26342

Garfield-böngészde

--

• Pianista
  • PrasCo

- Garfield!

- Az a pattogatott kukorica mindenkinek volt szánva!

- És 'Mindenki' a középső nevem, mucikám!
  • Dzsini
    Áprilisban mutatják be az újságban megjelenő képregényekről szóló dokumentumfilmet:

Minden régi és mai nagy név szerepel benne, és Bill Watterson, Kázmér és Huba rajzolója (19 év után először tollat ragadva) rajzolt hozzá plakátot.
  • LasDen #21899

- A sport mindig is nagy resze volt az eletemnek

- Mar hogy nem megy, ugy ertem
    - Ah
  • Fura Alak
    Igazad van, rosszul emlékeztem... o.O
    10 év...
  • FalseHeLL
    Értem thx.
  • Dzsini
    Leginkább gyakorlat, nagyon gyorsan és hatékonyan tudok információt bányászni. És főleg olyasmit keresek, amiről van már előzetesen valami tudásom, úgyhogy nem kell nagyon távolról kezdeni.
  • FalseHeLL
    Nah jó de nem egy topikban látom, hogy annyi adag infot raksz be mindig egyszerre. :D
  • Dzsini
    ööö.. melyikre? egyik keresés se volt több, mint 10-20 másodperc, tabváltások között, vagy amíg megnyitok egy programot megvagyok vele.
  • FalseHeLL
    Értem ok kösz csak kíváncsi voltam. Honnan szerzed rá az időt energiát? Még ennyit kérdeznék. :D
  • Dzsini
    Nagyon sok minden bevillan (tele van a fejem felesleges információval :) ), de többször van az, hogy 1-2 percet kereséssel töltök, hogy kiegészítsem azt, amit írok (most pl. Indiana államra, mint Garfield hazájára emlékeztem, az érvényességi időt innen gyorsan kikerestem).

A skótdudás képsornál pedig csaltam egy kicsit :)
    Reggelente mindig megnézem az aznapi képsort - biztos voltam benne, hogy volt már dudás sztori Jonnal (harmonikás több is), de sajnos a Garfield.com-os kulcsszavas archívumot már lelőtték, így maradt a kereső - és megtaláltam a lenti képsort itt (plusz rajzfilmekben). Kikerestem a képen látható évszám és a dátum alapján, félretettem, és vártam, hogy valaki lefordítsa az aznapit, jöhessen rá az, amit találtam :)
  • FalseHeLL
    Igen, idősebbeknek gyakrabban kell, míg friss jogsisoknak ritkábban.
  • Master91
    Én 2010-be kaptam, 2020ig jó.

Élet kort is figyelembe vesz?
  • Fura Alak
    Magyarországon 5 évente kell újítani a jogsit.
  • FalseHeLL
    Dzsini neha azert erdekel mennyit guglizol 1 mondatod elott mire leirod.:D bevillan az agyadba ilyenkor valami amit nagyon regen hallottal lattal vagy csak rakeresel dolgokra? (foleg mikor 10 evre visszamenoen hozol fel egy garfield kockat ami majdnem ugyanaz mint az aznapi)
  • Dzsini
    Ugyanúgy lejár, mint a személyi igazolvány, és akkor ahhoz is új kép készül (a régi, könyv alakúban a hátsó borító belső oldalán volt a hely a két hosszabbítással járó új képeknek).

Indianaban (ahol Garfieldék laknak) 6 évente kell meghosszabbíttatni a jogosítványt. :)
  • wollnerd #21886
    Ja, értem.Őszintén, nem gondoltam, hogy a jogosítványokat is érvényesíteni kell néha. :)
  • Dzsini
    Csak lejárt az előző, és a hosszabbításkor új képet csináltak - 54 évesen már nem néz ki ugyanúgy, mint húsz körül.
  • wollnerd #21884
    Mi történhetett, hogy Jonnak újra le kellett adni a vezetővizsgát? :D
  • precision

1. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!444
    2.
    3. Hihihihi - Új jogosítvány fotó
  • Pianista
  • Narxis
    haha ez nagyon jó :DD
  • Dzsini
    Tegnapi:

- Oszoljanak, kérem!
    - Ja, csak te vagy itt.

- Nem vagyok kövér!
  • Dzsini
    Tegnapi:

- Tudod mi vagy, Garfield?
    - "Leülepedett"
    - Ez azt jelenti, hogy por lep be.
    - Alkoss vele mondatot.
  • wollnerd #21878
    :D :D :D
  • Dzsini

- Csináljunk hóangyalt, Garfield!
    - Gyerünk, jó móka lesz!
    - Csak hanyatt kell esni a hóba...
    - aztán mozgatni a kezed az angyalszárnyakhoz!
    - Figyelj csak!

- További híreinkben: egy környékbeli lakos súlyos sérüléseket szenved a kertitörpéjétől.
  • W B
    Ha valakit érdekel. Garfield 9 élete nem éppen az a kis humoros mese bizonyos részenként.
    Ha jól rémlik részlet volt már linkelve belőle.
  • LasDen #21875

- Szegenyke, ures a talad

- Csak az idozites szamit
  • SzirmosSzisza
    Egéééér :D
  • KaBuTo666
    :D
  • PrasCo

- Jon egészen különleges módon próbálja leküzdeni az egérproblémát.

- Megpróbál alkalmazkodni.

- Ez életem legrosszabb napja.
    - Mondd: Egéééééér!
  • Sordoran

- Oh, hát ez nagyszerű!

- Az egerek ágynak használják a macskát!

- Készítsek kis takarókat!?
    - Hát picit hűvös van.
    - Ne törődj vele.
  • mikusmate

- Vannak szerszámaim, Garfield!

- Tudod, a férfiak és a szerszámok építették a felhőkarcolókat...

- például ezzel az izével.
    - Rakd le mielőtt még valakinek baja esik.
  • wollnerd #21869
    :DDDD
  • PrasCo

- Megtaláltam a szerszámosládámat, Garfield!

- Egy férfi a szerszámai nélkül egyáltalán nem is férfi!

- Hogyan kell ezt kinyitni...?
    - Add vissza [a hatóságoknak] a férfi-igazolványodat.
  • mikusmate

- Itt az ideje véget vetni a ...

- Itt az ideje belevágni valamibe.
  • Dzsini
    Nem találsz mást benne, mint amit online (főleg Garfield és Orson képsorok, bónuszként a magazinban egy kis Snoopy, Marmaduke, Kázmér és Huba), néha egészen tanulságos (értsd: félre-) fordításokkal.

Arra mindenképp jó, ha menet közben (vécén, fürdőszobában, stb.) nem akarsz ilyesmire mobilnetet pazarolni / a letöltött képsorokat angolul lapozgatni valami kis képernyőn. Ha ez neked megér havonta 350/700 forintot, akkor hajrá.
  • Narxis
    :O

akkor megnézem, thx
  • SzirmosSzisza
    Bizonyos magos oldalon fent vannak a magazinok, nézd meg, hogy neked megéri-e azért a tartalomért fizetni :)
  • Narxis
    Szerintetek érdemes előfizetni a magazinra és/vagy a zseb-garfieldra? Mintha már beszéltünk volna erről de nem emlékszem, hogy mi lett az eredménye. :D Azért jutott most eszembe mert láttam, hogy mennyi lenne az előfizetés és nem tűnik drágának.