Vadász és horgász játékok

Oldal 1 / 23Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostanában látott valaki uj vadász, vagy horgász játékot?

Torrent oldalakról biztos tudsz letölteni!

Aktív még ez a fórum?
Valaki megtudná mondani honnan tudnám letölteni teljes verzióban valamelyik Cabelas játékot.Vagy valami jó vadászós játékot (deer hunter és a hunting unlimiteden kívül)kösz.
SZIASZTOK! VALAKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI,HOGY LEHET A RAPALA PRO FISHING JÁTÉK PS2 VÁLTOZATÁBAN BEDOBNI? A VÁLASZT/VÁLASZOKAT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

hy
érdekelne hogy valaki ismeri e a virtual deep sea fishing 2 nevezetûû játékot(honnan lehetne megszerezni), esetleg ahhoz hasonlo mélytengeri horgászos játékot.
köszi mindekinek

sziasztok annyi lenne a kérdésem,hogy a Cabela's Big Game Hunter 2010 megjelent már xbox 360 ra?mert a demoja bejott de nem találom sem a boltokban sem a torrent oldalakon csak NTSC-s verziot😞

PSN ID:misi2mezei

lazán csak 2 éve irta😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

A permanent stand az egy rögzített állást jelent ami alapból ott lesz.
Hali mindenkinek ... !
Szeretném megkérdezni hogy hogy tunánk haverokkal játszani multiban a Trophy Hunter 2003-as részével ? ... Lehet hülye kérdés de pls segítsetek ... 😊 Elõre is köszi !
geci
TQ cheater
Sziasztok!

Húú, régen néztem be... lenne egy kérdésem.... Rapala Pro Fishingben fogott már valaki harcsát? Mert most ujra nyomjuk a játékot de egyszerûen nem találjuk...

Be Positive! MMO GAMER

vadászos játék
gerypapa95
honnan lehet megszerezni ?

★ G E R Y ★

hy nem tudjátok hol lehet letölteni teljes verzióban a pro duck huntingot?
valakinek megvan a full verzió???

Tesztelem a THe Hunter-t.

gerypapa95
hol lehet megvenni vagy letölteni ? érdekelne a dolog

★ G E R Y ★

w77d
tudtok ajánlani valami profi és gyönyörû horgász játékot? nem tengeri ökörködés kéne, hanem olyan style, mint pl a hazai kistavak..

Sziasztok!

Létezik olyan vadászós progi, amihez készült magyarosítás? Sokat böngésztem a fórumot, netet, de nem kaptam eddig választ a kérdésemre.

vmxtr

<#violent>
hol lehet letölteni a játékot?
aj holl lehet it játszani vazerek ja és ho llehet a huting ultimed igyen pc re letõlteni elõre is kõsz!!!
Újra indult a Fishing Simulator 2 versenyszerver!

Hungarian Fishing Team<#taps><#taps><#taps>

Desiderata
Desiderata
ezt próbálta valaki? milyen?
Pro Duck Hunting

Igenigenigen! Ez gyönyörû! the hunter

Jajj... Most néztem, hogy a Deer Hunter Tournamentet az Atlus Co. fejleszti, nem a Southlogic. Így már nem reménykedek annyira 😞

majd

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

csá
Október 12-ig kell várni, és remélhetõen megjelenik egy normális vadász játék... Aki a deer hunter szériát részesíti elõnyben a hunting unlimited/cabela's "csodákkal" szemben, az biztos örül, hogy az Atari végre valahára engedélyezte a Southlogic Studionak egy új játék elkészítését, ami a Deer Hunter Tournament névre hallgat 😊Elõzõleg csak urban legendek keringtek a Deer Hunter 2009-rõl, nos ez az. A képek alapján a grafikai motor nem egy iszonyat durvulás, de végre megint lesz multiplayer mod, sõt ezúttal online tournamentekre is lehet nevezni. A továbbfejlesztett AI szép igéret, majd meglátjuk milyenre sikeredik...

Sziasztok!

az lenne akrédésem, hogy nemtudja valaki miért késik az egér mozgatására a rapala pro fishing 800x600 nál nagyobb felbontásban? <#szomoru1>
és hoyg van e erre megoldás

tudtok nekem ajánlani vmi jó játékot köce a választT
ûmin1 h mien csak jó legyen!
Sehogy. Majd új videókártyával eltudod. Nekem is volt ilyen, aztán vettem egy új videókarit és ment.....
Hihetetlen hogy a Hunting Unlimited sorozat nem fejlõdik már 3 kiadáson keresztül sehova.😞

DaemoonHunter
Trial megvan, de csak opengl-t enged, directx-re nem engedi átrakni, mintha nem látná a vidikarim, szóval nem is szórakoztam vele, amúgy is elég bugos, a grafika sem valami überkirály, eddig se volt az. Majd jön a deer hunter tournament, ha hozza a deer hunter 2005 szintjét, vagy attól jobb lesz, megveszem.

Valaki próbálta már a HU 2009-et?

Hello!
ha valaki ismeri a Masterpiece Fishing 2-õt és tudja hogy hogyan lehet benne halat fogni az leírhatná mi a trükk mert folyton elszakad a zsinor..már nem tudok mit kitalálni.
elõre is köszi
üdv leszedtem ezt a Fishing Simulator for Relaxation és kiválasztom a nyelvet és utánna csak hang van de kép nincs mi a gond? (dx9 vga frissítve)
regb
Shevchenko
Valaki megmondaná hogy tudom elindítani a Rapala Pro Fishing-et mert 1 fekete képernyõ fogad.Köszi

FORZA MILAN!!!

Besz
Gondolom az, ami a bal felsõ sarkára van írva: Fishing Simulator for Relaxation

Nem tûnik rossznak a képek alapján. Leszedem a demoját, megnézem mennyire unalmas egy ilyenfajta horgászos játék. <#gonosz1>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
1. Csatold fel a Cd képfájlt, mielõtt elindítod a játékot. Biztos valamit onnan akar betölteni.

Ha ez nem volna elég, akkor:

2. Esetleg szedj le hozzá egy törést (küldj nekem egy üzenetet, ha nem találsz ilyet), ez esetben viszont teljes telepítés szükséges, hogy minden adat a merevlemezre kerüljön. Ha nem így tettél, akkor telepítsd újra a játékot, aztán használd a "krekket". Elképzelhetõ, hogy alapból ezt teszi a telepítõje, és nem is enged mást választani, én így látatlanban nem tudhatom. Biztonság kedvéért az 1-es pontot is hajtsd végre, mert nem minden törés mûködik teljesen a telepítõ lemez nélkül.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

w77d
ennek mi a neve??

sziasztok én most töltöttem le a rapala pro fishinget elinditom a játékot tök jól megy meg minden csak amikor rá megyekek hogy free fishing az irja ki hogy insered no cd miért van ez légyszi válaszoljatok köszi
látom kijöttek a 2008-as vadászos játékok, miben mások a régi verziókhoz képest?

Falcon87
Driver frissítés...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Sziasztok!
Most "kaptam meg" kétféle Pro Racing fishinget, és mindkettõt miután elindítom, csak hang van, de kép nincs! És nemis tudok így továbbmenni! nem tudjátok mi lehet a baj? A Gépem tuti elegendõ hozzá!

..ki ez a szörny a tükörben..

még két kép :

eddigi legszebb horgászprogi :

grebber
Oldal 1 / 23Következő →