NHL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rick Nash büntetõje nem volt egyszerû 😛P
1 BUF SABRES
2 NJ DEVILS
3 OTT SENATORS
4 PIT PENGUINS
5 ATL THRASHERS
6 TB LIGHTNING
7 NY RANGERS
8 CAR HURRICANES
9 MON CANADIENS
10 TOR MAPLE LEAFS
11 NY ISLANDERS
12 FLO PANTHERS
13 BOS BRUINS
14 WAS CAPITALS
15 PHI FLYERS
WESTERN
1 NAS PREDATORS
2 DET RED WINGS
3 ANA MIGHTY DUCKS
4 VAN CANUCKS
5 SJ SHARKS
6 DAL STARS
7 MIN WILD
8 CAL FLAMES
9 COL AVALANCHE
10 SL BLUES
11 EDM OILERS
12 COB BLUE JACKETS
13 LA KINGS
14 CHI BLACKHAWKS
15 PHO COYOTES
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Scorer
1-0 (4)PRUCHA
2-0 (2)JAGR
3-0 (8)AVERY
4-0 (11)ORTMEYER
5-0 (13)AVERY
egyéb eredmények:
LA KINGS DAL STARS 2-4 HALPERN(20)
VAN CANUCKS NAS PREDATORS 2-0 (18)SANTALA
EDM OILERS COL AVALANCHE 1-5 (6)THORESEN
CHI BLACKHAWKS SJ SHARKS 1-4 MICHALEK(13)
BUF SABRES WAS CAPITALS 5-2 BRASHEAR(19)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jövünk fel mint a talajvíz 😊

MIN WILD PHO COYOTES 3-2 THOMAS(11)
SL BLUES OTT SENATORS 2-4 KELLY(20)
TB LIGHTNING NY ISLANDERS 4-3 (1)KUBA
TOR MAPLE LEAFS NJ DEVILS 2-1 ZAJAC(7)
COB BLUE JACKETS CHI BLACKHAWKS 5-2 SHARP(10)
MON CANADIENS BOS BRUINS 1-0 (19)LATENDRESSE
PHI FLYERS FLO PANTHERS 1-4 KOLNIK(19)
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
COL AVALANCHE SJ SHARKS 4-3 (1)HEJDUK
DAL STARS PHO COYOTES 5-4 (5)RIBEIRO
PIT PENGUINS OTT SENATORS 4-3 (EGPen1)RUUTU
Toronto - Montreal 2-3
Philadelphia - Ottawa 2-3
Boston - N.Y. Rangers 0-7
N.Y. Islaners - Florida 5-8
St Louis - Edmonton 3-2
Dallas - Nashville 2-3
Minnesota - Calgary 4-2
Colorado - Phoenix 6-3
Detroit - Vancouver 1-4
Columbus - Los Angeles 3-5
😮OOOOOOOOOOOOOOOOO
Találtam egy jó pénzkereseti lehetõséget. Ez tényleg nagyszerû. Arról van szó, hogy sporteseményekre kell fogadni olyan módon, hogy különbözõ fogadóirodáknál megtéve a téteket, az eltérõ nyereményszorzók miatt minden kimenetelnél NYERÜNK!!!! Én is nemrég hallottam errõl a lehetõségrõl. Ha kiváncsiak vagytok több információra is, akkor érdeklõdjetek az alábbi e-mailcen. Ott ellátnak elegendõ információkkal.
[email protected]

itt van.meg is érdemli
Hollweg elõbb - szabályosan - palánkra szorította ellenfelét, aki megtorlásul, baseballos mozdulattal arcon csapta. A Rangers játékosa elterült a jégen, több percig mozdulatlanul feküdt, majd vérzõ fejjel letámogatták.
Simon biztosan kihagyja a Szigetlakók utolsó 14 alapszakasz-találkozóját, és a gárda playoff-ba jutásától, illetve a rájátszásbeli találkozók számtól függ, hogy a kényszerpihenõ áthúzódik-e a következõ évadra.
