Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
A magyar újságokban egyébként az elmúlt néhány évbõl szoktak képsorokat megjelentetni, így nem is olyan nehéz megtalálni az eredetieket: a képsorra rá van írva a dátum (a te fotóidon is látszik: 5-29), és sokszor az évszámot is látni a képek közötti copyright sorban (jelen esetben 2010). Ha azt mégsem, akkor is a fenti archívumból a hónap-napot beállítva, és visszafele átlapozva néhány évet könnyen meg lehet találni.
(ha megvan, és nem volt nagyon sok évvel ezelõtt, akkor egy aznapi bejegyzésben ott a topicban meg lehet találni a fordítást is hozzá)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Persze, itt a fórumon (és a fenti napi képregény linken) minden nap az aznapi, friss, új képsor szerepel. Ezt néhány papírújság megveszi, de pl. Magyarországra komoly(abb) késéssel kerül csak - fordítás, stb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
oh, nem tudtam! <#vigyor>
Az újságban lévõ képsorok késõbb jelennek meg mint a neten?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LasDen
olyan mint amikor nincs rajtam szemüveg és semmit nem látok rendesen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csokalaci
Nekem csak a "Tudod" nem volt biztos de a többit sikerült kibogarászni. 😄

http://facebook.com/musicleander

Dzsini
15366 illetve 15367

wollnerd
Én el tudom!

-Tudod hogy beteg vagyok!
-Belehalnál, Ha egy kis részvétet mutatnál?
-Jól van, jól van.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Hát nem igaz! bugos a képátméretezés a WYSIWYG Editorban!

ollie
Nem tudom elolvasni.

wollnerd
Bocs srácok, de ezen nem bírtam abbahagyni a röhögést! (Sajna az én mobilom nem túl jó képeket csinál...)

XDDDDDDDD
(bocs a béna HSZ-ért!, de igyekeztem. 😊)

CattiBrie
Ma és az elmúlt két évben is a tévé elõtt ült Garfield ezen a napon. 😊

Viszont 2008-ban:

- Én egy fej nélküli iszapszörny vagyok!

- Ijedj meg!
- Talán késõbb

- Én egy láthatatlan vámpír vagyok!
- Jó neked

- VRÁÁÁÁÁHHHRRRRRRRR!
- Na, ne mondd

- Ííííí!

- Üres a tányérom!

😊

[/spam]&#8482;

Dj Faustus
A guacamole (Közép-Amerikában és Kubában guacamol) avokádóból készült pikáns étel. Különösen a mexikói konyha és a tex-mex ízlés kedveli.

Különféle receptek szerint készíthetõ. Pépesített vagy kockára vágott terméshúsból készül hagymával, fokhagymával, egy csepp olívaolajjal, citrommal vagy zöld citrommal és borssal, csilipaprikával vagy tabascóval fûszerezve.

Forrás

tutituti
Zombies fórumbe linkelem is😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen

- Tábornok, a zombik áttörték a védelmünket!

- Tartsam a pozíciót? Vége...
- Mit csinálnak most? Vége...

- Guacamoléba mártogatják a lábam, uram. Vége...
- Én akkor elkezdenék visszavonulni

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
furának fura, de én még az életbe nem hallottam róla 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gergely1991
Ezért (is) nem jártak vele szívesen a csajok. 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

chhaya
Jon arca nagyon fura szembõl, fõleg az orránál, azzal nem vagyok kibékülve. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

gergely1991
Fura egy arcot vág, mikor nem érti hogy mi van.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LasDen

- Várj!

- Váó! Azt hittem, hogy tüsszenteni fogok, erre mégse!

- Az élet olyan mint egy õrülten cikázó hullámvasút!

CattiBrie
Esetleg hírcsa vagy fures?

Bocsánat, pihent vagyok. :-)

[/spam]&#8482;

Dzsini
A két tulajdonság nem hiszem, hogy kizárja egymást.

híres? inkább furcsa!
Dzsini
ó igen, a híres Halloween képsorozat

HappyHunter
Nem szokványos Garfield...

- Brr, milyen hideg van ma reggel.
- Micsoda hátborzongató érzés..
- Ez nem úgy néz ki mint az otthonom.

- Jon? Ubul?
- Van itthon valaki?
- Egyedül vagyok.
Fogalmad sincs, hogy mennyire egyedül vagy Garfield.

- Nyugalom, Garfield, biztos van valami magyarázat arra hogy miért üres a ház.
- Jon biztos az élelmiszerboltban van.
Eladó

- Az otthonom elhagyatott. Senki sem él itt évek óta.
- De.. ez azt jelenti hogy én sem éltem itt évekig.
- Ez meg mi volt?

- Jon! Ubul! Hát otthon vagytok!
- Helló Garfield, egyél egy kicsit.
Bezárva egy olyan idõbe, ahol õ már nem létezik, Garfieldnak szembe kell néznie a legnagyobb félelmével, a magánnyal.

