NHL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttátok a Detroit-Columbus meccs büntetõpárbaját? (sport2-n volt)
Rick Nash büntetõje nem volt egyszerû 😛P

gabber_saviola
EASTERN
1 BUF SABRES
2 NJ DEVILS
3 OTT SENATORS
4 PIT PENGUINS
5 ATL THRASHERS
6 TB LIGHTNING
7 NY RANGERS
8 CAR HURRICANES
9 MON CANADIENS
10 TOR MAPLE LEAFS
11 NY ISLANDERS
12 FLO PANTHERS
13 BOS BRUINS
14 WAS CAPITALS
15 PHI FLYERS

WESTERN
1 NAS PREDATORS
2 DET RED WINGS
3 ANA MIGHTY DUCKS
4 VAN CANUCKS
5 SJ SHARKS
6 DAL STARS
7 MIN WILD
8 CAL FLAMES
9 COL AVALANCHE
10 SL BLUES
11 EDM OILERS
12 COB BLUE JACKETS
13 LA KINGS
14 CHI BLACKHAWKS
15 PHO COYOTES

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
NY RANGERS PHI FLYERS

Scorer
1-0 (4)PRUCHA
2-0 (2)JAGR
3-0 (8)AVERY
4-0 (11)ORTMEYER
5-0 (13)AVERY

egyéb eredmények:
LA KINGS DAL STARS 2-4 HALPERN(20)
VAN CANUCKS NAS PREDATORS 2-0 (18)SANTALA
EDM OILERS COL AVALANCHE 1-5 (6)THORESEN
CHI BLACKHAWKS SJ SHARKS 1-4 MICHALEK(13)
BUF SABRES WAS CAPITALS 5-2 BRASHEAR(19)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

jövünk fel mint a talajvíz 😊

gabber_saviola
CAL FLAMES DET RED WINGS 2-1 (18)HUSELIUS
MIN WILD PHO COYOTES 3-2 THOMAS(11)
SL BLUES OTT SENATORS 2-4 KELLY(20)
TB LIGHTNING NY ISLANDERS 4-3 (1)KUBA
TOR MAPLE LEAFS NJ DEVILS 2-1 ZAJAC(7)
COB BLUE JACKETS CHI BLACKHAWKS 5-2 SHARP(10)
MON CANADIENS BOS BRUINS 1-0 (19)LATENDRESSE
PHI FLYERS FLO PANTHERS 1-4 KOLNIK(19)

nono84
ápr. 11 -én kezdõdik a playoff 😄 alig várom 😄D

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gabber_saviola
ANA MIGHTY DUCKS LA KINGS 3-5 CLARKE(1)
COL AVALANCHE SJ SHARKS 4-3 (1)HEJDUK
DAL STARS PHO COYOTES 5-4 (5)RIBEIRO
PIT PENGUINS OTT SENATORS 4-3 (EGPen1)RUUTU

ForzaInter
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Yo, Bitch!

jbal
Washington-Tampa 7-1😮OOOOOOOOOO
Atlanta-Buffalo 4-3 8))))))))

jbal
de a divizió elsõség miatt 3. az Atlanta😄

ForzaInter
Azta a Rangers kicsit odaverte Bruinst😄

Yo, Bitch!

gabber_saviola

jbal
Carolina - New Jersey 7-2
Toronto - Montreal 2-3
Philadelphia - Ottawa 2-3
Boston - N.Y. Rangers 0-7
N.Y. Islaners - Florida 5-8
St Louis - Edmonton 3-2
Dallas - Nashville 2-3
Minnesota - Calgary 4-2
Colorado - Phoenix 6-3
Detroit - Vancouver 1-4
Columbus - Los Angeles 3-5

