1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • guardian hero
    Nálam maxon van a látótáv, csak eltakarta a szarvast valami nád. A lovas hunt jól hangzik, már kinéztem magamnak azt a régi mordályt, szép darab :). Megyek gyűjtök lóra!
  • FREAK
    bug game hunter lol :D

azt is kipróbálhatjuk, bár szvsz bénábbak benne az állatok (főleg a mozgás), és a fegyver is néha furcsán hord
  • FREAK
    Rocky Mountain Trophy Hunter Adventures 2003 :)
  • Duddits
    És ez melyik játék amelyikkel játszotok?
  • FREAK
    hű ez szép vadász-sztori volt :D

amúgy az elején ki lehet választani, hogy hol akarsz kezdeni, csak mivel erről nem tudtunk, nem beszéltük meg, így középre raktam magam, de végül is jól jött ki

tényleg a második lövésed talált, jól nézett ki, ahogy leterítette a futó bikát (látótávolság nincs levéve nálad? nálam olyan 85% körül lehet, és tisztán láttam, bár tényleg közelebb voltam hozzá vagy 30 méterrel)

mellesleg legközelebb nem ártana megbeszélni, hogy hol és mire megyünk, mert akkor úgy cuccolunk, de a hajtóvadászat sem hülyeség, ha legalább négyen vagyunk.... ketten terepjáróval hajtanak, ketten pedig mondjuk egy tóparton várják a csapdába került vadakat magaslesen vagy sátorban, esetleg egy magaslaton

de amit feltétlenül ki kell próbálni az egy lovas hunt a régi puskával, minden cucc nélkül!!
  • cSuwwi
    nekem megvan. esetleg 9 után megpróbálhatjuk
  • Since
    Megvan valakinek a Cabelas bug game hunter 2005ös verziója? esetleg nyomhatnánk egyet multiban
  • guardian hero
    Jó kis vadászat volt :). Alaszkát választottam helyszínül. Sajnos kifejezetten kooperativ mód nincs, így a gép külön helyekre rakott minket. Elkezdtünk autókázni egymás felé, persze sikerült belehajtanom egy rénszarvascsorda közepébe. Ez kapóra jött Freak-nek, mert mire odaértem hozzá, már egy rénszarvas teteme fölött mosolygott elégedetten - ez aztán a bemutatkozás! :)
    Elég sokat mászkáltunk, de a vadak elkerültek minket. Freak szarvasbőgést utánzott, én meg medvét próbáltam csalogatni, de csak a tavon úszkáló vadludakban gyönyörködhettünk. Miközben állunk a tóparton, egyszer csak észreveszem, hogy Freak meredten figyel a másik irányba. Követve a tekintetét egy gyönyörű karibut fedeztem fel, amelyik épp kiúszott a tóból, és készült eltűnni a nádasban. Freak azt hitte, hogy rénszarvast lát, és mivel már elhasználta a jegyét, nem lőtt rá. Én az első lövésemmel szerintem csak megijesztettem, de még egy másodikat is utánaküldtem, bár ekkor már nem sokat láttam belőle. Freak viszont nagyon örült, nem értettem, de ő már látta, hogy sikerült kifektetnem a vadat. Hát ennyi volt első vadászkalandunk, remélem leszünk még többen is :)
    Ja, és 384-es ADSL-ről kettőnknek gond nélkül tudtam hostolni.
  • FREAK
    nem mintha a terepjáró nem vált volna be, pont az orrom elé hajtotta a rénszarvast :D
  • FREAK
    amúgy legjobb lenne lóval hajtani a vadat, de az elég drága, mindenesetre érdemes rá gyűjteni, gyors, csendes és alig zavarja a vadakat
  • FREAK
    YEAH!

A multiban lőtt vad hozzáadódik a karakter campaign eredményéhez!! KURVAJÓ! :D

thx a szervert, g.hero, majd még folytatjuk!
  • guardian hero
    Küldtem privátba IP-t, mindjárt indítom a szervert, és akkor kipróbálhatjuk!
  • cSuwwi
    nekem egy 900-as duronom van mx400-al, és a Big Game Hunter 2005 ahhoz képest jól néz ki. low-al telepítettem, de egy kis finomhangolással egész jó lett.
  • FREAK
    512 de hálózatból.... nemtok szervert csálni
  • guardian hero
    Milyen neted van? Nekem 384-es ADSL...
  • Duddits
    Melyik a legjobb? Létszi úgy nézzétek hogy amelyik elindul egy Geforce 2-n az a jobb között legyen.
    Cabelas Big Game Hunter 2005
    Cabelas Deer Hunt 2005 Season
    Rapala Pro Fishing
  • FREAK
    nekem ok, most vettem új puskát, lőttem egy rénszarvast meg egy farkast, mindkettőt 154 méterről scope nélkül
  • cSuwwi
    OFF
    egy online rádió hetente jelentkező műsorának a neve
    Armin van Buuren - A State of Trance (ASOT)
    2 órás, csütörtökönként van, már jóideje meghallgatom.
    ON