- Éveken át Grafield természetesnek vette az életet, de most megrázta az idõnek, ennek az elkerülhetetlen folyamatnak a rémisztõ víziója.
Csak egy fegyvere van.. a tagadás.
- Nem akarok egyedül lenni!
- Szeretnél reggelizni Garfield?
- Kinek kell az? Csak rátok van szükségem.
A képzelet nagyon erõs eszköz. Átszínezheti a múlt emlékeit, beárnyékolhatja a jelen felfogását, vagy egy olyan jövõt festhet elénk, amely csábít, vagy éppen megrémít, attól függõen hogy hogyan éljük az életünket.

Be happy. :) Running!

wollnerd
Jaj már!

Garfield távoli rokona!<#idiota>

xD

Dzsini

wollnerd
😄DD
A különbség az hogy Garfield a teli etetõtáljába szokta betenni a fejét és úgy ,,aludni". XDXDXD

Casillas
😄DD

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Pluskast

Bocsi srácok de errõl Garfield jut eszembe😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Narxis
haha ez jó 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CattiBrie

- Nem körülötted forog a világ!
- Oh, valóban?

- Híreim vannak az Ön számára, Uram!

- Nem ez az egyetlen hibája (a világnak)!

:-)

[/spam]&#8482;

Dzsini
Talán csak a Lumpy becenév, a lump dudort, kidudorodást jelenthet, utalhat az utána emlegetett kövérségére.

Köszönöm a bizalmat 😊

bah...
Casillas
nálam is bah a nyerõ 😊
mai:

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
*HAMM*

- Oké, a szörny már felfalta Fredet, Charlene-t és Wilberforce-t.

- Ha élve ki akarunk ebbõl kerülni...

- Egyikünknek el kell terelnie a figyelmét!

- Önként jelentkezõ?...

- Senki?...

- Mondjuk te, Lumpy?
- Persze, csak mert kicsit pufi vagyok, ugye?!
- Tényleg ízletesnek tûnik. <#vigyor0>

(neveket nem fordítottam, ha esetleg van bennük valami utalás, Dzsini remélem szól 😄)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tutituti
Bah nekem is szimpatikusabb.
a cöh olyan fiatal korosztály szleng hatású(amúgy nem szeretem,ha valaki ezt mondja😄)

Shiwo
kutyánál lehetett volna, hogy "bah..."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
cöh... nem jutott eszembe ez a príma kis szócska 😄

Bazinga!

LasDen
itt a mai...😄

/Vigyázz kutya/
- A te táblád?

- Nem

- Cöh...Nincs is kutyám

precision
akkor a mai... 😊

1. Ez a te táblád? (Óvakodj a kutyától)
2. Nem.
3. A bolond... nincs is kutyám!

Bazinga!

precision
fail. 😊 kicsit benéztem 😊

Bazinga!

Dzsini
2006-os képsor.

precision
😄DDD

igen, az van 😊 én is csodálkoztam a "nagy" képsoron... mondom mi van, kiesett a szombat, vagy mi? 😄

Bazinga!

LasDen
szombat van, ugye?? nyugtassatok meg....

precision

1.
2. Ne is gondolj rá, macska!
3. Ha még egy lépést teszel, erõsítést hívok!
4. Oké, fiúk, kapjátok el!!!444
5.
6. Remek! Sushi bár! - Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy reméltem...

Bazinga!

LasDen
egy animeba volt, hogy egy karakter születésnapjára mentek és a vonaton ültek, beszélgettek és megjegyezte az egyik, hogy az ilyen karakterek nem szoktak öregedni, így értelmetlen a buli is...😄

Dzsini
Sokkal fiatalabb is, ugyanúgy nem öregszik, ahogy akár Peter Parker is több évtizeden át végzõs egyetemista 😊

Garfield is már közeledik a rekordhoz, 36-38 évesek a legidõsebb feljegyzett macskák.

wollnerd
60??? Sokkal fiatalabbnak képzelem. 😊

Dzsini
Jon 1951-ben született, tehát most 60 éves* - az anyukája minimum 85, de az 1980-as elsõ képregényben, ahol találkozni lehet vele is idõsebbnek tûnt, tehát bõven 100 fölött jár 😊 Annyira nem kell aggódni, a képregényfigurák nehezen öregednek.

-Szia apu!
-Üdv itthon, városi fiú.

-Szia anyu!
-Egyél, egyél, egyél, egyél!

-Nohát, nohát, átkozott legyek, még a végén tetszeni fog nekem itt.

* 1980 december 23:

-Mondtam már neked, hogy 29 éves vagyok?

-30 lennél, de egy évig beteg voltál.
-30 lennék, de egy évig beteg voltam.

-A királyságomat egy új poénért!

tutituti
hahaha😄DD
Ezt a kaján vigyort imádom.

CattiBrie

- Garfield! Beszorult a fejem a törülközõtartóba!

- De ne fényképezz!
- Jaj, ne már.. csak egy kép a weboldalamra

<#kacsint>

[/spam]&#8482;