114
Ez mar mindennek a teteje
-
próbálkozz avast! antivirussal és AVG Anti-Spyware-rel. Ez a kettő a leghatékonyabb vírus-ill. kémprogram írtó. -
Dj norbi #113 valaki segitsem mert msn emen féreg van és nem tom h hogy lehet kiszedni!!! valaki légyszike -
Sziasztok! Tudnátok valami olyan Antispyware progit ajánlani ami:
Ingyenes, nem realtime védelme van, hatékony. -
próbáltam már sok spyware írtót, de nekem eddig legjobban a Microsoft Antispyware és a Spywseeper volt a nyerő. Vélemény? -
Szerintem a spyware terminator is nagyon jó progi. És teljesen ingyenes. -
swabo #109 4.5.9.709-ban? -
swabo #108 a spysweeper-ben hova kell beírni a serialt?
köszi -
nagyon szépen köszike:)) -
saitek #106 Link -
HijackThis-t honnan tudnám letölteni?
Néztem a régi linkeket ott már nem tudom leszedni és kéne nekem, egy barátomnak:) -
Idézek: NOD32 meg avast!
mindkettő vírusirtó! -
SPANYOLVIgASZ #103 Tényleg jó lenne ha végigpróbálnál nevesebb spyware irtókat is. Counter spy, spysweeper, spyware doctor, ms antispy stb. stb. -
SPANYOLVIgASZ #102 Milyen két vírusirtóra gondolsz?
Én nála nodot látok, windows messengert, net kapcsolta ikon, nod32, kerio (ami nem működik?) meg valami kék ikszet, gondoom az valamilyen windows látvány buhera lehet. -
A 2 vírusirtó közül az egyiket kapásból szedd ki! Bezavarhatnak egymásnak!
Amúgy meg próbáld ki a Microsoft spywareirtóját -
Brekecs #100 MadBence Probáld a panda probaverziojával az tuti:-) -
boleta #99 hello!!!!
Ha valaki tudna adni egy teljes counter spy-t nagyon meg kőszőném -
Valami féreg ment a gépembe és nem tudom kiszedni. Ad-Aware nem jelez, Spybot talált egy párat, de még mindig van egy kis villogó ikon a tálcán, meg egy kis ablak. Ezzel eggyütt mindigfelugrik egy exploreres ablak dugig reklámmal.
Mindig a szokásos duma, telepíccsé, me' szpájve' van a gépeden. Nem lehet semmivel eltüntetni. Van Spybotom, Ad-Aware-em, NOD32 meg avast!
Itt a kép: -
nem tudom hogy tisztába vagy e vele de, a newdot~1.dll a NewDotNet nevű spyware egyik fájlja!!! -
pala22 #96 hali mindenkinek !
Ha valaki lenne olyan kedves hogy newdot~1.dll fájt el tudná küldeni az
e-mail címemre aszt megköszöném.pala1985@freemail.hu -
cs31 #95 Az lehet a baj,mert mindi lop nevű kártevőt talál az Ad-Aware. -
MSN Plus is telepít spyware-t (lop.com-ot, ami egy nagyon szemét és ragaszkodó kártevő), de állítólag csak akkor, ha a telepítésénél nem figyelsz oda, hogy "szponzorok" nélkül rakd fel (ugyanis a telepítésnél rákérdez). -
cs31 #93 Ha Opera böngészőt használok úgy nem ugrál, de a SlimBrowserhez vagyok szokva és az Operát nehezen tudnám megszokni. Ha esetleg tudtok valami SB.-hez hasonlót ami nem IE alapú és magyar azt megköszönném!
-
cs31 #92 Én már megpróbáltam ez a hosts fájlban letiltást és nekem úgyanúgy fölugrik. Mi lehet a baj? Most az MSN Plust töröltem le, szerintem az a bűnös. Majd meglátom és ha nem ugrik föl több ablak akkor nem lesz Plus a gépemenn. Kár mert sok jó dolog van benne! -
Nálam egyszer a tűzfal jelzett, hogy a flashget indítani akarja az ie-t, én nem engedtem, viszont nem is ugrott fel ilyen ablak még soha pedig szinte mindig fut.
Ezenkívül a hosts fájlban is le lehet tiltani ezeket egy sor hozzáírásával.
Pl:
127.0.0.1 install.xxxtoolbar.com
-
ez a flashgetes dolog nekem is ismerős: Ha megy a flashget akkor állandóan felugrik egy reklámablak, ha nem megy a flashget akkor nem, firefoxot használok, és nekem is ie ablakban ugrik fel, mit lehet ellene csinálni? -
Én a kezdetek óta egyfajta böngészöt használok "M2Combo_0.9.13" Soha semmijen problémám nem adódott se reklámokkal , és semmilyen más problémával sem. -
cs31 #88 Túl hamar kiabáltam el a dolgot, még mindig vannak fölugró reklámok, de talán már nem olyan sűrűn. Ha más böngészőt használnék lehet, hogy megoldódna a dolog? Operát esetleg. -
n1ght #87 hali. nekem az a problémám, hogy amikor elindítom a Counter Strikeot, betölti a mapot, lerak az asztalra és megnyílik egy kurva IE-s reklámablak. más probléma nincs.nemtudjátok mi lehet a baj? lefuttattam vírusiirtot ad awaret mindent. tudnátok vmi progti ajánlani? -
cs31 #86 Kiegésszítettem a host file listáját, és fölraktam a Microsoft Antispyware-t is ami talált 2 spywaret + a messengernek 5 problémát. Azóta nincsennek fölugró ablakok!
