Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Szerinted így ferde, Garfield?
- Nem
- Na, most az
- Kössz a segítséget!
- Megtettem, amit tudtam
[/spam]™
- Én egy bogár vagyok
- Én meg bogarakat eszem
- Én meg madarakat
- Én hõsöm!
* tapos *
[/spam]™
- Ezennel ezt a házat az Egerek Birodalmának tulajdonává nyilvánítom!
- Garfield...
- Shhh. Meg ne halljanak!
Namost rádióra ébredtem, azon belül is a bumerángra, és idõnként majdnem visszaaludtam elõször azért, mert a zenét, aztán meg mert a mûsort hallgattam <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
* Vau! Vau! Vau! Vau!*
- Egyáltalán figyelsz te rám?
- Te egy kutya vagy, igaz?
- Néha csodálkozom, miért is zavar
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Õ minden bizonnyal egy boldog kutya
- Neked diplomatának kéne lenned
2011-11-17:
- Jó lenne felébredni zenére...
- ...riasztás helyett.
- Nem probléma
- Szeretnék egy kis blues számmal kezdeni
* Sóhaj *
- Oh-óh
- Másik oldal! Másik oldal!
- Ah, sokkal jobb
-Hujuj!
-A másik oldalra! Másik oldalra!
-Ahh, mindjárt jobb.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
De senki nem tart vissza, hogy elkezdj aktívkodni a topicban, ha gyakran felül van lehet, hogy többen ráakadnak és fel lehet éleszteni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
kázmér és huba topik is pang.Meg volt marmaduke is.
Pedig ezek is vannak olyan jók.
Ja, és miért nincs ilyen topic itt az sg-n?? 😮
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Sütemények
nyam nyam nyam
- Segítség! Fel akar falni egy sütisdoboz!
- Szállj ki onnan!
[/spam]™
- Csodálatos este volt, Jon
- Szerintem is, és ma van a születésnapom is
- Akkor boldog szülinapot!
*CUPPANÓS*
- Kaptál valami jót?
- Egy életet
- És boldogan éltek, amíg
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem tõled kérdezem lasden hanem aki tudja 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
*Üdvözöljük Garfieldban*
- Ezt a részt utálom
- Szóval doki, hogy van Garfield?
- Jól
- És ubul?
- Jól
- És ön?
- Jól
- Jó, ha csekkel fizetek?
- Jó
- És egy randi?
- Jó
- Iggenn! Iggenn!
- EZ CSALÁS!
- Ha máshogy nem megy, trükközz
-Hu-hú! Biztos itt történik most az akció.
-Érezted a szarkazmust?
*AÚ*
-Érezted a rúgást?
(ps. elsõ lehet nem túl magyar sry, túlságosan angolul gondolkodom)
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Garfield és Nermál? 😄
- "Az idõ repül, mikor jól mulatsz"
- Azt mondod ez a nap soha nem ér véget?
- Itt van még egy...
- <#sniffles>#sniffles> <#sniffles>#sniffles>
- KÍGYÓ!
- Gyakorlok.. sosem lehet tudni.
- Túl hosszúk a hétvégék.
Be happy. :) Running!
- ♫♪
Egyébként 😄DDD
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezt még nem is láttam.
- Itt egy hang, amit csak a macskák hallanak
-
- Olyan magas, hogy még a képregény is megreped