig az úttest felõli oldalon van.

ON

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Na, bazz, én is mindig fennakadok, ha John-nak írják, erre meg.... 😄

sry, nem volt szándékos.

Az infót meg kösz 😊

KoЯn

Dzsini
ülésrendnél nincs ilyen ajánlás, séta közben viszont a hölgy balján halad a férfi (avagy a férfi jobbra veszi a hölgyet), eredetileg azért, hogy a bal oldalon levõ kardot elõhúzva rögtön tudja védelmezni. (balkezeseknél ez _elméletileg_ megfordul, gyakorlatilag megmarad)
ez alapján - ha sétálnának - Jon a frissebb képsorban ül a helyén.

a képregényben meg azért szerepelnek így, mert más az elsõdleges szereplõ/a poénforrás a képkockán 😊

(még 1 apróság: nem John a neve, hanem Jon - h nélkül)

Azt látom 😄

De az illem szerint bal oldalt kell "tartani" a hölgyeket 😊

KoЯn

Kicsikiraly
helyet cseréltek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hogy került át John a másik oldalra? 😄

(az elõzõ részben baloldalt ül)

KoЯn

Kicsikiraly
Jon feje a végén 😄DD

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
😄DDDDDDD

Bazinga!

Dzsini

-Hogy ízlett a vacsorája, hölgyem?
-Csodálatos volt, köszönöm.

-És az ön ötcsillagos csilije uram?
-Hhhambla na fa

-Uram?
-Öö... õ francia.
-Na nee waa noo

(kb. erre számítottam :o) )

áááááhááááá 😄DDDDDDd

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

uHs Gerzson
😄DDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Dzsini

-Csípõs a csilijük?
-Nem igazán.

-ÁÁÁÁ!!! A TORKOM! TEJET! JEGES VIZET! ALOE VERÁT!!!

-NEM LÁTOK!
-Kivéve nyusziknak.
-Hozza csak!
-Joooon...

Twetr0x
valahogy nekem is pont ez jutott eszembe 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Igazából még a sz*rt is kiveri belõle, de az nem illedelmes 😄

Lullaby
nem inkább péppé veri? (o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

robotnyk
😄DDDD
Dzsini

.Z
.Ubul azt álmodja, hogy nyulat kerget.

.Ar! (??)

.Mindig úgy végzõdik, hogy a nyúl rommá veri.
.Nyüsz! Nyüsz! Nyüsz!