95
Az olimpia hivatalos játéka
-
#95 Húúú de rég írtak már ide. Nekem is megvan a játék, naggyon jó :)
-Nagyon sok 64(!) országgal lehetünk, miközben az újjabbakal nem.
-Játékmódok: Lehet egyedül gyakorolni de többen is, akár világbajnokságot is lehet.
Sajnos pár sportág nem olyan könnyű.
Úszás: legjobb egyénim, 2. hely,
Skeet: uccsó
Súlyemelés: uccsó, 230 kg-nál több nem jött össze. -
mateees #94 HY vki nemtudja honnan lehet letölteni??mert én még seholsem találtam meg
-
Csabeszonovits #93 Én is letöltöttem a RELOADED-et de amikor elindítom és rámegyek a játéklehetőségekre a menüben nem adja be a képet hanem kilép és hibát jelez! Mi lehet a Probléma? Patchet vagy javítás tudok vhonnan leszedni hozzá? -
#92 Nekem tetszik a game de azért új újjak sem ártanának hozzá. -
#91 akkor inkább le se töltöm :))) -
Since #90 emlékszem még commodoron volt a sumer games nevezetű játék..a joyt kellett ránigálni jobbra balra illetve le fel hogy fusson a fószer :-) nemis tudom miért kértem apámtól mindig joyt :-) -
donpedro #89 Tönkre kell tenni, bár van egy-két újítás is. (A magasugrás irányítása pl. nagyon ötletes) -
#88 csak 1 kérdés akinek megvan: itt is tönkre kell tenni a billentyüket vagy váltosztattak valamit a 2000-eshez képest :xD -
Since #87 directx9 kel neki, talán azt hiányolja... -
#86 Hát, én nem tudom...
Nekem indításnál kiírja, hogy d3d9.dll nem található, újratelepítés segíthet.
Nekem is a reloaded-verzió van, és valamit ír a readme a cd-ről, de teljesen nem világos. Lehet gond, hogy Daemon Tools-szal nyomom?
Szeretnék már játszani bazz...
HELP!! -
#85 Azt néztem hogy kár itt nincs ilyen hogy egyszerre nyolcan lehet nyomni, mint Sydnybe. -
donpedro #84 Befejztem minden számot, és csak 3-at nem tudtam megnyerni, a 100 pillangót (2. hely - itt már eléggé kész volt a karom :)), a súlyemelést (5. hely - itt meg pláne :)), és skeetlövést (5. hely).
A skeet elég nehézre sikerült, 17 ponttal alaposan le voltam maradva az elejétől, pedig ezt sem volt egyszerű elérni. -
donpedro #83 Közben úgy döntöttem, hogy végigmegyek az összes számon, hogy megnézzem milyen eredményeket lehet produkálni. 200-on 19.31-el sem tudtam nyerni (1 századdal kaptam ki), 400-on viszont világcsúccsal nyertem (43.06). Ez is nagyon szoros verseny volt, 8 századdal vertem meg a 2. helyezettet. -
donpedro #82 Üdv, nektek milyenek az eredményeitek? Nekem eddig asszem csak súlylökésben jött össze a világcsúcs, 23.91-el. 100-on 9.91-et futottam, de asszem benne maradt néhány század, volt egy kis holtpontom 70 méter körül. -
#81 Kiírja hogy Breath!! minnél hamarabb meg kell nyomnod az action gombot akkor vesz leveget és a speed is fent marad!
Én így uszok nagyon jókat! -
#80 qrvanagy jatekelmeny ha tobben jaccatok, :PPPPPPPPP -osztom!!!
Nagyon jó úgy!!
Kár hogy multi nincs benne! -
Acorp02 #79 Csao!
Velemeny: + qrvanagy jatekelmeny ha tobben jaccatok, egesz jo grafika, sok sportag amik jol kidolgozottak
- nincs semmi korites a gameba... se intro, se himnusz, se edzesek es ez qrvaszar sydney hez kepest... kar erte...
Ezzel szemben azonban mindenkinek ajanlom mer jo moka :D -
jeno16 #78 nekem nem jőn beeee vagyis akkor inditja ujra a gépet mikor rámek vmire pl. futás meg ezek hirtelen ujraindul a game segitsetek -
#77 Én megacitys dvd-ripest szedem! szerintetek az is jó lesz? -
#76 Ilyen a game szerintem és sztem érdemes leszedni. -
#75 Biztos jó a képek alapján! -
#74 Na milyen a game?ilyen=vagy ilyen=
Érdemes leszedni? -
#73 Nah ha valaki rájöt uszásba hogy lehet nagyon jó helyezést elérni az lplease írja le nekem köszi szépen. -
#72 De állat! Működik az én verziommal is. Nem kell leszednem az ujjat. Csak megcrackeltem és király. Csak kilépett mert kevés a virtuális memóriám. -
#71 Athens 2004 (c) Eidos Interactive NOGRP 24x50 MB Innét szedtem: http://wandoo.try.hu/ -
#70 Honnét szedted? Mi a teljes neve? Mint pl ez csak a tiedét mondjad! Athens.2004.CLONEDVD-CXZiSO -
#69 köszi a segitséget! -
#68 Egyébként szerintem vagy rosszul van megirva a garafikai motor vagy nincs optimalizálva mert nekem futásánál és úszásnál ahol sok versenyző van a képpen nagyon beszaggat. :( -
#67 Na most már csak azt szeretném tudni, hogy van e benne rejtett sportág és ha gyözök az adot nemzettel a himnuszt lejhátsza e? Idági csak 2-3 helyeim voltak. :( -
#66 müködik a törés... isten vagy!!!!!!! köszi -
#65 Nem tudom. Nekem már a tört verzió van leszedve. Egy próbát megér két féle törés is van fent. -
#64 Athens.2004.CLONEDVD-CXZiSO
Ehez. -
#63 Tehát a régi verzióhoz ez is jó? -
#62 Leszedhető innét: http://www.gameburnworld.com -
#61 aki leszedte a javitott változatot lenne olyan szives feltenni valahová a crackelt exe-t?:) jó lenne, köszi! -
#60 hali... valaki nem tud valami crackot ehez a gammához?? sehol sem találok hozzá.. a reloaded release-ből kéne nekem a crack...
nincs meg valakinek??
-
zsotesz #59 Nekem ma lett meg a játék, szerintem nem rossz, bár a ps2-es verzióban volt torna, gyűrű, nyújtó is. A pc-s verzióból ezek szerint kimaradt? -
#58 - ATHENS 2004 v1.0 ENG NO-CD FILES -Thanks -Hamster-
Ez nem jó a régi verzióhoz? Csak hogy ne kelljen megint leszeni. -
#57 Aki leszedte majd illeszen be képeket. -
#56 nekem a régi verzió van meg, és nem tudom letölteni az javitottat. de vajon nincs crack a régihez hogy elinduljon?