Próbaútra készül a felfújható űrhajó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A ffenébe! Reméltem, én mondhatom ki elsõnek, de tényleg így van. Na, most mondjátok, hülyeséget találtak ki akkor? És az a rész, amikor úszott, meg repült a kocsi? A repülõ autót is MZ/X küldte, Aladár rokona. Túl sok Mézgát néznek ezek az amcsik! 😄 Ja, és annyit még, hogy ismerek egy élõ Stephen Huffnagelt!! Ez komoly! ..Ez KÉSZ!

Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"

Nem az elkapó módszer mondott csõdöt, hanem az ejtõernyõ(nyitó automatika).

Nagy kár. 😞
Azért ez annyira nem vicces...

#11: hehe, CNN-en mutatták, nem nyílt ki az ernyõ és félig belefúrodott a sivatagba 😊
helivel, ezt en sem ertem, a rotor felulrol is alulrol is suck lenne. Esetleg valami haloval probaltak?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

kicsy
Nem sikerült nekik, becsapódott, megsemmisült. 😊
Amúgy a DaVinci is ilyen felfújható géppel próbálkozik X-prize ügyben, szóval ha ez mûködik, nekik is megnõnek az esélyeik.

hát az a napilap eléggé le van maradva...
http://sg.hu/cikk.php?cid=32195

SuD
sztem akkor is elég nagy proli módszer

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

Ja, teszem hozzá, hogy ugyanezzel a módszerrel több száz légkörbe "dobott" kémfilmet (kém mûholdakból) kaptak el az USA pilótái, a különbség annyi volt, hogy ott repülõgépet használtak erre a célra. A leereszkedõ tárgy )itt napszélminta) egyébiránt ejtõernyûvel érkezik, nem szabadesés közben kell elkapni.
Ja, az gondolom érthetõ, hogy a kémfotókat tartalmazó csoagot miért ezzel a módszerrel szedték össze?
ez tényleg LOL.szupernagyi NASA gépe 😄

A linux pingvin mikor kinézett a windows-on annyit mondott: a kurva de bugos átlátok rajt

SuD
LOL!
naon igaz télleg baromira le vagyunk maradva
égbõl potyogó dolgokat helivel elkapni?

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

pilóta
Attól függ, hogy a helikopter zuhan, vagy a tárgy 😊)

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

Esrohnoil
Helikopterrel elkapdosni egy légkörbe érkezõ tárgyat zuhanás közben? LOL

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

elkeserítõ, hogy le vagyunk maradva a sci-fi-írók fantáziájától 😞

az elõbb olvastam egy napilapban, hogy érkezik egy ûrszonda, ami naprészecskéket gyûjtött mostanában, és dobja be a csomagot a légkörbe. helikopterekkel próbálják meg elkapdosni, mert ha becsapódik, megsemmisül. remélem, valaki filmre veszi 😊

Tényleg😊 Mi voltunk az elsõk😊 Jobban mondva Aladár😄
sz4bolcs
Mézga Aladár 😄DD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.