A támadó összesen 15,2 millió forintnak megfelelõ összegtõl esik el az eltiltás alatt.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2007. 03. 21. Szerda
0:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Toronto-New Jersey (eredeti kommentárral) (élõ)
18:15 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Toronto-New Jersey
_____________________________________________________________________________________
2007. 03.22. Csütörtök
NHL, alapszakasz, New York Rangers-Philadelphia (eredeti kommentárral) (élõ)
NHL, alapszakasz, New York Rangers-Philadelphia
_____________________________________________________________________________________
2007.03.23. Péntek
NHL, alapszakasz, Detroit-Columbus (eredeti kommentárral) (élõ)
NHL, alapszakasz, Detroit-Columbus
2007.02.24. Szombat
3:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Anaheim-Dallas (eredeti kommentárral) (élõ)
12:45 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Anaheim-Dallas
18:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Pittsburg-Atlanta (élõ)
2007.02.25 Vasárnap
18:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, New York Islanders-New York Rangers (élõ)
(egyébként ez egy k.va jó oldal, a playofferedmények vannak vezetve 99-tõl, és nem csak hoki, plusz playoffstatisztikák)
Together we'll fly someday...
JOL JÁCCIK
gyors, szivós, kemény, ügyes
Mi kell még a hokihoz?
Amit tett azt elitélem! és azokat is akik azt hiaszik h az ereje tette ezt (BertuzzisuckerPunch), csak a súlya. Ráesett...
Dehát ilyen elõfordul, Nem Doug?
Velünk is történt ilyen. Szerencsére "csak" párpercig nem kapott levegõt, de komolyabb nem történt. Sajnálom.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Nagyon bejön a játékuk.
2007.03.14. Szerda
NHL, alapszakasz, Pittsburg-Buffalo (élõ) (eredeti kommentárral)
20:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Pittsburg-Buffalo
2007. 03.15. Csütörtök
NHL, alapszakasz, New Jersey-Pittsburg (élõ) (eredeti kommentárral)
18:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, New Jersey-Pittsburg
2007.03.16. Péntek
3:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Vancouver-St. Louis (élõ) (eredeti kommentárral)
15:45 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Vancouver-St. Louis
22:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Vancouver-St. Louis
NHL: hatot kapott otthon a Toronto
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának 139. játéknapján a Toronto Maple Leafs hazai pályán hat gólt kapott a Buffalo Sabres gárdájától. A vendéglátók erejébõl csupán a becsületgólra futotta, így lett a vereség az igen kínosból „csak” nagyon kellemetlen.
Jason Pominville (Buffalo Sabres, középen) kezdte el a gólgyártás Torontóban, a Maple Leafs kapusa Andrew Raycroft (balra) és hátvédje, Boyd Devereaux (jobbra) már csak a gólt könyvelheti el
Jason Pominville (Buffalo Sabres, középen) kezdte el a gólgyártás Torontóban, a Maple Leafs kapusa Andrew Raycroft (balra) és hátvédje, Boyd Devereaux (jobbra) már csak a gólt könyvelheti el
fotó: Reuters
A hazai csapatoknak egyébként sem nagyon ment a játéknapon: a Pittsburgh és az Edmonton gólt sem tudott, ütni, természetesen mindkét együttes kikapott.
Ugyancsak vendéglátóként szenvedett vereséget a Chicago és a bajnoki címvédõ Carolina. Büntetõkkel kapott ki Washingtonban a Capitals a Floridától, a Tampa Bay viszont már a hosszabbításban megadta magát a Dallasnak.
A vendéglátók becsületét a New York Rangers mentette meg, amely négy lõve, egyet sem kapva bizonyult jobbnak a Montrealnál.
A New York Islanders is nyert, igaz csak a túlórában múlták felül a Philadelphiát.
Bõvebben hamarosan az NSO-on!
NHL, ÉSZAK-AMERIKAI JÉGKORONG-BAJNOKSÁG:
ALAPSZAKASZ, 139. JÁTÉKNAP: New York Rangers - Montreal Canadiens 4-0
Washington Capitals - Florida Panthers 5-6 – büntetõkkel
Carolina Hurricanes - Ottawa Senators 2-4
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 1-6
New York Islanders - Philadelphia Flyers 6-5 – hosszabbítás után
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 0-1
Tampa Bay Lightning - Dallas Stars 1-2 – hosszabbítás után
St. Louis Blues - Vancouver Canucks 3-1
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 1-4
Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets 3-2
Edmonton Oilers - Phoenix Coyotes 0-3
pl. Tkachuk to Atlanta, Guerin to San Jose (csak hogy a Bluesból említsek párat...)