Próbaútra készül a felfújható űrhajó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ffenébe! Reméltem, én mondhatom ki elsõnek, de tényleg így van. Na, most mondjátok, hülyeséget találtak ki akkor? És az a rész, amikor úszott, meg repült a kocsi? A repülõ autót is MZ/X küldte, Aladár rokona. Túl sok Mézgát néznek ezek az amcsik! 😄 Ja, és annyit még, hogy ismerek egy élõ Stephen Huffnagelt!! Ez komoly! ..Ez KÉSZ!

Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Nem az elkapó módszer mondott csõdöt, hanem az ejtõernyõ(nyitó automatika).
Nagy kár. 😞
Nagy kár. 😞
Azért ez annyira nem vicces...
#11: hehe, CNN-en mutatták, nem nyílt ki az ernyõ és félig belefúrodott a sivatagba 😊
helivel, ezt en sem ertem, a rotor felulrol is alulrol is suck lenne. Esetleg valami haloval probaltak?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem sikerült nekik, becsapódott, megsemmisült. 😊
Amúgy a DaVinci is ilyen felfújható géppel próbálkozik X-prize ügyben, szóval ha ez mûködik, nekik is megnõnek az esélyeik.
Amúgy a DaVinci is ilyen felfújható géppel próbálkozik X-prize ügyben, szóval ha ez mûködik, nekik is megnõnek az esélyeik.
hát az a napilap eléggé le van maradva...
http://sg.hu/cikk.php?cid=32195
http://sg.hu/cikk.php?cid=32195
sztem akkor is elég nagy proli módszer 

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
Ja, teszem hozzá, hogy ugyanezzel a módszerrel több száz légkörbe "dobott" kémfilmet (kém mûholdakból) kaptak el az USA pilótái, a különbség annyi volt, hogy ott repülõgépet használtak erre a célra. A leereszkedõ tárgy )itt napszélminta) egyébiránt ejtõernyûvel érkezik, nem szabadesés közben kell elkapni.
Ja, az gondolom érthetõ, hogy a kémfotókat tartalmazó csoagot miért ezzel a módszerrel szedték össze?
Ja, az gondolom érthetõ, hogy a kémfotókat tartalmazó csoagot miért ezzel a módszerrel szedték össze?
ez tényleg LOL.szupernagyi NASA gépe 😄
A linux pingvin mikor kinézett a windows-on annyit mondott: a kurva de bugos átlátok rajt
LOL!
naon igaz télleg baromira le vagyunk maradva
égbõl potyogó dolgokat helivel elkapni?
naon igaz télleg baromira le vagyunk maradva
égbõl potyogó dolgokat helivel elkapni?

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
Helikopterrel elkapdosni egy légkörbe érkezõ tárgyat zuhanás közben? LOL 

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
elkeserítõ, hogy le vagyunk maradva a sci-fi-írók fantáziájától 😞
az elõbb olvastam egy napilapban, hogy érkezik egy ûrszonda, ami naprészecskéket gyûjtött mostanában, és dobja be a csomagot a légkörbe. helikopterekkel próbálják meg elkapdosni, mert ha becsapódik, megsemmisül. remélem, valaki filmre veszi 😊
az elõbb olvastam egy napilapban, hogy érkezik egy ûrszonda, ami naprészecskéket gyûjtött mostanában, és dobja be a csomagot a légkörbe. helikopterekkel próbálják meg elkapdosni, mert ha becsapódik, megsemmisül. remélem, valaki filmre veszi 😊
Tényleg😊 Mi voltunk az elsõk😊 Jobban mondva Aladár😄