95
Az olimpia hivatalos játéka
-
#55 Én FTP - ről szedem. -
Petya777 #54 Honnan? Mikor rakjákm fel a warezcenterre? -
#53 Nah én el is kezdtem most tölteni. Remnélem reggelre lejön, és jó is lesz. -
#52 Na ez is kijött: 2004-11-03 Athens 2004 (c) Eidos Interactive NOGRP 24x50 MB 5.1 -
#51 Nem hát, egszerűen szar, nemtudom mi a baja. -
#50 basssus tényleg jó lenne valami megoldást találni erre , mert én is nagyon kívácsni a játékra... felírtam én is DVD-re de b.szik elindulni... De ahogy elnézem itt még senkinek nem indult el... :P -
blazini #49 Valami más? -
Since #48 kidobni szemetesbe :) -
blazini #47 Hi!
Crack létezik hozzá?
Kéri az eredeti DVD-t. Kiírtam szépen, de így sem jó!
Mit lehet csinálni? -
atibacsi1977 #46 Hi! Csak kérdezném hogy milyen sportágak szerepelnek a játékban? -
mekszp #45 Akkor ezt bebuktuk srácok? Vagy tud vki vmi megoldást? Én azért kiváncsi lennék a játékra..szerintem nem lehet rossz...vagy nem vágom. -
Beepee #44 és lehet már tudni vmit rendes verzióról? -
Since #43 hát közel 80%nak nem mükszik a game, hiába írják fel dvd-re... -
Beepee #42 Most akkor mi van? Mert nekemmár 60% lejött. Akkor ne is folytassam a letöltést? -
Since #41 nforce fórumában azt írják, hogy valamilyen speciális dvd íróval megy csak a játék, ez lol -
#40 Én mindent kiprobáltam, de nemtudok játszani a játékkal. Megvárom még lesz egy másik változat. -
#39 én is feltettem de nem jó ???????????? -
#38 Hát én most elkezdtem kiírni ezzel a Blindwritwrrel, majd kiderül igy jó lesz - e. -
Since #37 cd-s változat kéne, biztos hogy majd jön valamikor és nem lesz ilyen gond -
#36 nekem is ugyanazt a szart irja ki!!!!akkor most mi van?olvastam az info fájlt ! -
#35 Igen csak én leszedtem egy Blind Writot és az meg szar az is ki ír valamit. Mostmár tele van a f...om -
Since #34 ha elolvastad volna az nfo fájlt, akkor ott írják benne, hogy a legújabb blindwrite progival kell írni asszem :-) -
#33 Figy neked milyen formatumba van a fájl ? ( nekme valami nemtom mi és az alcohol nem ismeri fel) -
#32 ja alcohollal irtam ki!!!2* sebességel -
#31 ezt irja ki!!! -
#30 -
#29 na én kiirtam dvd-re és nem jött be! -
Since #28 Jah én is a játék letöltése után olvastam el, és meglepődtem :-) Pedig kiváncsi lettem volna rá...Lesz belőle cd-s változat? -
#27 Áhhhhh elolvastam a readme-t.... Fel kell írni DVD-re... hát az nekem bajos lesz, mert nincsen... azért ez így érdekes... most mi a szart csináljak? nemigaz hogy nem lehet mountolva játszani... -
#26 NEkem is conflictot ír ki az emulator progival úgyhogy ha valaki tudja a megoldást akkor legyen szíves szóljon nekem :)))
Köszi! -
Since #25 Nekem cdés változat kéne mrt nincs dvd íróm, sőt, még cdíróm sincs, beszart :) -
#24 http://bithumen.tx.hu/details.php?id=378 (magyar torrent cím) LETÖLTHETŐ -
#23 hali probáltátok már ugy hogy például a daemon-nál hogy kiveszitek hogy nincs virtuális meghajtó? én sajna még dolgozok de ha hazamegyek akkor kiprobálom vagy netán tudok kezdeni a gameval valamit akkor beirom ide.
-
#22 Majd megprobálom, hogy kiíromegy RW - re és ha azjó utánna már rendesre is lehet. -
sorted #21 szte probáld uj alcohollal..1.9.X -
#20 Azt szedtem le és annál írja ki telepítés után. ( Nemtom nem - e az a baj hogy nincs kiírva, hanem Daemon Toolsos) -
sorted #19 De fent van dvd-s változatban...clonedvd... -
#18 Persze feltelepítettem és ha le akarom hívni akkor írja ki. -
#17 Én leszedtem egy változtatot, de ezt írja ki: conflict with Disc Emulator Software detected. Szerintetek mi lehet a baj ? -
#16 Kijött már, emberek? Okt. 12-re ígérték, de egyelőre sehol...