Iskolasör
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Hna jó alko-hol(?) mentest még esetleg, persze beindulnának a kis nebulók és belenyomatnának pár hubertuszt vagy valami töményet a hatás kedvéért...
Aztán a tanár nem tudná, miért olyan emelkedett a hangulat, és az a gyerek ott hátul miért horkol a pad alatt???

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az adagolás: vagy 2 dekásba kell egy tubus, vagy 5-ösbe 2 tubus. Üt mint Papp Laci, nem kell hozzá kísérõ, viszonylag jó íze is van, úgy néz ki mint a tej (flakonos tejes üvegbe töltve a tanárok sem fognak kérdezõsködni 😊). Hátránya az, hogy néha újra fel kell rázni, mert a sûrített tej sûrûje (ez a nem szar mi?) hajlamos leülepedni az aljára, továbbá ha akármilyen fesztiválon ilyet iszol, hajlamosak csúnyán nézni rád az emberek, hogy hogyan merészelsz tejet inni 😊
Sörben a legtutibb a Szlovákiában kapható Kelt sör. Ez világos sör, 11%-os (mint a borok kb.), csatos kupakú üvege van, és nem is nagyon drága. Ezt is lekörözi a skandinávoknál csinált mézsör, ebben nincs szénsav, eléggé sûrû, nagyon édeskés, és baszott erõs.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szarul vitték el roncstelepre!!!!!!!!
Loptunk belõle rogtuk mindent csináltunk vele!!!!!!
Régen meg volt büfé de az meg bezárt
De kakaó meg nincs az isten verje meg ezt is!!!!!!!!!!!
Mér nincs????????
De persze nem ó nélkül!!!!!!!!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Kurva annyáT!!!
A sör is megteszi de mondom hogy az alkoholmentes az nemjó 😞

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
egy héten keresztül
ilyen tejfölös dobozba volt tej
oszt hozták rekesz számra 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
(aki sört akar az iskolában, csempésszen)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Sörbõl meg csak alkoholmwenteset engednének😞 Az nemjó
Csak nehogy ilyen COOPSATR ultrgazdaságos narancsitallal vagy kólával keverd. Lehet hogy csak én nem bírom ezeket, mert tiszta gyomorra is órákra besavanyodik a nyálam még a light pepsitõl is de ettõl én (üresen ittam koopstar narancslevet a töményre) egyszer elhánytam magam.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha meg nem akkor a konyhásnéni-t b*sszák meg hogy miért ad sört kiskorúnak.
=>1. Egy konyhásnéni se vállalná el ezt a posztot.
=>2. Órákat kéne várni a kajádra stb-re a személyi igazolvány ellenõrzés miatt.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
És igen, lassan ott vagyok hogy napi 4-5 kapucsínó/cappuchino ahogy tetszik, de a gépre "Kappuchino"-van írva azért használtam ezt a szót is bemegy. De most vigyek mgammal egy félliteres üvegbe vizet vagy reggelente kutyuljak limonádét?