1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
punkers #1130 Mostanában látott valaki uj vadász, vagy horgász játékot? -
punkers #1129 Torrent oldalakról biztos tudsz letölteni! -
Norikás #1128 Aktív még ez a fórum?
Valaki megtudná mondani honnan tudnám letölteni teljes verzióban valamelyik Cabelas játékot.Vagy valami jó vadászós játékot (deer hunter és a hunting unlimiteden kívül)kösz. -
sanyiute #1127 SZIASZTOK! VALAKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI,HOGY LEHET A RAPALA PRO FISHING JÁTÉK PS2 VÁLTOZATÁBAN BEDOBNI? A VÁLASZT/VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! -
Vombyyy #1126 hy
érdekelne hogy valaki ismeri e a virtual deep sea fishing 2 nevezetűű játékot(honnan lehetne megszerezni), esetleg ahhoz hasonlo mélytengeri horgászos játékot.
köszi mindekinek -
simon7108 #1125 sziasztok annyi lenne a kérdésem,hogy a Cabela's Big Game Hunter 2010 megjelent már xbox 360 ra?mert a demoja bejott de nem találom sem a boltokban sem a torrent oldalakon csak NTSC-s verziot:( -
hitch #1124 lazán csak 2 éve irta:D -
gurgely #1123 A permanent stand az egy rögzített állást jelent ami alapból ott lesz. -
poci16 #1122 Hali mindenkinek ... !
Szeretném megkérdezni hogy hogy tunánk haverokkal játszani multiban a Trophy Hunter 2003-as részével ? ... Lehet hülye kérdés de pls segítsetek ... :) Előre is köszi ! -
Tasiáron #1121 geci
-
#1120 Sziasztok!
Húú, régen néztem be... lenne egy kérdésem.... Rapala Pro Fishingben fogott már valaki harcsát? Mert most ujra nyomjuk a játékot de egyszerűen nem találjuk... -
jelen #1119 vadászos játék
-
#1118 honnan lehet megszerezni ? -
fox martin #1117 hy nem tudjátok hol lehet letölteni teljes verzióban a pro duck huntingot? -
fejes98 #1116 valakinek megvan a full verzió???
-
punkers #1115 Tesztelem a THe Hunter-t. -
#1114 hol lehet megvenni vagy letölteni ? érdekelne a dolog -
#1113 tudtok ajánlani valami profi és gyönyörű horgász játékot? nem tengeri ökörködés kéne, hanem olyan style, mint pl a hazai kistavak.. -
quarkmaster #1112 Sziasztok!
Létezik olyan vadászós progi, amihez készült magyarosítás? Sokat böngésztem a fórumot, netet, de nem kaptam eddig választ a kérdésemre.
vmxtr -
ferike10 #1111 -
ferike10 #1110 hol lehet letölteni a játékot? -
marcixd #1109 aj holl lehet it játszani vazerek ja és ho llehet a huting ultimed igyen pc re letőlteni előre is kősz!!! -
raul #1108 Újra indult a Fishing Simulator 2 versenyszerver!
Hungarian Fishing Team -
#1107 honlap -
#1106 ezt próbálta valaki? milyen?
Pro Duck Hunting
-
MelWin #1105 Igenigenigen! Ez gyönyörű! the hunter -
MelWin #1104 Jajj... Most néztem, hogy a Deer Hunter Tournamentet az Atlus Co. fejleszti, nem a Southlogic. Így már nem reménykedek annyira :( -
kiscipi #1103 majd -
inter #1102 csá -
MelWin #1101 Október 12-ig kell várni, és remélhetően megjelenik egy normális vadász játék... Aki a deer hunter szériát részesíti előnyben a hunting unlimited/cabela's "csodákkal" szemben, az biztos örül, hogy az Atari végre valahára engedélyezte a Southlogic Studionak egy új játék elkészítését, ami a Deer Hunter Tournament névre hallgat :)Előzőleg csak urban legendek keringtek a Deer Hunter 2009-ről, nos ez az. A képek alapján a grafikai motor nem egy iszonyat durvulás, de végre megint lesz multiplayer mod, sőt ezúttal online tournamentekre is lehet nevezni. A továbbfejlesztett AI szép igéret, majd meglátjuk milyenre sikeredik... -
Szmájli #1100 Sziasztok!
az lenne akrédésem, hogy nemtudja valaki miért késik az egér mozgatására a rapala pro fishing 800x600 nál nagyobb felbontásban?
és hoyg van e erre megoldás -
matuja #1099 tudtok nekem ajánlani vmi jó játékot köce a választT
űmin1 h mien csak jó legyen! -
LordMersey #1098 Sehogy. Majd új videókártyával eltudod. Nekem is volt ilyen, aztán vettem egy új videókarit és ment..... -
punkers #1097 Hihetetlen hogy a Hunting Unlimited sorozat nem fejlődik már 3 kiadáson keresztül sehova.:( -
#1096 Trial megvan, de csak opengl-t enged, directx-re nem engedi átrakni, mintha nem látná a vidikarim, szóval nem is szórakoztam vele, amúgy is elég bugos, a grafika sem valami überkirály, eddig se volt az. Majd jön a deer hunter tournament, ha hozza a deer hunter 2005 szintjét, vagy attól jobb lesz, megveszem. -
punkers #1095 Valaki próbálta már a HU 2009-et? -
Buffalo #1094 Hello!
ha valaki ismeri a Masterpiece Fishing 2-őt és tudja hogy hogyan lehet benne halat fogni az leírhatná mi a trükk mert folyton elszakad a zsinor..már nem tudok mit kitalálni.
előre is köszi -
ricsa008 #1093 üdv leszedtem ezt a Fishing Simulator for Relaxation és kiválasztom a nyelvet és utánna csak hang van de kép nincs mi a gond? (dx9 vga frissítve) -
dregonose #1092 regb -
#1091 Valaki megmondaná hogy tudom elindítani a Rapala Pro Fishing-et mert 1 fekete képernyő fogad.Köszi