1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
crossy104 #65 Mert jók! -
crossy104 #64 Ha a 66-os Nero-k jók akkor minek? -
Rasti #63 nem lehet szerezni valahonnan egy beta daemont ??? -
Rasti #62 Hali.
Nekem is elküldhetnéd a honlap cimét privibe.
Előre is thx -
gakoska #61 a démon tulz még nem müxik a végleges vindozon sem, most raktam fel, mármint a végleges nem béta winxp64-et, de már a bétatesztelése van a 64-es démonnak
alkohol is készül már talán... -
totyi #60 ez a cim engem is érdekelne.
köszi -
crossy104 #59 Megy privibe, mert nemtom hogyan kell ideirni úgy hogy ne szóljanak meg. -
ent #58 Ugyan lökd má fel ide a honalp címet, danke, thx!!!! -
#57 elvileg mennie kell mert 32bit kompatibilis
64/32 -
crossy104 #56 Valamelyik Francia honlapon olvastam egy listát, melyik programok jók.Benne voltak a Nero 66-osok.Ott van virtuális meghajtó, működnie kell. -
totyi #55 csa!
Az lenne a kérdésem hogy Daemon-Tools fut-e a 64bites op.rendszer alatt.És ha igen melyik verzio és honnan tudom letölteni.
Én probáltam a 64bites bétát de akkor nem futott alatta a Daemon-tools. -
#54 Telepitoket cserélnek? Vagy csak venni lehet majd?
Van már erröl valami információ? -
#53 milyen chipset? vagy mi a hardware tipus? -
#52 Nincs driver támogatásom, csak vga!!!!! (NO NET, NO SOUND, stb...) -
asturel #51 ya van, 30. mar volt release is :) -
#50 full? van már?
nekem csak RC2 megy... de az jól -
asturel #49 na, ma erot vettem magamon es felraktam a winxp x64 fullt, 1 problemam van vele, hogy nincsen eredeti keyem, es 30 nap mulva aktivalnom kell/kene
ati drivert mikor felraktam volna, mind win2k3 x64, mind xp x64, inf errort nyomott, ha beallitottam hogy a mappaban keressen drivert nem talalt, viszont ha sajat lemezkent benyomtam siman felrakta, es frankon mukodik
koszonom a wbi teamnak az xp-t :) -
#48 felettem -
#47 Áprilisban érkezhet az x86-64-es Windows XP -
ent #46 Szerintem, mint lejebb is tárgyalásra került, nem az xp64 lesz a nagy durranás, hanem hogy mikor lesznek kompatibilis driverek, utilityk, stb. -
#45 hehe...
AMDnél más már nincs már mint A64, meg sempron max, de elvileg az is 64bites lesz, Intel is tolja a D szeriat... Na akkor most mi is van? -
#44 Azt hiszem ez a pár mondat leírja a lényeget:
"az alkalmazásfejlesztők többsége szerint még nincs szükség 64 bites számítástechnikára. A szabványok még kidolgozatlanok, szoftverek még nem kaphatók, tehát még annak sem érdemes csak a 64 bitre váltás kedvéért sok pénzt kiadnia, aki a jövőbeli fejlesztéseket el akarja kerülni. "
-
#43 -
#42 azért az se kell elfelejteni hogy AMD oldalról már csak AMD64 és Sempron megy(ami megint csak 64bites lesz elöbb utobb), igy a piacon nincs is más alternativa. Illetve csak a drága intel, aki most az szeriaval fog nyomnulni.
mindez mellett egy AMD XP és 64 közötti váltás nem csak a biteknél jön ki. szamos uj tegnologia és utasitáskészlet is kézhez kapható. ami nagyon nem alhanyagolható -
#41 jaja...ami gyors az gyors -
CUCLI #40 Cikk -
#39 hát elöbb utóbb kell, mert ugye lassan készül a longhorn ami ugyebár 64bit-et használ keményen (MS áll.), és ez lesz az elöhirnöke -
sheepcz #38 szerintem ugy szar ahogy van, én is felraktam, külömbség az épp csak ott mutatkozott h nem tudtam szinte semmit felrakni vga-n kivöl. a büdös életbe nem lesz minden fontos proginak 64b-s verzioja -
#37 Én már csak procira várok!
De gondolom az A64 ereje csak a 64bites XPén jön majd ki igazán!
És csak pro változat lesz belöle, ami ugye majdnem 30ezer pénz.. -
#36 Elvileg szerdán lesz kész az új gépem AMD Athlon64 3200+ proccal. Azért érdekel az ingyenes frissíthetőség 32 ről 64 re. Mert ha nem frissítik majd ingyen, nem biztos hogy veszek most xp-t hozzá. Pedig terveztem - gondoltam mostantól rátérek a becsületes útra.
Picit várom a szerdát. Majd írok a tapasztalatokról. -
#35 hát... ms-t ismerve fizetős lesz
még mindig nem jött meg a procim, igy nem tudom kipróbálni -
#34 Szerintek a 32-bitesről hivatalosan lehet majd frissíteni 64-esre, vagy külön oprendszerként fogják eladni? Végül is Xp - Xp nem ? -
#33 ??? -
#32 Windows XP Professional x64 Edition RC2
tapasztalatok?
én most szedem le, és várom hogy megérkezzen az A64es cuccom! -
ent #31 Fényt látok! -
#30 RC1 elkészült! -
totyi #29 ez tényleg érdekes -
ent #28 Egyébként van egy érdekes kérdése a fószernek: Akkor hogy akarja a mikrofos, hogy tesztelje a felhasználó a prg-t, ha nincs mit tesztelni rajta? -
totyi #27 ez jo.Hát akkor egy darabig nem kell gondolkodni a telepitésen. -
ent #26 Na ez az amit leírnak!
A fószer kérdezi, az alkohol cégnél dolgozótól, hogy mi a picsa van, mert ő letöltötte az a verziót aminek jónak kell lennie xp64 alattŰ!
Erre a dógozó azt mondja: mit akarsz, még nincs is xp64 bites oprendszer a piacon, na meg hivatkozik arra, hogy tegye fel a 64bites rendszerére a 32bites xp-ét és telepítse az alkohol legutolsó verzióját és menni fog!