😮OOOOOOOOOOOOOOOOO

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDdd

jbal
Atlanta-NY Rangers 2-1

bibíííííí Gabber<#beka2><#beka3><#vigyor1><#mf1>

jbal
na egy kicsit elakadtam.azt olvastam hogy a rájátszásban keleten és nyugaton is az elsõ 8 játszik.de ahogy nézem a fórumot ott keleten és nyugaton 2-2 párharc van.egy oldal kéne ahol le van vezetve mondjuk a tavalyi szezon.nhl.com erre sajnos nem jó http://www.whowins.com/-on meg nem tudok eligazodni

jbal
na már csak 10 meccs a playoff-ig😄

gabber_saviola

Üdv!!!
Találtam egy jó pénzkereseti lehetõséget. Ez tényleg nagyszerû. Arról van szó, hogy sporteseményekre kell fogadni olyan módon, hogy különbözõ fogadóirodáknál megtéve a téteket, az eltérõ nyereményszorzók miatt minden kimenetelnél NYERÜNK!!!! Én is nemrég hallottam errõl a lehetõségrõl. Ha kiváncsiak vagytok több információra is, akkor érdeklõdjetek az alábbi e-mailcen. Ott ellátnak elegendõ információkkal.
[email protected]
jbal
most lesérült hosszabb idõre?menniyre?

gabber_saviola
<#sir> jobbulást

jbal
az komoly
itt van.meg is érdemli

nono84
Huszonöt mérkõzésre szóló eltiltást kapott Chris Simon, a New York Islanders jégkorongozója, aki szándékosan fejen ütötte bottal Ryan Hollweget, a városi rivális Rangers csatárát.

Hollweg elõbb - szabályosan - palánkra szorította ellenfelét, aki megtorlásul, baseballos mozdulattal arcon csapta. A Rangers játékosa elterült a jégen, több percig mozdulatlanul feküdt, majd vérzõ fejjel letámogatták.

Simon biztosan kihagyja a Szigetlakók utolsó 14 alapszakasz-találkozóját, és a gárda playoff-ba jutásától, illetve a rájátszásbeli találkozók számtól függ, hogy a kényszerpihenõ áthúzódik-e a következõ évadra.

A támadó összesen 15,2 millió forintnak megfelelõ összegtõl esik el az eltiltás alatt.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

jbal

2007. 03. 21. Szerda
0:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Toronto-New Jersey (eredeti kommentárral) (élõ)
18:15 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Toronto-New Jersey
_____________________________________________________________________________________
2007. 03.22. Csütörtök
NHL, alapszakasz, New York Rangers-Philadelphia (eredeti kommentárral) (élõ)
NHL, alapszakasz, New York Rangers-Philadelphia
_____________________________________________________________________________________
2007.03.23. Péntek
NHL, alapszakasz, Detroit-Columbus (eredeti kommentárral) (élõ)
NHL, alapszakasz, Detroit-Columbus
2007.02.24. Szombat
3:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Anaheim-Dallas (eredeti kommentárral) (élõ)
12:45 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Anaheim-Dallas
18:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Pittsburg-Atlanta (élõ)

2007.02.25 Vasárnap
18:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, New York Islanders-New York Rangers (élõ)

jbal
köszi<#worship>

pl. itt
(egyébként ez egy k.va jó oldal, a playofferedmények vannak vezetve 99-tõl, és nem csak hoki, plusz playoffstatisztikák)

jbal
hol találom meg a tavalyi döntõ eredményeket dátummal?

Me0w
Jah, tokre elofurdul, hogy bosszubol kovetsz valakit a fel harmadon keresztul, majd hatulrol veletlenul tarkonvered es razuhansz a sulyoddal. Ez kb. mindennapos eset...

Together we'll fly someday...

ja, elõfordul 😛PP

ChevyG work
amind 1 hogy 1 püspök v egy háborúsbûnos.
JOL JÁCCIK

gyors, szivós, kemény, ügyes

Mi kell még a hokihoz?

Amit tett azt elitélem! és azokat is akik azt hiaszik h az ereje tette ezt (BertuzzisuckerPunch), csak a súlya. Ráesett...

Dehát ilyen elõfordul, Nem Doug?
Velünk is történt ilyen. Szerencsére "csak" párpercig nem kapott levegõt, de komolyabb nem történt. Sajnálom.

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

jbal
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

semmi különöset, csak pár éve úgy leütött egy Moore nevû coloradoit hátulról, hogy az ipse a mai napig nem tud talpra állni

jbal
mér mit csinált?😮OOOO

Me0w
Es foleg az en kis szeretett szarnyas csapatomhoz 😞

Together we'll fly someday...

nono84
Csak az olyan ember aki miatt egy SPORTTÁRSA nem tud többet az életben játszani az nálam már rég leírta magát. A kanadaiak is kifütyülték , hogy õt ne vigyék az olimpiára , ez jelent valamit.

akkor le vagy maradva 😄DD

ChevyG work
nekem még benne van

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

csak volt valamikor...

