95
Az olimpia hivatalos játéka
  • Maxi
    Én FTP - ről szedem.
  • Petya777
    Honnan? Mikor rakjákm fel a warezcenterre?
  • Maxi
    Nah én el is kezdtem most tölteni. Remnélem reggelre lejön, és jó is lesz.
  • grebber
    Na ez is kijött: 2004-11-03 Athens 2004 (c) Eidos Interactive NOGRP 24x50 MB 5.1
  • Maxi
    Nem hát, egszerűen szar, nemtudom mi a baja.
  • RemX
    basssus tényleg jó lenne valami megoldást találni erre , mert én is nagyon kívácsni a játékra... felírtam én is DVD-re de b.szik elindulni... De ahogy elnézem itt még senkinek nem indult el... :P
  • blazini
    Valami más?
  • Since
    kidobni szemetesbe :)
  • blazini
    Hi!
    Crack létezik hozzá?
    Kéri az eredeti DVD-t. Kiírtam szépen, de így sem jó!
    Mit lehet csinálni?
  • atibacsi1977
    Hi! Csak kérdezném hogy milyen sportágak szerepelnek a játékban?
  • mekszp
    Akkor ezt bebuktuk srácok? Vagy tud vki vmi megoldást? Én azért kiváncsi lennék a játékra..szerintem nem lehet rossz...vagy nem vágom.
  • Beepee
    és lehet már tudni vmit rendes verzióról?
  • Since
    hát közel 80%nak nem mükszik a game, hiába írják fel dvd-re...
  • Beepee
    Most akkor mi van? Mert nekemmár 60% lejött. Akkor ne is folytassam a letöltést?
  • Since
    nforce fórumában azt írják, hogy valamilyen speciális dvd íróval megy csak a játék, ez lol
  • Maxi
    Én mindent kiprobáltam, de nemtudok játszani a játékkal. Megvárom még lesz egy másik változat.
  • magus755
    én is feltettem de nem jó ????????????
  • Maxi
    Hát én most elkezdtem kiírni ezzel a Blindwritwrrel, majd kiderül igy jó lesz - e.
  • Since
    cd-s változat kéne, biztos hogy majd jön valamikor és nem lesz ilyen gond
  • magus755
    nekem is ugyanazt a szart irja ki!!!!akkor most mi van?olvastam az info fájlt !
  • Maxi
    Igen csak én leszedtem egy Blind Writot és az meg szar az is ki ír valamit. Mostmár tele van a f...om
  • Since
    ha elolvastad volna az nfo fájlt, akkor ott írják benne, hogy a legújabb blindwrite progival kell írni asszem :-)
  • Maxi
    Figy neked milyen formatumba van a fájl ? ( nekme valami nemtom mi és az alcohol nem ismeri fel)
  • magus755
    ja alcohollal irtam ki!!!2* sebességel
  • magus755
    ezt irja ki!!!
  • magus755
  • magus755
    na én kiirtam dvd-re és nem jött be!
  • Since
    Jah én is a játék letöltése után olvastam el, és meglepődtem :-) Pedig kiváncsi lettem volna rá...Lesz belőle cd-s változat?
  • RemX
    Áhhhhh elolvastam a readme-t.... Fel kell írni DVD-re... hát az nekem bajos lesz, mert nincsen... azért ez így érdekes... most mi a szart csináljak? nemigaz hogy nem lehet mountolva játszani...
  • RemX
    NEkem is conflictot ír ki az emulator progival úgyhogy ha valaki tudja a megoldást akkor legyen szíves szóljon nekem :)))

Köszi!
  • Since
    Nekem cdés változat kéne mrt nincs dvd íróm, sőt, még cdíróm sincs, beszart :)
  • Sil3nt
    http://bithumen.tx.hu/details.php?id=378 (magyar torrent cím) LETÖLTHETŐ
  • magus755
    hali probáltátok már ugy hogy például a daemon-nál hogy kiveszitek hogy nincs virtuális meghajtó? én sajna még dolgozok de ha hazamegyek akkor kiprobálom vagy netán tudok kezdeni a gameval valamit akkor beirom ide.
  • Maxi
    Majd megprobálom, hogy kiíromegy RW - re és ha azjó utánna már rendesre is lehet.
  • sorted
    szte probáld uj alcohollal..1.9.X
  • Maxi
    Azt szedtem le és annál írja ki telepítés után. ( Nemtom nem - e az a baj hogy nincs kiírva, hanem Daemon Toolsos)
  • sorted
    De fent van dvd-s változatban...clonedvd...
  • Maxi
    Persze feltelepítettem és ha le akarom hívni akkor írja ki.
  • Maxi
    Én leszedtem egy változtatot, de ezt írja ki: conflict with Disc Emulator Software detected. Szerintetek mi lehet a baj ?
  • szanics
    Kijött már, emberek? Okt. 12-re ígérték, de egyelőre sehol...