Spyblocs - Spywarek kiirtasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingyenes, nem realtime védelme van, hatékony.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
\"Én vagyok a Rend!\"
köszi
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Néztem a régi linkeket ott már nem tudom leszedni és kéne nekem, egy barátomnak😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Én nála nodot látok, windows messengert, net kapcsolta ikon, nod32, kerio (ami nem mûködik?) meg valami kék ikszet, gondoom az valamilyen windows látvány buhera lehet.
Amúgy meg próbáld ki a Microsoft spywareirtóját
Ha valaki tudna adni egy teljes counter spy-t nagyon meg kõszõném
Mindig a szokásos duma, telepíccsé, me' szpájve' van a gépeden. Nem lehet semmivel eltüntetni. Van Spybotom, Ad-Aware-em, NOD32 meg avast!
Itt a kép:

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Ha valaki lenne olyan kedves hogy newdot~1.dll fájt el tudná küldeni az
e-mail címemre aszt megköszöné[email protected]
These are my friends, see how they glisten...
Ezenkívül a hosts fájlban is le lehet tiltani ezeket egy sor hozzáírásával.
Pl:
127.0.0.1 install.xxxtoolbar.com
ゾルターン
URAIM! Köszönöm a segítséget!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Szvsz az egyik legjobb módszer arra, hogy távol tartsa vele az ember a nem kívánt elemeket, spyware oldalakat stb.
Ráadásul nem is kell vele "szórakozni", mert mások elkészítették ezt a listát, - biztos "szórakozásból" -.
Annyi "meló" van vele, hogy egyszerû kijelölés-másolás után be lehet illeszteni a hosts fájlba.
Szerintem a hozzászólásod utolsó sorát több ideig írtad, mint amennyibe idõbe telik ezt megcsinálni.
Csak az adott linkrõl az egérrel ki kell jelölni majd ctrl+c utána bemásolni a host fájlba.
Vagy 1 perces "munka".
Én egyébként tuti nem fogok a hosts fájllal szórakozni, az irtóim meg a tûzfalam blokkol épp elég káros oldalat (nem mintha szükségem lenne rá amúgy).
Próbálj ki egy ideig mást helyette.
Itt van néhány magyar nyelvû:
Letöltéskezelõk
Az én gépemen egyébként fent van a FlashGet, de még soha nem csinált ilyet, pedig több éve használom.
A lentebb adott linken lévõ címeket pedig Te és akár más is nyugodtan beírhatod a host fájlba.
Szerintem nem fognak hiányozni a letiltás után senkinek...
Vagy a Windows/System32/drivers/etc könyvtárban lévõ hosts fájl nyisd meg szövegszerkesztõvel és írj a végére egy sort:
127.0.0.1 www.clic-tone.com
Itt még van néhány cím amít így letilthatsz:
Link
A popupokhoz azért nem átana tudni, milyen böngészõt használsz, pontosan melyik program dobja fel a popupot (pl hogy a böngészõdben nyílik meg vagy a Windows Üzenetkezelõ Szolgáltatás csinálja), vagy mondjuk nincs-e a gépeden olyan program telepítve, aminek adware elemei vannak (mint pl FlashGet, aminek az ingyenes változatánál el kell tûrnöd azt a pár reklámot).
[/img]
Akármit csinálok vele ezt nwm irtja le. Tudnátok segíteni, metr LÁMA vagyok!
Egy Antivirus Gold nevezetu vacakot szereztem a gepemre, es sehogy nem sikerul eltavolitani. Allandoan "al-virus"-riasztas van, es hogy ezeket a virusokat majd o leszedi, csak vegyem meg...
Letiltotta a Task Manager-emet is, bezarni sem lehet. Termeszetesen nem lehet uninstallalni sem. Spy Sweeper meghagyta sajnos.
Ha valaki tud, kerem segitsen, mivel probalkozzam?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
virust sehogy se sikerul eltavolitani.
Kovetem a lepeseket amit a norton ir de sok utasitast nem tudok vegrehajtani mert nincs is olyan file.
Norton egymagaban nem is boldogul vele.
Hijack tool se.Tudna vki segiteni?
eddig volt adaware+vmi még...most van Spybot - Search & Destroy+Spyware Doctor.<-de ez meg folyton pampog h regeljem..(pedig megvolt egyszer már)
Gaba323
Contemporary Country Music
Van egy kis gondom. Valami mindig betesz a registrymbe egy kamu winlogon notifyt, és nem találom, hogy mi lehet az. Nagyobb gond, hogy semmire sem megyek a HijackThissel, mert nem tudja leszedni, és minden indításkor generálódik ez a bejegyzés. Ez a bejegyzés egy generált .dll-re mutat, amit nem lehet töröli. (Persze ez a dll egy böngészõ ablakot nyit, aztán elvisz valahova.) Nem tudjátok megmondani, mi csinálhatja ezeket a niotifyket, milyen jellegû programok?