2007
NHL
-
#826 hajnali 5kor már lusta voltam bekapcsolni a gépet, így felébredés után ment csak :) -
#825 Már vártam :D -
#824 így igaz jövőre a réndzsörsz viszi haza a sztenlit :P
gracc a kacsáknak -
#823 Quak !Quak !Quak !Quak !Quak !
-
kretyás #822 gratula a Ducks-nak megérdemelten nyertek!
jövöre a Rangers megnyeri (H) -
#821 nyah..kezdődik :P GO DUCKS GO! -
#820 remélem :) nem akarok túl soxor hajnalig fentmaradni :) -
#819 Ma behúzzák. -
#818 nyah..még 2 és fél óra, míg kezdődik a sport 2-ön az 5. mérkőzés.. -
Kanál #817 nebassz
[SÍR]
GO DUCKS GOOOOO -
#816 Anaheim 0 2 1 - 3
Ottawa 1 1 0 - 2
Quak ! :) Köv mérkőzés hazai pálya, ott kell megnyerni a kupát :P -
#815 álmodozz csak :) -
#814 ottawa nyer sztenli kup -
#813 Amit felolvastak a műsorban szabályokat(NHL) azok is ellent mondtak egymásnak. De személy szerint én azt a gólt nem adtam volna meg, mert látszott hogy ő direkt úgy rakta a lábát, hogy a korong róla bepattanjon. -
#812 akármit csinál McAmmond könyökölni nem lehet -
kretyás #811 bevolt rugva? :|
am sztemis szabályos volt -
Dougie #810 és Alfredsson berúgott góljáról mik a vélemények?
szabályos volt vagy nem -
Dougie #809 és ha McAmmond nem marad percekig a jégen akkor nincs is belőle semmi ügy
ugyanis még kiállítás se volt
ez a hoki, ez egy kemény sport
Prongerrel nincs semmi gond, előfordul az ilyesmi -
#808 idegesítő amit művel.ezt nem kéne már engedni a döntőn játszani többet -
#807 ez már szokás nála:DDD -
#806 a kacsák jók hazai pályán...a múltkor is, mikor a döntőben voltak, idegenben kikaptak, hazai pályán győztek..csak akkor pechesen úgy jött ki, hogy nem otthon kezdtek, így a 7. mérkőzést idegenben kellett játszaniuk... -
#805 Eltiltották Chris Prongert az Anaheim Ducks védőjét az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság fináléjának negyedik mérkőzéséről, mivel a harminckét éves klasszis az Ottawa Senators elleni harmadik összecsapáson leütötte Dean McAmmondot.
A Ducks játékosa a magyar idő szerint vasárnap hajnalban lejátszott mérkőzésen a harmadik harmad elején a felé száguldó McAmmondot a könyökével ütötte le, és ezért a döntő negyedik mérkőzésén nem játszhat a Senators otthonában kedd hajnalban.
Nem ez az első alkalom, hogy Prongert eltiltják az idei rájátszásban, hiszen a Nyugati-főcsoport döntőjének negyedik meccsén fejen ütötte a botjával Tomas Holmströmöt, amiért akkor szintén egy meccset kapott.
Az Anaheim egyébként a négy nyert meccsig tartó párharcban 2-1-re vezet, hiszen két hazai győzelem után az előbb említett mérkőzést 5-3-ra elveszítették a Senators otthonában. -
#804 -
#803 OTTAWA-ANAHEIM 5-3 -
gergelyv #802 go anaheim go söpörjétek ki a kanadaiakat a sunyiba!!!!!! -
#801 -
kretyás #800 azta:S
nagyon kipukkant az otttawa:S -
Kanál #799 FINAL 1 2 3 T
Ottawa 0 0 0 0
Anaheim 0 0 1 1
-
kretyás #798 hajrá kelet -
Kanál #797 úgy legyen -
#796 Hajnalban lesz a második meccs , én kacsák sikert jósolok. -
nem tudja valaki véletlen, hogy honnan lehetne leszedni magyarul a kerge kacsák 3. részét....vagy magyar feliratot szerezni hozzá..mert feliratok.hu-n meg a hosszupuskán nem találtam...
-
Kanál #794 gyűljetek kacsa fanok! :D -
#793 Legalább kaphatot volna még 3 at az ottawa csak szerencséjük voltt XD első mecs megvan je!!
Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! Quak! -
#792 hát az Ottawa nem érdemelt győzelmet az biztos.én egy normális támadást de még lövést se láttam tőlük.pedig az ő győzelmüknek örülnék -
#791 Quak! Quak! Quak!
-
#790 Na meekk nézni ágybol meg a végét amugyse akarom lelőni aki nem látta :DDDD -
#789 Igennnnnnnnnnnnn! 2-2 -
#788 Ottawa gól 2-1 -
#787 *hatalmas, az ember már ienkor nem igazán lát hehe