1946
  • ent
    Apropó emesen!!!

x64 alatt műkszik?

Lenne egy fasza ötletem! Srácok, aki vmilyen progit kipróbáltál már x64 alatt, akkor egy kis makró (kék hatalmas betű) segítségével mindenki írja le! Innen majd lehet látni, mellyek azok amik futnak és nem. Egy kis segítséget adva, ahhoz, hogy eldöntse mindenki felteszi, nem teszi! Szerintetek?
    PL.:

COD, ASE, VENTRI
  • Danecay
    Nos megnéztem és BUILD:3790. Ha jól látom az általad beszúrt képen is ez olvasható.
  • Mr Manson
    köszönöm! várom!
  • Danecay
    Most per Pillanat "SIMA" 32 BIT-es WIN-be vagyok bejelentkezve de minden esetre az image file ami a DVD-n van a következő néven fut: "winxp64bitrc1.iso", de majd megnézem, hogy hanyas BUILD.
  • Mr Manson
    megvan.. felvettelek MSN
    a téma amugy:
    WindowsBlinds 4.51(free)
  • CzKaresz22
    Szia$ Irtam Neked privit olvasd el...
  • csuhi
    nincs...
  • csuhi
    nemtudom
  • Mr Manson
    van hozzá szérial?
  • Mr Manson
    még nincs
  • Mr Manson
    passz
  • csuhi
    ja... és az a 64bites windows ami a wandoo-n fennvan az nem a beta ugye?
  • csuhi
    ÜDV!

Lenne egy problémám.
    Van ugye ez a 64bites windows, amit nagyon vártam már végre hogy megjelenjen, és kiaknázhassam a 64bites procimban rejlő lehetőségeket. Mielőtt felraktam volna olvasgattam róla és kiderült hogy nem igazán működik vele az Alcohol 120, meg a Daemon Tools.
    Hallot vki erről vmit, tapasztalatok?
  • Mr Manson
    RC1? nem RC2ő?
    Hányas build van kiirava?
  • Danecay
    Nekem lenne egy olyan gondom, hogy feltelepítettem az 71.84 nVIDIA Forceware-t és a DRIVER beállításoknál nem jelent meg a "FRISSÍTÉSI SEBESSÉGEK FELÜLBÍRÁLT ÉRTÉKEI" fül, ezért nem tudok képfrissítés rendelni a különböző felbontásokhoz és elindítva egy játékot, a képfrissítés visszaugrik 60Hz-re, ami nem esik túl jól. Ezek után hozzáadtam a COOLBITS 2 registrykulcsot az adatbázishoz, aminek hatására elvileg minden rejtett fül és állítási lehetőség megjelenik a driver beállításoknál, de sajnos semmi nem történt. Ezt követően elindítottam a REGEDIT-et és megkerestem az előbb hozzáadott REG kulcsokat és ekkor vettem észre, hogy 2X is szerepel az nVIDIA a [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ elérési úton, anyi különbségel, hogy ha jól emléksem az egyik egy NON 64 vagy valamilyen hasonló kulcson, "mappán" belül van, és hát a COOLBITS bejegyzéseit ide pakolta be, így a megfelelő bejegyzéseket beírtam a másik nVIDIA kulcshoz is aminek hatására meg is jelent a kívánt panel a driver beállításoknál, de sajnos hiába állítom be a megfelelő képfrissítési értéket a kívánt felbontásnak, mintha nem csináltam volna semmit, elindítva a GAME-t a MONITOR ismételten 60Hz-el bombázza a szememet.
    Másnál is megvan ez a jelenség? Mi a megoldás?
  • Danecay
    Ha jól tudom az újságos, legaláb is a PC WORLD-ős 64 BIT-es WIN RC1-es.
  • crossy104
    Egyébként van még valakinek P4 64-e? Jó lenne tapasztalatot cserélni.
  • crossy104
    Én nem találtam ott 64 bites drivert
  • Mr Manson
    www.intel.com - ott nincs?
  • crossy104
    Elnézést uraim!Van egy kis gondom.Hálás lennék ha valaki segitene.Honnan tudnék leszedni ABIT AA8 Intel 925 alaplaphoz 64.bit drivers-t?Vagy egyáltalán Intel lapokhoz 64.bit. drivert?Előre is köszönöm!
  • Mr Manson
    ez csak RC2, pár bug javitás
  • ent
    Vagy inkább nyugodtabban tegyem fel az újságos verziót? A béta és e között mi valójában a különbség. mi nincs és mi van benne!!!
  • ent
    LOL
  • CUCLI
    wanadoo.try.hu
  • ent
    Mondjatok egy jó x64 lelőhelyet (winxp)!!!!
  • Mr Manson
    ezeket a jatékfejlesztüknek kell megoldani nem az MSnek
  • bazza
    Én szivesen feltenném, de nem a játékok miatt...egyébként biztos lesz majd sok 32bites gémhez 64bites peccs, hogy legalább elinduljanak az x64-es win alatt.
  • crossy104
    Én nem tudom, morcos lettem a játék miatt ezért leszedtem.Felteszem ha LESZ 64 bites játék.Addig semmi sem használja ki! SZERINTEM!
  • Anakin13
    hali! ezt a filedisket hogy kell működésre bírni? mert ha elindítom az exe-t nem történik semmi!!! :( pls help!!!
  • bazza
    Egyébként maga a windows, a rendszer gyorsabb a 32bitesnél, szóval eltűnt a híres windows lassúság?
  • bazza
    és ezekre várható vmiféle peccs? Mármint a játékinkompatibilitási zavarok megoldására...
  • CUCLI
    splinter cell 3 nem megy x64en. ha teheted tegyél fel még egy 32bitet xp-t. én is felraktam miatta :D
  • crossy104
    Egyébként 3D2005-ben ugyanazt a pontot csinálta mint 32 bitben/ 5700pont /.
  • crossy104
    NVidia kártyám van.Semmi gond nem volt vele.Felismert mindent nálam, alaplap,hanghártya,Nvidia kártya,stb.Én azért szedtem le, mert Silent Hunter 3 csak 32 biten hajlandó menni.És ez nálam nagyon nagy baj
  • bazza
    és tényleg "annyival" gyorsabb?
    egyébként milyen kompatibilitási problémák vannak vele?
    Így ahogy nézegettem a topicot, tényleg nem megy föl rá az nvidia driver? meg nem ismer fel vinyókat? Szóval mire lehet még számítani ezeken kívül? :))
  • Mr Manson
    virtual driver leiras
  • Mr Manson

hehe... alakul.. jobb alsó sarokban a build
  • Mr Manson
    igy is már szépen fut
    hát az angol 25.én jön, gondolom a magyar 1-2hónap
  • bazza
    egyébként szerintem még várjatok min. egy hetet mígy felteszitek, addig csak megdobnak pár peccsel...
  • bazza
    ööö lehet volt már, de mikor jön ki magyarul?