1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
crossy104 #105 Érdeklődöm, hogy miért érdemes feltenni az xp64-et?Játékok nem használják, akkor miért jobb?Nekem P4 64-em van, nem tudom érdemes lenne-e feltenni. -
Rasti #104 nem fut alatta :(
én probáltam a sima 32 bites verzioval jol megy,de a 64 bitesnél nem jelenik meg :( -
totyi #103 csa!
A Nero 6.6.0.8 proginak van virtuális meghajtoja.Ha valaki esetleg akinek már fent van a 64bites op.rendszer probálja már ki és irja meg hogy fut-e alatta.
Mert csak akkor pakolnám fel én is ha müködik a virtuális meghajto.
Kösz a segitséget. -
#102 #98 ??? -
#101 hi köszi a segítséget, siker!!! de logitech egerem van és mindig is driverrel használtam de ehez az ophoz nincs és így elég rossz játszani! :(
-
Rasti #100 Felmásolod a filet a c -re és csökentett modba a sajátgépböl inditod. -
#99 feltettem ujra... siman és gyorsan megy minden!
viszont egy dolog hibádzik: néha eltünnek vagy nem nyilnak meg ablakok -
#98 a licenszerésre azért rohadt kiváncsi leszek.
lesz e ingyenes csere -
#97 ja van... bár trillian alatt, de ez is jól megy 64bit alatt -
CUCLI #96 hát nemtom. nédd meg teis:)
más van msned? -
#95 nekem RC2ő van... -
CUCLI #94 jaja. wandooról szedtem le 36x14mb. kb -
#93 már van full? -
#92 ati driver siman megy! nekem! -
#91 na ja!!! mindent külön 64 bitre le kell tölteni! én egy egész napot szoptam vele és az ati drivert még mostsem akarja használni pedig felment szó nélkül! -
CUCLI #90 vga drivert honnan? illetve van?
most szedem a végleges angol prof. versiont.
tényleg az ilyen driverek ,hogy pl. hang azt le kell küldön tölteni vagy jó az ami az alaplaphoz adtak? -
#89 hát én hiába indítom csökkentett módban el mert amikor elindítom aza bat file-t akkor olyan gyorsan átugrik hogy nem is látom mit ír! -
tomo #88 ja, tesztelik. majd egyszer ki is adjak. -
#87 D-tools 64bit
link -
ent #86 De ezzel nnincs megoldva minden!!!!!!
Én nem akarom mindent lemezre írni, egyszerűen kezelje lemezként! mint a daemon! vagy az alkohol! Ez nincs a totalban! Vagy tévedek? -
ent #85 Megvan
-
ent #84 Akkor pontosan, HOL? ez a plugin? Bővített plugin a letöltéseknél, vagy hol? -
crossy104 #83 Privi! -
Rasti #82 csőkentett modba kell elinditani a megjelölt filet és utána már nem sipákol a 30 napért -
#81 na megint!!! hogyan lehet aktiválni a rendszert??? pls HELP -
#80 hellóka!!! hát én feltenném ezt az 64bites winfost de nem tudok hozzá product key-et!! valaki esteleg?? nagyon kéne!!! előre is köszi! -
Rasti #79 Na én feltettem a 64 bites windows alá a Nero 6.6.0.8-at de nem jelenik meg a virtualis drive :( -
#78 UPSZ...
Sikera idő közben. Hála nVIDIA!!!
THX -
crossy104 #77 NERO 6608-asom van, annak van. -
Rasti #76 találtam a www.totalcommander.hu -n egy olyan plugint amit ha beteleitek akkor egyböl lehet tolal commanderbe megnyitni az iso,cub,bin,nrg file-t
inentöl nem igazán kell egyenlöre daemon vagy alkohol -
ent #75 Van a "66"-os szériának virtuál cdje? Ha igen, melyiknek? -
Rasti #74 nég nem,te probáltad már,kedves szomszéd ? :)))) -
#73 próbálta valaki a nero virtual cd-jét? -
Rasti #72 Amig nincs valami olyan progi amivel 64 bit alatt is tudok mountolni addig én se tudom feltenni :(
Programjaim 70%-a iso-ba van
-
#71 nekem ATI driverrel van gondom!
rc2-m van, és néha bekékezödik. véletlenszerüne... nincs ötlete valakinek? -
ent #70 Ha nincs még daemon 64-re, akkó én még várok, hát ti? vagy legalább egy csöpp alkohol64. -
Rasti #69 köszi a linket -
Rasti #68 na ezt én se -
ent #67 Nemtottam, hogy 66-os neroval is lehet mountingolni, lol! -
ent #66 Itt a link amit a kedves kollega említett, érdekes!!!!!!
x64??????????????????????