URAIM! Köszönöm a segítséget!!!!!!!! -
Szerintem a host fájllal való tiltást nem kéne így lenézni.
Szvsz az egyik legjobb módszer arra, hogy távol tartsa vele az ember a nem kívánt elemeket, spyware oldalakat stb.
Ráadásul nem is kell vele "szórakozni", mert mások elkészítették ezt a listát, - biztos "szórakozásból" -.
Annyi "meló" van vele, hogy egyszerű kijelölés-másolás után be lehet illeszteni a hosts fájlba.
Szerintem a hozzászólásod utolsó sorát több ideig írtad, mint amennyibe időbe telik ezt megcsinálni.
-
Borzasztó nehéz a host fájllal "szórakozni".
Csak az adott linkről az egérrel ki kell jelölni majd ctrl+c utána bemásolni a host fájlba.
Vagy 1 perces "munka".
-
Pont azért írtam, hogy érdemes még valami másik irtóval is átnézetni. Jó, a Slim Browser végülis IE-alapú (tehát elvileg ugyanúgy bejuthatnak rajta keresztül is spyware-ek, ha valaki nem vigyáz, mert ugye támogatja az ActiveX-et pl), de én mégis valamilyen szándékosan feltelepített programra gyanakodok, amire az irtók többsége nem reagál. Nem biztos, hogy a FlashGet, de lehet az is - könnyen ki lehet próbálni, csak le kell szedni egy időre. Vagy pl Messenger Plus (ha úgy van feltelepítve), de az sokkal durvább, elég jellegzetes és feltűnő tünetekkel jár többnyire, nemcsak pár popuppal. Egy csomó "ingyenes" program csinál hasonlókat, ha a gép nem fertőzött, akkor a programok közt kell keresgélni a bűnöst.
Én egyébként tuti nem fogok a hosts fájllal szórakozni, az irtóim meg a tűzfalam blokkol épp elég káros oldalat (nem mintha szükségem lenne rá amúgy). -
Ha a FlashGet nem fut akkor is csinálja?
Próbálj ki egy ideig mást helyette.
Itt van néhány magyar nyelvű:
Letöltéskezelők -
Az egy dolog, hogy a spybot szerint tiszta a gép, én is azt hittem az enyémről utána felraktam több mint egy éve az akkor még Giant, ma már Microsoft Antispyware-t és talált jópárat a "tiszta" gépen.
Az én gépemen egyébként fent van a FlashGet, de még soha nem csinált ilyet, pedig több éve használom.
A lentebb adott linken lévő címeket pedig Te és akár más is nyugodtan beírhatod a host fájlba.
Szerintem nem fognak hiányozni a letiltás után senkinek...
-
Szerintem okozhatja, igen. Ha nem is IE-t használsz alapértelmezett böngészőnek, és mégis abban nyitja meg, akkor többnyire valamelyik programod csinálja. Mivel a FlashGet ingyenes verziója csinál ilyet, és a Spybot szerint tiszta a géped (szóval nem túl valószínű, hogy lenne rajta spyware, bár átnézethetnéd valami más irtóval is, pl Ad-aware-rel), elég valószínű, hogy tényleg a FlashGet az. -
Próbáld meg letiltani a tűzfalon ennek az oldalnak (www.clic-tone.com) az IP-címét (212.23.166.70)
Vagy a Windows/System32/drivers/etc könyvtárban lévő hosts fájl nyisd meg szövegszerkesztővel és írj a végére egy sort:
127.0.0.1 www.clic-tone.com
Itt még van néhány cím amít így letilthatsz:
Link -
cs31 #78 Látod! Ilyen! Ha letörlöm a FleshGetet megszünik? -
cs31 #77 A k.... annyát! Alig hogy befejeztem az üzenetírást fölugrott egy! [IMG]
[/IMG]
-
cs31 #76 SlimBrowser böngészőt használok ,de nem ennél ugrik föl az ablak, hanem a külön megnyit egy Windows Explorer ablakot. Wan a gépemen FleshGet. Nem regisztrált verzió! Ez okozhatja?
-
Az 5db DSO Exploit hiba jelzése a Spybot egy régebbi verziójának bugja (azaz maga a program hibás - hibás értékre "javítja" ezt a kulcsot, azért találja meg újra meg újra). Rakj fel belőle egy friss verziót.
A popupokhoz azért nem átana tudni, milyen böngészőt használsz, pontosan melyik program dobja fel a popupot (pl hogy a böngésződben nyílik meg vagy a Windows Üzenetkezelő Szolgáltatás csinálja), vagy mondjuk nincs-e a gépeden olyan program telepítve, aminek adware elemei vannak (mint pl FlashGet, aminek az ingyenes változatánál el kell tűrnöd azt a pár reklámot).