ChevyG work
ez az "anyaszomoritó" az NHL 10 legjobb mezõnyjátékosa között van

nono84
Pittsburgh-Buffalo<#eljen>

Nagyon bejön a játékuk.

jbal
Carolina 1
Atlanta 3

San Jose-Dallas 4-0😮OOOOO

jbal

2007.03.14. Szerda
NHL, alapszakasz, Pittsburg-Buffalo (élõ) (eredeti kommentárral)
20:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Pittsburg-Buffalo
2007. 03.15. Csütörtök
NHL, alapszakasz, New Jersey-Pittsburg (élõ) (eredeti kommentárral)
18:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, New Jersey-Pittsburg
2007.03.16. Péntek
3:00 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Vancouver-St. Louis (élõ) (eredeti kommentárral)
15:45 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Vancouver-St. Louis
22:30 Jégkorong
NHL, alapszakasz, Vancouver-St. Louis

jbal
5:44 2nd
Carolina 1 0 1
Atlanta 1 0 1

nono84
Hihetetlen hogy lehet egy olyan embert leigazolni mint ez az anyaszomorító Bertuzzi .

gabber_saviola

gabber_saviola

NHL: hatot kapott otthon a Toronto
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának 139. játéknapján a Toronto Maple Leafs hazai pályán hat gólt kapott a Buffalo Sabres gárdájától. A vendéglátók erejébõl csupán a becsületgólra futotta, így lett a vereség az igen kínosból „csak” nagyon kellemetlen.
Jason Pominville (Buffalo Sabres, középen) kezdte el a gólgyártás Torontóban, a Maple Leafs kapusa Andrew Raycroft (balra) és hátvédje, Boyd Devereaux (jobbra) már csak a gólt könyvelheti el
Jason Pominville (Buffalo Sabres, középen) kezdte el a gólgyártás Torontóban, a Maple Leafs kapusa Andrew Raycroft (balra) és hátvédje, Boyd Devereaux (jobbra) már csak a gólt könyvelheti el
fotó: Reuters

A hazai csapatoknak egyébként sem nagyon ment a játéknapon: a Pittsburgh és az Edmonton gólt sem tudott, ütni, természetesen mindkét együttes kikapott.

Ugyancsak vendéglátóként szenvedett vereséget a Chicago és a bajnoki címvédõ Carolina. Büntetõkkel kapott ki Washingtonban a Capitals a Floridától, a Tampa Bay viszont már a hosszabbításban megadta magát a Dallasnak.

A vendéglátók becsületét a New York Rangers mentette meg, amely négy lõve, egyet sem kapva bizonyult jobbnak a Montrealnál.

A New York Islanders is nyert, igaz csak a túlórában múlták felül a Philadelphiát.
Bõvebben hamarosan az NSO-on!

NHL, ÉSZAK-AMERIKAI JÉGKORONG-BAJNOKSÁG:
ALAPSZAKASZ, 139. JÁTÉKNAP: New York Rangers - Montreal Canadiens 4-0
Washington Capitals - Florida Panthers 5-6 – büntetõkkel
Carolina Hurricanes - Ottawa Senators 2-4
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 1-6
New York Islanders - Philadelphia Flyers 6-5 – hosszabbítás után
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 0-1
Tampa Bay Lightning - Dallas Stars 1-2 – hosszabbítás után
St. Louis Blues - Vancouver Canucks 3-1
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 1-4
Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets 3-2
Edmonton Oilers - Phoenix Coyotes 0-3

itt a teljes lista
azóta pl. Ryan Smyth és Todd Bertuzzi is csapatot váltott...

nono84
Jó összefoglalás.

volt pár átigazolás a napokban link
pl. Tkachuk to Atlanta, Guerin to San Jose (csak hogy a Bluesból említsek párat...)

ForzaInter
Ja nem lesz semmi, Lecavalier és St. Louis jól nyomja ám csak Tampások.

Yo, Bitch!