1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
CzKaresz22 #265 Melyik pulgin kell Totalcommander alá ami az isokat kezeli ?
-
CzKaresz22 #264 Van aki látja a seria ata vinyóit 64 alatt ? Mert én nem...
Gigabyte K8NS Ultra....
Valakinek hasonlóval tapasztalat ??? Driver ? Én nem találok... -
CUCLI #263 ti milyen file tömörítőt használtok x64 alatt? pl winzip/rar vagy valami
-
#262 fps-re gondolok... szépen szalad minden -
crossy104 #261 Ha van rá lehetőség és valaki felteszi 64-re Silent Hunter 3-at megmondhatná melyiken megy mert akkor azt teszem fel. -
ent #260 Hogy érted, hogy szebbek?
multizol is? apropó -
ent #259 Akkor lehet, hogy ezé vannak bibik!
Megmondom az őszintét, soha de soha (szószerint) nem vettem jogtiszta progit, xpt se. De mióta volt az a diákkedvezményes 3000 Ft os csomag vettem, azóta semmi de semmi (még sp2 instal után se) nem volt xpvel gondom. Előtte meg akadt...
Ezzel a letöltős dologgal is lehet ilyesmi!!!!
Mikor is adják ki a véglegest, vgay már vmelyik láma országban má árulják? -
#258 ASE megy.
Jut eszembe, a játékok sokkal szebben mennek mint "sima" XP alatt... legalább is nálam. -
#257 PC WORD-höz se a full van. Hanem a kiadás elötti változat, azaz az RC2-ő. Ezt lehetett ingyen leszedni a microsft.com -ról. 1éves limittel.
CODot még nem próbáltam... de TeamSpeak müködik. Battlefield összes siman megy. Süt BiA is fut, és az hasonló motorral megy mint COD. Nem hiszem hogy probléma lesz itt. -
ent #256 Vki próbálja má ki, ha má úgy is feltette!!!!!:
COD,ASE,VENTRI/TS -
crossy104 #255 Itt kettő program files volt, az egyik állitólag ezért.Egyébként enyém végl.állitólag.100megával több, mint az újságos. -
crossy104 #254 Kösz, rendesek vagytok hogy próbáltok segiteni, de ott még nincs.Sajna.Pedig úgy örültem, maga az op. mindent felismert, minden jó volt.Kár!Sajna várnom kell még vele. -
ent #253 Állítólag a végleges(?) xp64 úgy lesz módosítva a bétától, hogy mind 32bit mind 64 bit progik működjenek rajta... Hír nemtom má honnan.
Kérdem én, vannak ezek az újsággal árult béta 1 évig érvényes x64 verziók, ezekkel akor mi lesz. 2 lehetőség:
1. dobod a kukába, veszed (letöltöd) a véglegest
2. kiadnak egy sp csomagot
Valszeg az uccsó lesz, mint általában a microfosnál szokott történni.
De ha téves a gondolatmenet szóri!:)
Ui.: aki ide ír az bétával szórakázik (azaz talán végleges bétás letöltős) vagy újságos 1 évig használhatóval!
A másik én kipróbáltam má az előző oldal (#?) írójának a megoldását, és jó. Azaz az iso bin cue fájlokat tudom olvasni total commanderben ám!!! ne3m kell hozzá csak egy plugin... www.totalcommander.hu oldalról és kész megy. Virtuál nincs.!
COD-ot kipróbálta má vaki x64 alatt? (ASE,ventrigém?????????????????????)
Ha nem, megtenné vki, mert akkor ezerrel format-install!!! -
#252 egyenlőre... meg kell nézni fejlesztönél, nincs-e már 64-bites exe vagy patch -
#251 akkor nincs mit tenni :( -
crossy104 #250 Felindtallálta, de amikor el akartam inditani mindig 32 bittel fenyegetőzött, bármit csináltam. -
crossy104 #249 NVidia.Folyton azt irta ki, hogy sajnálja de ezt 32 bitre csinálták. -
#248 Mármint a játékra?
Mi volt a hibaüzenet?
VGA drivert frissitetted? ATI vagy NVIDIA? -
Rasti #247 nekem ötletem sincs sajna :( -
crossy104 #246 Nekem tökéletesen felment, mindent felismert.Viszont cseszett elindulni a Silent Hunter 3 ezért letöröltem.Ha valakinek van tippje hálás lennék érte. -
#245 autoupdate
ingen, ASPI gond van és egyenlüre csak 32bites driver van :( -
Rasti #244 merre van ez a javitás ? -
Rasti #243 Ugy nézem,hogy a 64 bites windowsnak talán az ASPI driverekkel van valami gondja :(
Emiatt nem mennek a virtual driverek -
#242 Ki is jött egy update 64bit alá:
Microsoft rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköze 1.3
-
#241 http://www.3dvelocity.com/articles/win64compatibility/win64softlist.htm -
CUCLI #240 van egy sb live karim. de amikor a drivert raknám fel akkor azt írja nem talál ilyen karit a gépben :(. 5let? -
CUCLI #239 semmi. azt is prószáltam. -
Rasti #238 inditsd el ujra az nforce driver telepitőt ,de most csak a hangot jelöld be telepitésre -
CUCLI #237 nálam még mindíg nincsen hang :( -
Rasti #236 hálózaton keresztül én meg tudom oldani de hát az nem igazán nyerő.
na akkor én addig hanyagolom ezt a winfost mig nem lessz daemon vagy malami hasonló progi amibe van vcd :( -
#235 nem annyira nincs szükségem mert átmegyek a másikszobába és ott berakom az isot és a hálózaton keresztül működik! de akkor is bosszantó hogy már egy ideje kint van ez a winfos és alig van hozzá valami cumó!! és ilyenkor hol vannak a hackerek?? -
Rasti #234 passz nem tudom.
ezek szerint nem sikerült létrehozni virtual drivot :( -
Rasti #233 http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp64_6.39_beta.html -
#232 nem lehet hogy ez a ...i micorszopsz csinálta így hogy ne működjenek a vcd progik?
mert tőlük kitelik! vagy csak tényleg még gyerekcipőben jár ez a x64 win! -
CUCLI #231 http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp itt mit?
nemtom melyik az. nekem nem soundstrom van amúgy -
Rasti #230 töltsd le az uj nvidia drivert ami már 64 bites és azzal probáld
-
CUCLI #229 ah faszkivan. de másnak nem csinálta ezt a szart amit nekem is? -
Rasti #228 Én bent meloba 32 bites windowsra raktam és ott lehet álitani virtual drivot.
Ezért kérdeztem,hogy sikerült e neked ,mert addig nem rakom vissza 64 bites windowst mig nem tudok virtual drivot használni . -
#227 hát nem tudom mert nekem nforce alapom van és az új drivereit az nvidia honlapáról simán letöltöttem -
CUCLI #226 ilyen hibauzit csak nekem dobott ez a mocsok?