2007
NHL
-
#1167 de nagy szakértő lettél:D -
#1166 jó ha első 50-be beférnek.nem az NHL09-ből kéne tájékozódni -
#1165 Gonchar????Niedermayer????szerintem ők már nem az a kategória.vannak már sokkal jobbak.Chara,Boyle,Weber,Souray,Campbell...
támadókhoz pár név, akik idén dominálnak NHL-ben:Carter,Vanek,Parise,Savard,Marleau,Richards,Nash,Kane,Getzlaf,Elias,M.Koivu
na meg a kapusokat sem lehet kifelejteni:Steve Mason első szezonjában hihetetlen mit művel:30 meccs 6 shoutout,2.05 kapott gól meccsenként, 92,6 % hatékonyság
ott van még Luongo,Lundqvist,Brodeur(ő talán a legnagyobb),Thomas,Backström... -
kretyás #1164 Drury, Gomez, Dubinsky és Zherdev -
#1163 Ja, es hetvegen all-star gala, vegre :) -
#1162 Vedo poszton: Lidstrom, Phaneuf , Pronger, Gonchar, Scott Niedermayer
Tamado poszton: Ovechkin, Iginla, Lecavalier, Crosby, Zetterberg, Thornton, Kovalchuk, Heatley,
Datsyuk, Malkin -
#1161 sok van
pár: Crosby,Ovecskin,Malkin,Datsyuk,Lecavalier,Joe Thornton,Iginla,Kovalchuk,St. Louis,Zetterberg... -
#1160 Ki most a legnagyobb sztár az NHL-ben? Ovecskin?=) -
kretyás #1159 jaja, atom jbalus
ezé szeressük :} -
#1158 ez mioltás:d
-
#1157 "fosok"
hát fossál mit bánom én :Ð -
kretyás #1156 hát akkor tényleg elég fosok lehetnek ha már ti is vertek őket -
#1155 Nahville elég szar formában van.mőltkor 7-2-re nyertünk ellenük -
Karajovics #1154 nashville-new jersey-re mit mondtok??:) szerintetek nyer a NJ?:) -
#1153 Aham! Most már értem=) -
#1152 És csak alapszakaszban. -
#1151 büntetők, ez akkor van ha hosszabításban se születik gól. -
#1150 Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy sokszor hallottam már, hogy egy csapat szétlövéssel nyert! Ez mit takar tulajdonképpen? -
kretyás #1149 nem -
#1148 szerintem igen -
Karajovics #1147 Sziasztok! Szerintetek nyerni fog "holnap" a detroit a columbus ellen?:) -
#1146 Üdv nem tudja valaki, hol lehet rendelni nhl-es makett dolgokat ? -
#1145 Colorado -
#1144 ma mit tippeltek a Colorado-Edmonton meccsre?? Azt tettem bwinen,szal lécci tippeljétek meg :D -
#1143 Hát nem semmi egy üközés miatt :( -
kretyás #1142 juuuuuuuuj RIP :(
RAngerszes volt:( -
#1141 Alexei Cherepanov emlékére egy videó -
Komoly:) -
#1139 Nem vonul vissza Joe Sakic, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Colorado Avalanche sztárja, aki egy évre szóló szerződést kötött klubjával.
A 39 éves olimpiai, világ- és többszörös NHL-bajnok a legutóbbi szezonban súlyos sérülés miatt 38 meccsen nem játszhatott, s akkor komolyan foglalkozott azzal, hogy befejezi, ám a nyáron változtatott tervein.
"Jó állapotban vagyok, nem aggódom az egészségem miatt, minden rendben" - nyilatkozta az élő legendának számító hokis, aki a 2008/2009-es idényre hat millió dollárt kap az Avalanche-től.
Sakic 1629 pontjával az aktív játékosok között a legeredményesebb a ligában. Az 1988-as bemutatkozása óta az NHL-ben eltöltött 19 szezonban 1363 mérkőzésen szerepelt, s ezeken 623 gólt és 1006 gólpasszt jegyzett.
Én ennek nagyon örülök :)
-
#1138 2 mostanság ez hülye vagyis soproni -
#1137 Juj a magyarok mostanság nem játszanak valakivel mostanság (izgatót vagyok) -
#1136 :d -
#1135 bent is -
#1134 Hát ez elég zsenge kép :) -
#1133 kéne egy banner
http://static.podshow.com/LukaszGFX/nhl/nhl-banner-v7.jpg
ez nem jó? gugliba találtam :ÐÐÐÐÐ -
kretyás #1132 F:ASDSF:SDF:F:SD -
#1131 hát védő ügyben még mindig ideges vagyok, nem is írtam hogy az jó, de támadósor liga egyik legjobbja, Atlantáé ehez képest lófasz már bocs:D -
#1130 persze nem azt mondom h bezzeg mi mert az még ehhez képest is lóf*sz.
de most itt menőzöl centerice-on meg ott idegeskedsz hogy miért nem igazolunk már védőt??????? :D -
#1129 oké
Jason Ward rekordja 28 pont 81 meccss alatt 335 meccs 81 pont
Radim Vrbata 0,53 pont/meccs de ő még nagyjából jó
Nick Tarnasky 80 meccs 10 pont és 78 büntetésperc az előző idényben
Steven Stamkos kitudja milyen lesz 18 éves
St.Louis Prospal Lecavalier 1.sor az jó lesz
Recchi,Roberts kiégett szarok
Malonenak 51 pont/szezon a rekrdja 8 millióért ez nulla
Jussi Jokinen ő a szólóknál jó lesz
Hall,Gratton,Craig,Bochenskit egy lapon említhetjk Warddal és Tarnaskyval
az hogy leigazoltátok Recchit,Robertset,Malone-t meg Vrbatat.annyira nem nagy szám.mindegyik 50 pontot tud kb.
-
#1128 jelszó az hogy egyel mindig többet lőni mint kapni:d
legalább izgalmas meccseink lesznek:d viszont ha ilyen menő vagy, másold be támadó részleget is :)