16
-
DBM #16 A ffenébe! Reméltem, én mondhatom ki elsőnek, de tényleg így van. Na, most mondjátok, hülyeséget találtak ki akkor? És az a rész, amikor úszott, meg repült a kocsi? A repülő autót is MZ/X küldte, Aladár rokona. Túl sok Mézgát néznek ezek az amcsik! :D Ja, és annyit még, hogy ismerek egy élő Stephen Huffnagelt!! Ez komoly! ..Ez KÉSZ! -
jeec #15 Nem az elkapó módszer mondott csődöt, hanem az ejtőernyő(nyitó automatika).
Nagy kár. :( -
mrzool #14 Azért ez annyira nem vicces... -
FTeR #13 #11: hehe, CNN-en mutatták, nem nyílt ki az ernyő és félig belefúrodott a sivatagba :) -
nenad #12 helivel, ezt en sem ertem, a rotor felulrol is alulrol is suck lenne. Esetleg valami haloval probaltak? -
#11 Nem sikerült nekik, becsapódott, megsemmisült. :)
Amúgy a DaVinci is ilyen felfújható géppel próbálkozik X-prize ügyben, szóval ha ez működik, nekik is megnőnek az esélyeik. -
Cat #10 hát az a napilap eléggé le van maradva...
http://sg.hu/cikk.php?cid=32195 -
#9 sztem akkor is elég nagy proli módszer -
jeec #8 Ja, teszem hozzá, hogy ugyanezzel a módszerrel több száz légkörbe "dobott" kémfilmet (kém műholdakból) kaptak el az USA pilótái, a különbség annyi volt, hogy ott repülőgépet használtak erre a célra. A leereszkedő tárgy )itt napszélminta) egyébiránt ejtőernyűvel érkezik, nem szabadesés közben kell elkapni.
Ja, az gondolom érthető, hogy a kémfotókat tartalmazó csoagot miért ezzel a módszerrel szedték össze? -
Cyrus1984 #7 ez tényleg LOL.szupernagyi NASA gépe :D -
#6 LOL!
naon igaz télleg baromira le vagyunk maradva
égből potyogó dolgokat helivel elkapni? -
#5 Attól függ, hogy a helikopter zuhan, vagy a tárgy :)) -
#4 Helikopterrel elkapdosni egy légkörbe érkező tárgyat zuhanás közben? LOL -
rolika #3 elkeserítő, hogy le vagyunk maradva a sci-fi-írók fantáziájától :(
az előbb olvastam egy napilapban, hogy érkezik egy űrszonda, ami naprészecskéket gyűjtött mostanában, és dobja be a csomagot a légkörbe. helikopterekkel próbálják meg elkapdosni, mert ha becsapódik, megsemmisül. remélem, valaki filmre veszi :) -
bandia #2 Tényleg:) Mi voltunk az elsők:) Jobban mondva Aladár:D -
#1 Mézga Aladár :DDD