26418
-
ez mekkora fordítás :DDDDD -
Brynn #14290 Az is poén lenne, hogy
- Mit kérsz a Télapótól?
- Elnézést.
:D
De ez persze elviszi a "bocsánatot kér" értelem felé a dolgot, és persze nem bocsánatot kér, de szóviccnek jó lenne :) -
Big Bad Ryder #14289 Nyehehe
-
-Idén nem voltál valami jó, tudod...
-Mit kérsz a télapótól?
-Hogy hunyjon szemet -
nekem a képsor olvasásakor meg sem fordult a fejemben, hogy értené, szerintem csak direkt bele akarjátok látni ;) -
feljelentelek szándékos flémkeltésért ám! :) -
Pedig azt hittem elindul megint a "lavina". :D -
jajj ne kezdjük el megint :D
Jon nem érti Garfieldot, nem hallja a "gondolatait", csak a gesztusaiból és arckifejezéséből következtet arra, hogy mit is mondhat/gondolhat -
Hoppá! Jon értette mit mond Garfield. -
geo91 #14282
- indulj!
- ajándékokat venni!
- szok* ajándékot venni!
- tényleg megértetted a karácsony lényegét, garfield...
*sok akarna lenni, kicsit spanyolos akcentussal :DD -
*lelkes énekszó a zuhany alatt*
:DD -
Brynn #14280
- A Télapó tudja ám, hogy jó voltál-e.
- És azt is tudja, ha beledörgölőztél valamibe...
- *lelkes énekszó a zuhany alatt* -
ha már karácsony....akkor a kedvenc karácsonyi sorom :D
- Nincs azaz isten, hogy idén ne lássam a Mikulást!
- Mégha egész éjjel...kell...fent...
- Z -
mekkora gyomra van már... :D -
Depressziós. -
Garfield miért nem örül?? -
Cat 02 #14275
- Hamarosan karácsony. -
tudja hogy éhes és ezért csak az időt akarja húzni :) -
lehet hogy csak átérzi fájdalmát :D -
párszor már kiborult Jontól, azért csodálkozom, hogy ilyen higgadtan viseli. biztos valamilyen buddhista tanfolyamra jár :) -
W B #14271 ez a pincér van mindenhol. nem? már ismeri XD -
én meg hogy a kosárba.. -
Verseghy #14269 Én először azt hittem, hogy Garfield ott van Jon öltönye alatt..:D:D:D -
xxxpaulxxx #14268 Ha John ilyen éhes... mit rendelt volna Garfield:D -
egész jól viseli Jont a pincér :) -
-Eldöntötték mit rendelnek?
-Még kaphatnánk pár percet?
-*Korog*
-Még egy perc...
-*KOROG*
-Először te Jon
-Féligátsültsteakethéjábasültkrumplival,tejfölleléshagymávalésegykispároltspárgát!
-ŐŐŐ
-És még egy kis kenyeret?
-IGEN! MÉG KENYERET! -
Szuper! 

-
:DDD -
köszi segítséget :)
-Tudod mit csináltunk már rég?
-Teletömni magunkat sütivel, ahogy a vaddisznók a makkot zabálják.
-Irány a fánkos és okozzunk felfordulást!
-Imádom ezt az álmot. -
Root hog-nak azokat a (félvad) disznókat hívják, amelyeket szabadon engedtek az erdőkbe, hogy eltartsák magukat, túrjanak kedvükre (a megnevezésben a 'root' a gyökereket jelenti, amiket általában kitúrtak maguknak) - a tartásuk így nagyon olcsó volt, és csak 1 pásztort kellett fizetni, aki velük kószált az erdőben.
Nálunk a bakonyi és a szalontai disznó volt ilyen, mai utódjuknak nevezhető a mangalica, bár az már egészen házias, békés fajta, a régiek simán széttépték és felfalták a közéjük keveredett idegen állatokat (pl. a másik pásztorok kutyáit).
A képregény esetében talán a vaddisznó vagy turkáló disznó kifejezés (vagy valami hasonló) lenne a megfelelő. Hajrá :) -
mai képsort le akartam fordítani, de ez a "root hogs" kifogott rajtam
-
Soha többé nem rendelek étteremből uborkasalátát!
-
Minden nap olvasom a képsorokat, meg persze a hozzászólásokat is, és mindig mosolygok, hogy a szórakozás mellé gyakran tudás is párosul.
Most azonban muszáj hozzászólnom a csirkés-éttermes témához.
Volt két szakács barátom, én is dolgoztam étteremben, mint előkészítő. Nos, alapvető követelmény a tiszta kéz, a tiszta törlőkendő, de lássuk be, sok esetben nem valósul meg. Alapvető lenne persze az is, hogy kézzel nem nyúlunk az ételhez. Persze én most a konyháról beszélek. De azt azért lássuk be, hogy előkészítésnél, szeletelésnél, hadd ne soroljam, muszáj megfogdosni az ételt. Ezen felül a tészták, köretek, zöldségek nagy része nem evőeszközzel, hanem kézzel kerülnek rá a tányérra. Nem beszélve az uborkasalátáról. Számomra az volt a legmegdöbbentőbb. Az ubisalit akkor készítik el, amikor rendelik. Az uborka olyankor kemény, ezért kézzel meggyúrják alaposan, hogy puhább legyen, és azt a látszatot keltse, hogy minimum pár órája a hűtőben áll.
Nos, ezek után lehet gondolkodni. :) -
Úristen, kézzel eszik!
-
-Ez az ÉN világom!
-De azért Jon lát el.
(Jobbat nem tudtam kitalálni. Kicsit nehéz magyarra fordítani ezt. Aki tud jobbat pls írja le.)
-
márpedig én nem egyszer láttam idevágó dokumentum/realityben hogy bizony a neves zsűrik/szakácsok is kézzel fogják meg a sokcsillagos überhiper éttermekben, nem csak a csirkecombot :) -
Fáról körte le, az amúgy is koszos pólóban megtöröl, és megesz olyan kézzel, amivel 5 perccel előtte még kutyát simogatott ;) -
te se falun nőttél fel. :| -
köszönöm, végre tudom mi az pedig rohadtúl érdekelt mért rajzolják olyan furcsára a csontvéget -
"Csirkecombra visszatérve: sokszor akasztanak a csont végére papírbigyuszokat. " - ott van a mai képsor pulykacomb végén
(mellesleg az azért (is) kerül rá, hogy a kilógó csontvég ne égjen és feketedjen meg sütés közben)