1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
Caterpillar #210 Hááát nem tudom én Kecskeméti srácokkal is jáccom és ilyen 40 -es pingjeim vannak... Nem töltött valamit a géped/ő gépe?? -
Since #209 cabelas big game hunter 2005 van meg, te is azt töltöd? -
#208 a pingről annyit, hogy 512/128-as Ax Dsl-em van
Since tőlem kb. 5 km-re lakhat (mint kiderült), nem tudom számít-e valamit, de 160-as pingje volt. nekem localhoston 80-as.
ha többen leszünk, lehet, hogy még több lesz :/ -
Caterpillar #207 ?? -
Since #206 Cater nekem csak a 2005ös verzió van meg... -
#205 ketten is jó volt, de többen kéne szerintem is kipróbálni :) -
Since #204 :) hát igen ilyen a vadászok élete :) -
Caterpillar #203 Ezer hála már csak az uccsó van! Még 10 perc...
Akkor holnap bighunt?
Pinghez csak annyit hogy IL-2 ben 8 ember simán tud nyomulni egy 512 -es ADSL hostal Lockon már csak 3 esetleg 4 embert bír...:/
Nekem 512-es van de router mögül szal én sajna nem tudok hostolni! :((( -
#202 jaja, több kecskét, is.
elöszőr pumára? volt engedélyünk -> csak kecske volt
majd kecskére vettem, erre többnyire pumák voltak... :/
-
#201 Lőttetek valamit? :) -
Since #200 figyu végülis nemolyan vészes, én tudok 100as 200as pinggel játszani...többen kéne kipróbálni hogy hanyas a ping -
#199 huh :)
ez nagyon jó volt, csak 160-as pingek vannak, de még játszható :) -
Anee #198 Tényleg nem rossz cucc, kéne ilyen földi adó...vagy egy internetes rádiót is fogó hi-fi:)
Caterpillar:felmentek a törölt file-ok /azaz az utsónak 15 perc híja van/ az első elérhetőségbe. -
#197 igen, az ID&T-től veszik át az adást csütörtök esténként
www.ets-global.org <-- itt egész nap trance/dance megy, szinte egész nap ezt hallgatom :)
-
Since #196 cabelas big game hunter 2005össel nyomjuk majd most, ha érdekel üzenj privibe -
Anee #195 Trophy Hunter partyban én is benne lennék majd
Ezt a rádiót -IDT?- hogy lehet elérni???mert szeretem és le szoktam tölteni egyszerűbb lenne ha online halgatnám én is.. -
Since #194 az A csapatba gyere majd ! -
Since #193 oké freak majd máskor, szeretettel várlak :) -
Since #192 küldtem, és kreálom a cuccost :) -
#191 én sajna ma már nem tudok, de legközelebb mennék -
#190 hát csináljál, priviben küldd az ip-t, aztán tőlem mehet a hunt :) -
Since #189 CSINÁLOK SERVERT HA JÖN VALAKI -
Since #188 oké megvan.szal ki jönne gamelni? -
Since #187 próbálom le pauseolni, de nemlátom :( erre rájöttem hogy ez a parancs :-) -
#186 cmd ablakban ipconfig parancs -
Since #185 igen, de én régebbi játékokka játszom, ezért nemakartam feltenni :-) pl. a battlefield 1942 dx9essel nem megy, baromira szaggatt, ezért akartam ezt kikerülni. de inkább lövök disznókat mint embereket :-) -
Since #184 hogyis nézem meg az ipmet? -
#183 mivel DX9 engine, talán kellhet neki :D -
Since #182 ok akkor králok én, neekm is gyík de megnézzük hogy mijen :) -
#181 nekem gyík a gépem, mint már említettem, inkább csak kliens lennék ha megoldható... -
Since #180 Nekem a Cabela's Big Game Hunter 2005ös game van! -
Since #179 én biztos hogy megyek, csak hostoljon valaki -
Since #178 van hozzá, de nemraktam fel, mer minek? -
Since #177 inkább a hurrikán ami nagyon veszélyes. valószínűleg megúszod a hurrikánt, de ha szerencsétlen vagy elviszi a házadat. most gondold el....egész életeden át építesz egy házat, és egy perc alatt elviszi a hurrikán. Utána mit csinálsz? hová mész?
bocsi ez picit off volt, de ez most kijött belőlem ... -
#176 ok, tőlem mehet.
akkor hárman leszünk? :) -
#175 asszem van is hozzá DX9c, nem? -
Since #174 vazze felraktam directx9est és rezzenésmentesen megy a game. juhééééj:) -
#173 további oFf: hát ugy hallom ismerősöktől hogy pl californiábn minden héten van halálos áldozata a krokodiltámadásoknak..javára háziállatok..de néhanapján emberek is tűnnek el..főleg ugyebár részeg hajléktalanok..stb..
soha nem költöznék californiába...pókok,krokodiok,kigyók,hurrikánok:D
pedig a skateparkok..:D de nem..nem ér az ennyit nekem:D -
Since #172 Oksi állok elébe :-) -
#171 azért is jó a régi puska, mert elég gyenge, és ha egyszerre lövünk egy vadra, kis mázli is kell, hogy te lövésed ölje meg :D
viszont minden lövés után csőtisztítás, puskapor, fojtás, skuló, tömés és csak utána lőhetsz :) (remélem, ez volt az a játék)