26342
-
-
- Garfield!
- Az a pattogatott kukorica mindenkinek volt szánva!
- És 'Mindenki' a középső nevem, mucikám! -
Áprilisban mutatják be az újságban megjelenő képregényekről szóló dokumentumfilmet:
Minden régi és mai nagy név szerepel benne, és Bill Watterson, Kázmér és Huba rajzolója (19 év után először tollat ragadva) rajzolt hozzá plakátot. -
- A sport mindig is nagy resze volt az eletemnek
- Mar hogy nem megy, ugy ertem
- Ah -
Igazad van, rosszul emlékeztem... o.O
10 év... -
Értem thx. -
Leginkább gyakorlat, nagyon gyorsan és hatékonyan tudok információt bányászni. És főleg olyasmit keresek, amiről van már előzetesen valami tudásom, úgyhogy nem kell nagyon távolról kezdeni. -
Nah jó de nem egy topikban látom, hogy annyi adag infot raksz be mindig egyszerre. :D -
ööö.. melyikre? egyik keresés se volt több, mint 10-20 másodperc, tabváltások között, vagy amíg megnyitok egy programot megvagyok vele. -
Értem ok kösz csak kíváncsi voltam. Honnan szerzed rá az időt energiát? Még ennyit kérdeznék. :D -
Nagyon sok minden bevillan (tele van a fejem felesleges információval :) ), de többször van az, hogy 1-2 percet kereséssel töltök, hogy kiegészítsem azt, amit írok (most pl. Indiana államra, mint Garfield hazájára emlékeztem, az érvényességi időt innen gyorsan kikerestem).
A skótdudás képsornál pedig csaltam egy kicsit :)
Reggelente mindig megnézem az aznapi képsort - biztos voltam benne, hogy volt már dudás sztori Jonnal (harmonikás több is), de sajnos a Garfield.com-os kulcsszavas archívumot már lelőtték, így maradt a kereső - és megtaláltam a lenti képsort itt (plusz rajzfilmekben). Kikerestem a képen látható évszám és a dátum alapján, félretettem, és vártam, hogy valaki lefordítsa az aznapit, jöhessen rá az, amit találtam :) -
Igen, idősebbeknek gyakrabban kell, míg friss jogsisoknak ritkábban. -
Én 2010-be kaptam, 2020ig jó.
Élet kort is figyelembe vesz? -
Magyarországon 5 évente kell újítani a jogsit. -
Dzsini neha azert erdekel mennyit guglizol 1 mondatod elott mire leirod.:D bevillan az agyadba ilyenkor valami amit nagyon regen hallottal lattal vagy csak rakeresel dolgokra? (foleg mikor 10 evre visszamenoen hozol fel egy garfield kockat ami majdnem ugyanaz mint az aznapi) -
Ugyanúgy lejár, mint a személyi igazolvány, és akkor ahhoz is új kép készül (a régi, könyv alakúban a hátsó borító belső oldalán volt a hely a két hosszabbítással járó új képeknek).
Indianaban (ahol Garfieldék laknak) 6 évente kell meghosszabbíttatni a jogosítványt. :) -
Ja, értem.Őszintén, nem gondoltam, hogy a jogosítványokat is érvényesíteni kell néha. :) -
Csak lejárt az előző, és a hosszabbításkor új képet csináltak - 54 évesen már nem néz ki ugyanúgy, mint húsz körül. -
Mi történhetett, hogy Jonnak újra le kellett adni a vezetővizsgát? :D
-
1. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!444
2.
3. Hihihihi - Új jogosítvány fotó -
-
haha ez nagyon jó :DD -
Tegnapi:
- Oszoljanak, kérem!
- Ja, csak te vagy itt.
- Nem vagyok kövér! -
Tegnapi:
- Tudod mi vagy, Garfield?
- "Leülepedett"
- Ez azt jelenti, hogy por lep be.
- Alkoss vele mondatot. -
:D :D :D -
- Csináljunk hóangyalt, Garfield!
- Gyerünk, jó móka lesz!
- Csak hanyatt kell esni a hóba...
- aztán mozgatni a kezed az angyalszárnyakhoz!
- Figyelj csak!
- További híreinkben: egy környékbeli lakos súlyos sérüléseket szenved a kertitörpéjétől. -
W B #21876 Ha valakit érdekel. Garfield 9 élete nem éppen az a kis humoros mese bizonyos részenként.
Ha jól rémlik részlet volt már linkelve belőle. -
- Szegenyke, ures a talad
- Csak az idozites szamit -
Egéééér :D -
KaBuTo666 #21873 :D -
- Jon egészen különleges módon próbálja leküzdeni az egérproblémát.
- Megpróbál alkalmazkodni.
- Ez életem legrosszabb napja.
- Mondd: Egéééééér! -
- Oh, hát ez nagyszerű!
- Az egerek ágynak használják a macskát!
- Készítsek kis takarókat!?
- Hát picit hűvös van.
- Ne törődj vele. -
mikusmate #21870
- Vannak szerszámaim, Garfield!
- Tudod, a férfiak és a szerszámok építették a felhőkarcolókat...
- például ezzel az izével.
- Rakd le mielőtt még valakinek baja esik. -
:DDDD -
- Megtaláltam a szerszámosládámat, Garfield!
- Egy férfi a szerszámai nélkül egyáltalán nem is férfi!
- Hogyan kell ezt kinyitni...?
- Add vissza [a hatóságoknak] a férfi-igazolványodat. -
mikusmate #21867
- Itt az ideje véget vetni a ...
- Itt az ideje belevágni valamibe. -
Nem találsz mást benne, mint amit online (főleg Garfield és Orson képsorok, bónuszként a magazinban egy kis Snoopy, Marmaduke, Kázmér és Huba), néha egészen tanulságos (értsd: félre-) fordításokkal.
Arra mindenképp jó, ha menet közben (vécén, fürdőszobában, stb.) nem akarsz ilyesmire mobilnetet pazarolni / a letöltött képsorokat angolul lapozgatni valami kis képernyőn. Ha ez neked megér havonta 350/700 forintot, akkor hajrá. -
:O
akkor megnézem, thx -
Bizonyos magos oldalon fent vannak a magazinok, nézd meg, hogy neked megéri-e azért a tartalomért fizetni :) -
Szerintetek érdemes előfizetni a magazinra és/vagy a zseb-garfieldra? Mintha már beszéltünk volna erről de nem emlékszem, hogy mi lett az eredménye. :D Azért jutott most eszembe mert láttam, hogy mennyi lenne az előfizetés és nem tűnik drágának.