Ezért ha lesz vadászat, akkor holnap benne vagyok :)
  • Caterpillar
    Hát amíg nincs TH addig marad a HU 3 NAGYON tetszik! Bár még nem lőtem semmit de próbálkozom! :DD
  • guardian hero
    ASOT? Az mi, ha nem vagyok túl indiszkrét?
  • cSuwwi
    ha összejön, akkor a holnap esti partiba én is jelentkeznék (feltéve, ha beférek)

ma este nem jó, mert 8-kor kezdődik a heti ASOT. az fontosabb :)

remélem összejön, jó szórakozást ;)
  • guardian hero
    Megpróbálkozunk egy multi vadászattal? Mondjuk este 8-tól?
  • Caterpillar
    THX!
  • guardian hero
    Tedd fel légyszíves, mert ahova én tettem, onnan törlődtek valamiért...
  • Caterpillar
    Hát g hero már feltette csk épp nem jó a link vagy nem tom de nem megy!
  • Anee
    Uff véletlenül tényleg rossz filet töröltem....Feltegyem újra őket?
  • FREAK
    jó buli scope nélkül, elég jó a célzás, figyelni kell, milyen távra van belőve a puska
  • guardian hero
    Eddig négy vadat ejtettem, és mind clean volt :). Igaz, scope-al nyomtam, de csak a leggagyibb négyszeresre futotta. Megpróbálom majd nélküle is, köszi a tippet!
  • guardian hero
    Azért nem semmi, tizenegynehány embert megevett úgy, hogy nem tűnt fel senkinek :). Nálunk meg hajtóvadászat indul, ha néhány gyerek tigrisnek néz egy vizslát :).
  • FREAK
    figyelj a bónuszokra, scopeless, clean stb

én speciel nem is szeretem a távcsövet, most pl. kecskét cserkésztem be sík területen :D
  • FREAK
    asszem Master Hunter a legvégső osztályozás, anno addig jutottam, az utolsó állat, amit le tudtam vadászni a puma volt

már mindenem megvolt, csak az nem, de az elektronikus csalit beszopta :D
  • mikike
    képeket pls
  • Caterpillar
    Én is!
  • CS@
    Egy kicsit OFF de azért belefér :
    Úgy tűnik lelőtték a világ egyik legnagyobb Grizzli medvéjét.
    A csatolt fényképeket egy fiatal erdész készítette, aki az Alaskan Forest Service alkalmazottja Alaska és British Columbia területén.
    Az erdész szarvas vadászatra készült és medvére talált. A Grizzli meglátta őt és 50 méteres távolságból támadásba lendült.
    Az erdész kilőtte a tár tartalmát (3 töltény; 7 mm Remington Magnum) a medvére, amely kb. 5méteres távolságban esett össze,
    ekkor még élt, így az erdész újabb lövésekkel tette ártalmatlanná közvetlen közelről. A Grizzli súlya 727 kg, és a hossza 3.8 méter volt.
    Az elejtés színhelyétől megtalálták a vackát tízegynéhány ember maradványaival, úgy tűnik emberekkel táplálkozott.

• guardian hero
    Tovább gyarapítottam a trófeagyűjteményem: Alaszkában két szarvast is lőttem (az egyik jávor volt).

• cSuwwi
    Vígasztaljon a tudat, hogy én is most játszottam vele előszőr :)
  • guardian hero
    Este jó lenne megpróbálni a multit :).
  • guardian hero
    Kipróbáltam a TH2003-at, nagyon tetszik! Tök jó, hogy van benne karrier mód, meg karakterfejlődés. Rögtön az első vadászatomon lőttem egy feketemedvét és egy farkast. Előbbit egy medvecsalogató síppal akartam közelebb csalni, de ez annyira jól sikerült, hogy rám támadt. Szerencsére egy jól irányzott lövéssel elintéztem. A farkasnál is bónuszpontot kaptam a tiszta találatért. Mintha kicsit jobban kezelné a játék a találatokat, mint a HU3 - abban elég súlyosnak látszó sebekkel is vígan rohangásznak az állatok, nem könnyű egy lövéssel ölni. Most van megint 1000 dolcsim, ebből veszek egy tragacsot, meg egy GPS-t.
  • FREAK
    na sétáltam egyet a ködben, rálőttem egy caribou-ra és egy macira, de elhúzták a vérző belüket a rohattak!

remélem, a multiban lovas buli lesz :D

amúgy rosszul emlékszem, hogy voltak benne kézilőfegyverek? most nem találkoztam velük
  • guardian hero
    Küldetem privit.